Co do zusu itd się nie wypowiem.... [emoji15]No racja z tymi facetami to jest różnie. Zaskoczył mnie bardzo Tylko zastanawiam się czy na L4 mogę pojechać?
Z tego co wiem to większość jeździ, ale...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do zusu itd się nie wypowiem.... [emoji15]No racja z tymi facetami to jest różnie. Zaskoczył mnie bardzo Tylko zastanawiam się czy na L4 mogę pojechać?
Moja się chyba odwróciła bo dzisiaj kopała do góryRośnie ci syn, rośnie
Hania też szaleje poza tym jak widziałam na prenatalnych stopę za głową a drugą gdzieś "normalnie", to już nic mnie nie zdziwi [emoji23]
Strasznie długo cię trzymaHej dziewczyny
Kciuki za wizyty
U mnie noc fatalna
Od 21-23 mały urządził sobie dyskotekę tak mnie kopał ze nie umiałam spac na żadnym boku jakbym nagrała film to brzuch cały chodził a jak już zasnął to budziłam soe ck pół godz albo nos zapchany, czułam tez gorączkę, albo miałam tak przeciąg w dziurkach ze szok...
obudziłam się przed chwila cała połamana, nie wiem czy jedynie plusem nie jest to ze gluty z nosa nie są przezroczyste tylko pomarańczowe i gęste wiec chyba schodzi mi cis z tych zatok
Mimo wszystko dziś zostaje w lozku znów jutro i nd tak samo w pon pójdę do lekarza po l4 i przesiedze na spokojnie w domu dolecze się do końca
Rzadko kiedy choruje ost raz tak chyba 4 lata temu ale zawsze zdycham [emoji58]
Ola moja kumpela ma benetto holand on się różni koszem od vulcano i testowałam go naprawdę fajny lekki dobrze się prowadzi spacerówki używa i jest zadowolona
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U nas na prenatalnych też w pewnym momencie miał stopę przy główce Już się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć te nasze dzieciaczki [emoji173]Rośnie ci syn, rośnie
Hania też szaleje poza tym jak widziałam na prenatalnych stopę za głową a drugą gdzieś "normalnie", to już nic mnie nie zdziwi [emoji23]
Ja przed ciążą też nie jadłam w ogóle, teraz kilka w tygodniu zjadam, ale - w ciąży jajka zdroweJa dzisiaj na sniadanko znowu jajko sobie wyobraźcie, że przed ciążą wcale nie jadłam a teraz bym mogła codziennie [emoji5] jajka i kakao[emoji5]
Nasz wehikuł zamówiony A miałam czekać przynajmniej do jutra
My niestety nie mamy nikogo z kim mogli bysmy zostawic dzieci...
Super, ze masz dobrze dobrany! I co, lepiej sie nosi? Boust ladniej wyglada?
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Woow piekny
Cześć dziewczyny
No i piątek
[emoji106]
Przy takim rozmiarze różnica w komforcie jest duża, a i biust dużo lepiej zniesie ciążę
(tak btw, to rozkiarówka brytyjska, zgodnie z nią mam dość porównywalny rozmiar powiedzmy 65H, czyli odpowiadający 70G )
Ja wczoraj odebrałam kolejne zamówienie z melissy - 65L z eco i 70H z cielistego (jest ciasniejszy pod biustem i miska relatywnie dość spora) - zgodnie z planem są odrobinę za duże, obecnie mam na sobie eco 65K (70G cielisty w praniu...), ale chciałam mieć w zapasie, bo o tyle to jeszcze na pewno urośnie, a jednak czas oczekiwania może być trochę wkurzający
Ważna różnica techniczna - mniejsze mają zapięcie na 2 haftki, większe na 3