reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No racja z tymi facetami to jest różnie. Zaskoczył mnie bardzo :) Tylko zastanawiam się czy na L4 mogę pojechać?
Co do zusu itd się nie wypowiem.... [emoji15]
Z tego co wiem to większość jeździ, ale...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Hej dziewczyny
Kciuki za wizyty

U mnie noc fatalna
Od 21-23 mały urządził sobie dyskotekę tak mnie kopał ze nie umiałam spac na żadnym boku jakbym nagrała film to brzuch cały chodził a jak już zasnął to budziłam soe ck pół godz albo nos zapchany, czułam tez gorączkę, albo miałam tak przeciąg w dziurkach ze szok...
obudziłam się przed chwila cała połamana, nie wiem czy jedynie plusem nie jest to ze gluty z nosa nie są przezroczyste tylko pomarańczowe i gęste wiec chyba schodzi mi cis z tych zatok
Mimo wszystko dziś zostaje w lozku znów jutro i nd tak samo w pon pójdę do lekarza po l4 i przesiedze na spokojnie w domu dolecze się do końca

Rzadko kiedy choruje ost raz tak chyba 4 lata temu ale zawsze zdycham [emoji58]

Ola moja kumpela ma benetto holand on się różni koszem od vulcano i testowałam go naprawdę fajny lekki dobrze się prowadzi spacerówki używa i jest zadowolona

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Strasznie długo cię trzyma :(
U mnie na szczęście (oby) już końcówka...
Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło, ale koniecznie wylecz się do końca

0d1yrjjgtd95fou3.png

Rośnie ci syn, rośnie ;)
Hania też szaleje ;) poza tym jak widziałam na prenatalnych stopę za głową a drugą gdzieś "normalnie", to już nic mnie nie zdziwi [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
U nas na prenatalnych też w pewnym momencie miał stopę przy główce :D Już się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć te nasze dzieciaczki [emoji173]

Super, ze masz dobrze dobrany! I co, lepiej sie nosi? Boust ladniej wyglada?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak duzo lepi piersi nie wypadaja I tkanina dekikatnq mnie sutki okropnie bola w normalnym staniku z falbanami juz bym nie mogla

Od dawna tylko te maternity stanik nosze Mam 3

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :)

No i piątek ;)
[emoji106]

Przy takim rozmiarze różnica w komforcie jest duża, a i biust dużo lepiej zniesie ciążę :)
(tak btw, to rozkiarówka brytyjska, zgodnie z nią mam dość porównywalny rozmiar ;) powiedzmy 65H, czyli odpowiadający 70G ;))

Ja wczoraj odebrałam kolejne zamówienie z melissy - 65L z eco i 70H z cielistego (jest ciasniejszy pod biustem i miska relatywnie dość spora) - zgodnie z planem są odrobinę za duże, obecnie mam na sobie eco 65K (70G cielisty w praniu...), ale chciałam mieć w zapasie, bo o tyle to jeszcze na pewno urośnie, a jednak czas oczekiwania może być trochę wkurzający ;)
Ważna różnica techniczna - mniejsze mają zapięcie na 2 haftki, większe na 3 ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

U mnie 85-f dwa i g jeden , jesli bedzie kp dokupie z trzy ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry