reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mialam zamowic bebetto 42 twins ale cena szok I na rok poltory roku uzywania dalam spokoj , wroce do venicci ktory tez dojsc kosztowal;... ale wam ma sluzyc do 4 lat wozek wiec warto wydac w taki jaki sue marzy i dobry z atestami itd

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam wrażenie, że u nas ceny Bebetto są niższe :) No i taki pojedynczy też sporo tańszy od Bebetto 42. Nie wiem ile lat nam posłuży, ile mały będzie chciał w spacerówce siedzieć :)

Mamusie wczoraj koniec dnia bylam juz w pizamie a bylo ip ale falszywy alarm wszy ok

Tak wiec lepi jechac
Mialam dziwne bole brzucha 1 raz sadzilam ze rodze[emoji23][emoji23][emoji23]a to zmeczenie
Mam lykac paracetamol i zero wyglopow typu na czworakach z Nicole

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Witam sie rownież :)

Wczoraj moja mała tez szalała w brzuszku wieczorem, skopała porządnie tatusia :) trzymał rękę na brzuchu to zaczęła go kopać.
Córusia Tatusia bedzie ;)te kopniaczki coraz mocniejsze i bardziej wyczuwalne sa:biggrin2:

@_agnieszka_ tak myślałam ze mamy dosyć podobny rozmiar ;) teraz pomyslałam ze przydałby mi sie jakiś biustonosz do spania.

Witam sie rownież :)

Wczoraj moja mała tez szalała w brzuszku wieczorem, skopała porządnie tatusia :) trzymał rękę na brzuchu to zaczęła go kopać.
Córusia Tatusia bedzie ;)te kopniaczki coraz mocniejsze i bardziej wyczuwalne sa:biggrin2:

@_agnieszka_ tak myślałam ze mamy dosyć podobny rozmiar ;) teraz pomyslałam ze przydałby mi sie jakiś biustonosz do spania.
Zazdroszczę, że tata już czuję :) M jeszcze nic nie wyczuwa przez brzuch, poza tym mały od razu jak on położy rękę się uspokaja :D

Mam wrażenie, że u nas ceny Bebetto są niższe :) No i taki pojedynczy też sporo tańszy od Bebetto 42. Nie wiem ile lat nam posłuży, ile mały będzie chciał w spacerówce siedzieć :)

Szukalam twins tez w pl
4500 wzwyz chyba ze zle szukalam.... no trudno ten tez fajny abc pomaranczowo czarny ja mini 3/4 w lecie ballerinki bluzeczka chyba beda sie gapic na taka 184cm sam moj wzrost robi swoje[emoji23][emoji23][emoji23]plus kolpry twinsa hahahHa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry