joanna4258
Fanka BB :)
Ja o 19 mam połówkowe [emoji4]Dzięki kochana [emoji9] Ja dziś wizytuję o 16 Mam nadzieję, że jest ok.
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja o 19 mam połówkowe [emoji4]Dzięki kochana [emoji9] Ja dziś wizytuję o 16 Mam nadzieję, że jest ok.
Mam wrażenie, że u nas ceny Bebetto są niższe No i taki pojedynczy też sporo tańszy od Bebetto 42. Nie wiem ile lat nam posłuży, ile mały będzie chciał w spacerówce siedziećMialam zamowic bebetto 42 twins ale cena szok I na rok poltory roku uzywania dalam spokoj , wroce do venicci ktory tez dojsc kosztowal;... ale wam ma sluzyc do 4 lat wozek wiec warto wydac w taki jaki sue marzy i dobry z atestami itd
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia [emoji110]Ja o 19 mam połówkowe [emoji4]
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
I chyba jeszcze ja podobnymTo będziemy w 3 jeździć takimi samymi furami
Zazdroszczę, że tata już czuję M jeszcze nic nie wyczuwa przez brzuch, poza tym mały od razu jak on położy rękę się uspokajaWitam sie rownież
Wczoraj moja mała tez szalała w brzuszku wieczorem, skopała porządnie tatusia trzymał rękę na brzuchu to zaczęła go kopać.
Córusia Tatusia bedzie te kopniaczki coraz mocniejsze i bardziej wyczuwalne sa
@_agnieszka_ tak myślałam ze mamy dosyć podobny rozmiar teraz pomyslałam ze przydałby mi sie jakiś biustonosz do spania.
Mam wrażenie, że u nas ceny Bebetto są niższe No i taki pojedynczy też sporo tańszy od Bebetto 42. Nie wiem ile lat nam posłuży, ile mały będzie chciał w spacerówce siedzieć
Moze uda nam sie jeszcze zasnac
U nas na prenatalnych też w pewnym momencie miał stopę przy główce Już się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć te nasze dzieciaczki [emoji173]