reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Smacznego :) A jaki sweterek robisz? Na drutach czy szydełku? Ja nie umiem ani na drutach ani na szydełku :(
Na szydełku :)
Swego czasu sama się nauczyłam, a leżąc w domu wiele się takich rzeczy robi... ;)

Taki bardzo prosty, trochę "kurteczkowy" (bo ciepły), ale bardziej miękki niż minky ;)
Dla takich dzieciaczków nie trzeba robić pokroju na pachy itd - prostokąt na plecy, dwa na przód, rękawy i gotowe ;)
Jak skończę to wrzucę fotki ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Niby się już uspokoiłam i nie ma takiego stresu jak na początku przed każdą wizytą ale coś z tyły głowy zawsze siedzi. Na szczęście uspokaja mnie kopanie małego bo inaczej bym pewnie stresowała się dużo bardziej :)

W ogóle wczoraj M mnie zaskoczył bo zarezerwował nam hotel na 3 dni w Randstad w Czechach :) Taka mini podróż poślubna [emoji7]
Super [emoji106]
No i ważne, że pomyślał, bo z facetami jak wiadomo różnie to bywa... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hej dziewczyny
Kciuki za wizyty

U mnie noc fatalna
Od 21-23 mały urządził sobie dyskotekę tak mnie kopał ze nie umiałam spac na żadnym boku jakbym nagrała film to brzuch cały chodził a jak już zasnął to budziłam soe ck pół godz albo nos zapchany, czułam tez gorączkę, albo miałam tak przeciąg w dziurkach ze szok...
obudziłam się przed chwila cała połamana, nie wiem czy jedynie plusem nie jest to ze gluty z nosa nie są przezroczyste tylko pomarańczowe i gęste wiec chyba schodzi mi cis z tych zatok
Mimo wszystko dziś zostaje w lozku znów jutro i nd tak samo w pon pójdę do lekarza po l4 i przesiedze na spokojnie w domu dolecze się do końca

Rzadko kiedy choruje ost raz tak chyba 4 lata temu ale zawsze zdycham [emoji58]

Ola moja kumpela ma benetto holand on się różni koszem od vulcano i testowałam go naprawdę fajny lekki dobrze się prowadzi spacerówki używa i jest zadowolona

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
Kciuki za wizyty

U mnie noc fatalna
Od 21-23 mały urządził sobie dyskotekę tak mnie kopał ze nie umiałam spac na żadnym boku jakbym nagrała film to brzuch cały chodził a jak już zasnął to budziłam soe ck pół godz albo nos zapchany, czułam tez gorączkę, albo miałam tak przeciąg w dziurkach ze szok...
obudziłam się przed chwila cała połamana, nie wiem czy jedynie plusem nie jest to ze gluty z nosa nie są przezroczyste tylko pomarańczowe i gęste wiec chyba schodzi mi cis z tych zatok
Mimo wszystko dziś zostaje w lozku znów jutro i nd tak samo w pon pójdę do lekarza po l4 i przesiedze na spokojnie w domu dolecze się do końca

Rzadko kiedy choruje ost raz tak chyba 4 lata temu ale zawsze zdycham [emoji58]

Ola moja kumpela ma benetto holand on się różni koszem od vulcano i testowałam go naprawdę fajny lekki dobrze się prowadzi spacerówki używa i jest zadowolona

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oby Cię to przeziębienie szybko opuściło. Lepiej wyleż i dolecz do końca, nie ma co ryzykować. Twój maluch to dał Ci popalić :p
Chcieliśmy na początku właśnie Hollanda ale ten kosz mnie na żywo nie przekonał, spacerówki podobno są ok, ale jedynie o Vulcano znalazłam same pozytywne opinie, do tego jest lekki i wygląda delikatnie :) Mam nadzieję, że będziemy zadowoleniu, no a jak Ty kupisz to koniecznie też się pochwal :)

To nie u mnie to Margany córeczka chora. Wcale Ci się nie dziwie, mi czasami tez smutno, że nie da się wyjść, zrobić tak jak by się chciało tylko akurat u mnie są często goście, dzisiaj znowu siostra przyjedzie
Chyba się nie obudziłam jak to pisałam, że mi się dzieci pomyliły... [emoji15]

U mnie właśnie żadnych gości, bo mieszkam na zadupiu i każdy ma daleko, mama parę razy przyjechała, ale wiecej nie mogła :(
Jak się poczuję lepiej i siądę do maszyny to mi się humor poprawi, a potem pójdę do sąsiadki na kawę, (drzwi obok ;)), ale muszę się wyleczyć najpierw (nie chcę jej dzieci zarazić...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

My byliśmy nad morzem we wrześniu na kilka dni, jechaliśmy autokarem, nie byłam jeszcze w ciąży a podróż była i tak trochę męcząca, teraz pewnie bym się nie zdecydowała choćby z uwagi na sikanie co chwilę [emoji14]
Nam wakacje w tym roku odpadną, ale planujemy gdzieś pojechać chociaż na weekend w okolicach września. Na przyszły rok w czerwcu M już zaplanował Chorwację autem :)
Myśmy we wrześniu byli w Bieszczadach :)
Ale też daleko, więc odpada na razie... Może później, jesienią ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Chyba się nie obudziłam jak to pisałam, że mi się dzieci pomyliły... [emoji15]

U mnie właśnie żadnych gości, bo mieszkam na zadupiu i każdy ma daleko, mama parę razy przyjechała, ale wiecej nie mogła :(
Jak się poczuję lepiej i siądę do maszyny to mi się humor poprawi, a potem pójdę do sąsiadki na kawę, (drzwi obok ;)), ale muszę się wyleczyć najpierw (nie chcę jej dzieci zarazić...)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zdarza się czasami pomylić ☺️ tyle nas pisze i jeszcze takie ilości, że czasami ciężko nadążyc☺️ myślę, że jak zrobi się wiosna to od razu nam się samopoczucie poprawi☺️

Wczoraj wieczorem pierwszy raz czułam takie jakby kopniaczki w dwóch różnych miejscach jeden po drugim, nie wiem czy on tam jakieś akrobacje robi czy to nóżka i rączka :) I pierwszy raz zdarzyło się, że czułam jakby przesuwanie :)
Rośnie ci syn, rośnie ;)
Hania też szaleje ;) poza tym jak widziałam na prenatalnych stopę za głową a drugą gdzieś "normalnie", to już nic mnie nie zdziwi [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja dzisiaj na sniadanko znowu jajko sobie wyobraźcie, że przed ciążą wcale nie jadłam a teraz bym mogła codziennie ☺️ jajka i kakao☺️

Do góry