reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny cieszę się, że się Wam podoba :)

Boszeeeee moj faworyt tez go chce
Właśnie testowałam u koleżanki w środę [emoji41]
Podaj link

16udyx8di9hvrs5t.png
Link do: Wózek Bebetto Vulcano 3w1 FOTEL MAXI COSI CITI - Wózki dziecięce - EntliczekPentliczeksklep.pl
:) Też chcesz ten kolor? :D Ja akurat zamówienie złożyłam przez maila bo przy okazji pytałam o parę rzeczy ale spokojnie możesz też przez stronę sklepu lub przez allegro bo widziałam, że też mają konto ale tam jest drożej. Wysyłka płatna przelewem jest za darmo, pobranie 30zł. Wysyłają od razu jeśli mają dany kolor na stanie :) Ten szary akurat jest więc spodziewam się go w poniedziałek :D :rofl: Oczywiście jestem cała podjarana już [emoji28]

To będziemy w 3 jeździć takimi samymi furami :D
No póki co 3 ale może jeszcze ktoś się skusi :D a jaki chcesz kolor? Moim zdaniem na żywo wygląda znacznie lepiej niż na tych fotkach od producenta z neta, nawet już na takich zrobionych przez kogoś wygląda dużo fajniej :) Sama zobacz.
FB_IMG_1516821384043.jpg

FB_IMG_1516821395563.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1516821384043.jpg
    FB_IMG_1516821384043.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 244
  • FB_IMG_1516821395563.jpg
    FB_IMG_1516821395563.jpg
    65,4 KB · Wyświetleń: 246
reklama
Dziewczyny cieszę się, że się Wam podoba :)

Link do: Wózek Bebetto Vulcano 3w1 FOTEL MAXI COSI CITI - Wózki dziecięce - EntliczekPentliczeksklep.pl
:) Też chcesz ten kolor? :D Ja akurat zamówienie złożyłam przez maila bo przy okazji pytałam o parę rzeczy ale spokojnie możesz też przez stronę sklepu lub przez allegro bo widziałam, że też mają konto ale tam jest drożej. Wysyłka płatna przelewem jest za darmo, pobranie 30zł. Wysyłają od razu jeśli mają dany kolor na stanie :) Ten szary akurat jest więc spodziewam się go w poniedziałek :D :rofl: Oczywiście jestem cała podjarana już [emoji28]

No póki co 3 ale może jeszcze ktoś się skusi :D a jaki chcesz kolor? Moim zdaniem na żywo wygląda znacznie lepiej niż na tych fotkach od producenta z neta, nawet już na takich zrobionych przez kogoś wygląda dużo fajniej :) Sama zobacz.
Zobacz załącznik 841943
Zobacz załącznik 841944
Bardzo ladny jest

Witajcie.
Wlasnie sie umowilam do pediatry. Mloda wczoraj miala lkkko podwyzszona temp i kaszle nadal fatalnie. Masakra jakas, tydzien siedzenia w domu i gorzej zamiast lepiej[emoji20]

Mam nadzieje, ze dzic choc brzuch mnie nie bedzie bolal, bo wczoraj jednak w poludnie zaczal pobolewac a na wieczor juz sie ruszac nie moglam. Zaczelo mnie to troche martwic[emoji53]

Sprobuje jeszcze zasnac choc na chwile.

Zycze milego dnia i powodzenia na wizytach!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Te wirusy są straszne. Szybkiego powrotu do zdrowia dla niuni [emoji5]. I uważaj na siebie i maluszka trzymam kciuki aby wszystko się skończyło co złe i było już dobrze u was [emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png

Witajcie.
Wlasnie sie umowilam do pediatry. Mloda wczoraj miala lkkko podwyzszona temp i kaszle nadal fatalnie. Masakra jakas, tydzien siedzenia w domu i gorzej zamiast lepiej[emoji20]

Mam nadzieje, ze dzic choc brzuch mnie nie bedzie bolal, bo wczoraj jednak w poludnie zaczal pobolewac a na wieczor juz sie ruszac nie moglam. Zaczelo mnie to troche martwic[emoji53]

Sprobuje jeszcze zasnac choc na chwile.

Zycze milego dnia i powodzenia na wizytach!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna:( najgorsze jak się coś przypląta. Zdrówka dla coreczki i oby Tobie przeszly te bóle

Niby się już uspokoiłam i nie ma takiego stresu jak na początku przed każdą wizytą ale coś z tyły głowy zawsze siedzi. Na szczęście uspokaja mnie kopanie małego bo inaczej bym pewnie stresowała się dużo bardziej :)

W ogóle wczoraj M mnie zaskoczył bo zarezerwował nam hotel na 3 dni w Randstad w Czechach :) Taka mini podróż poślubna [emoji7]

reklama
Niby się już uspokoiłam i nie ma takiego stresu jak na początku przed każdą wizytą ale coś z tyły głowy zawsze siedzi. Na szczęście uspokaja mnie kopanie małego bo inaczej bym pewnie stresowała się dużo bardziej :)

W ogóle wczoraj M mnie zaskoczył bo zarezerwował nam hotel na 3 dni w Randstad w Czechach :) Taka mini podróż poślubna [emoji7]
Tak wiem bo ja też zawsze i tak się stresuje:/ wow ale super ☺️

Do góry