reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Ja poszlam do lazienki i probujac usnac zaczelam sie wiercic ... Wiec nie zasne chyba juz ;p wsypalam sobie popcorn i podjadam xd
Haha o 4 rano popcorn dobre smacznego
Onaszczesliwa2018
Ja nie pamietam zazwyczaj swoich snow ;p
Oj to masz się fajnie
Moni17.06
Zawsze Mam mania podjadania czegos jak sie przebudze a ze pod rej=ka byl popcorn to na niego padlo DziekujeHaha o 4 rano popcorn dobre smacznego
Moni17.06
Moze uda nam sie jeszcze zasnacOj to masz się fajnie
ani_anita
Też przed chwilą robiłam popcorn. Ja jeszcze chciałam posiedzieć przy pracy, ale mi dziecko nie chce zasnąć, chyba planuje wisieć przy piersi do rana.Ja poszlam do lazienki i probujac usnac zaczelam sie wiercic ... Wiec nie zasne chyba juz ;p wsypalam sobie popcorn i podjadam xd
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Moni17.06
Oj taki głodomor z niego czy zasypia przy piersi ?Też przed chwilą robiłam popcorn. Ja jeszcze chciałam posiedzieć przy pracy, ale mi dziecko nie chce zasnąć, chyba planuje wisieć przy piersi do rana.
Moni17.06
A jak sie czujesz kochana ?Ja też , śniły mi się jakieś pierdoly i chyba już mam po spaniu
ani_anita
Takie mamy problemki ostatnio. Nie chce spać. Najchętniej by sięv teraz bawił i biegał po domu. Jak ssie, to trochę chociaż przysypia, ja też mogę drzemać.Oj taki głodomor z niego czy zasypia przy piersi ?
reklama
Moni17.06
Oj ;( oby mu to szybko przeszlo i przesypial w miare mozliwosci jak najdluzejTakie mamy problemki ostatnio. Nie chce spać. Najchętniej by sięv teraz bawił i biegał po domu. Jak ssie, to trochę chociaż przysypia, ja też mogę drzemać.
Podziel się: