reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Naprawde bez porownania o niebo lepiej niż wcześniej, biust ładnie podniesiony i nareszcie nic mnie nie umiera i nie gniecie :)Po biustonosz do karmienia napewno znowu tam pójdę.
Ja tez tak mialam jak pietwszy raz mialam dobrze dobrany. Okazalo sie, ze biust jest wiekszy bez push upu niz w starym push upie[emoji3]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie zauważyłam, że sklepy były zamknięte... Ja chodziłam w niedziele i były otwarte

f2w39n7303c24ozn.png
W mieście ? Normalnie pootwierane ?

To dziwne, u mnie w mieście i w mieście 50km ode mnie, w Kielcach w Niedzielę jest raczej pusto i pozamykane. To może w jeszcze większych miastach w niedzielę są sklepy otwarte w centrum :)
Ja nie mieszkam w dużym mieście :) jutro idę do galerii to się zapytam w smyku czy w niedziele mają otwarte to będę mogła ze spokojnym sumieniem powiedzieć , że na 100% otwarte :) bo jak mi jeden sklep potwierdzi to oznacza, że nie wprowadzam w błąd :) ale byłam wczoraj i była kartka na drzwiach galerii , że 11marca będzie zamknie :) a tak to otwarte

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja nie mieszkam w dużym mieście :) jutro idę do galerii to się zapytam w smyku czy w niedziele mają otwarte to będę mogła ze spokojnym sumieniem powiedzieć , że na 100% otwarte :) bo jak mi jeden sklep potwierdzi to oznacza, że nie wprowadzam w błąd :) ale byłam wczoraj i była kartka na drzwiach galerii , że 11marca będzie zamknie :) a tak to otwarte

f2w39n7303c24ozn.png
To się nie dogadalysmy. Bo Galerie ze sklepami ( czyli budynek w którym są różne sklepy , restauracje itp ) to wiem , że raczej otwarte. Mi chodzi o zwykle sklepy przy drodze w mieście, pojedyncze sklepy nie w galerii :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry