reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczynka[emoji4]

hchygzu3k7rw3nxc.png
A o której masz godzinie? Ja 16 dopiero.
Teraz dopiero widzę, że jesteśmy dokładnie w tym samym tygodniu i dniu :) Daj znać jutro ile waży malutka bo aż jestem ciekawa jaka będzie między naszymi szkrabami różnica ;)

reklama
A ja właśnie robię zakupy ;)
Wzięłam się za pieluszki...
Np takie:
49a15704b1eb39ff4ac8f71b3af5b4f3.jpg

Ale sporo innych wzorów też będzie ;)
Cześć pl, a część z ali, więc będę się chwalić jak już (w koooooońcu) zamówienie dojdzie ;)

Btw, jestem tu jedyna planująca używanie wielorazówek, czy ktoś jeszcze jest taki "pomysłowy"? [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Sliczne truskaweczki[emoji5]
Aga a zamierzasz tylko wielorazowek uzywac czy zamiennie?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja właśnie robię zakupy ;)
Wzięłam się za pieluszki...
Np takie:
49a15704b1eb39ff4ac8f71b3af5b4f3.jpg

Ale sporo innych wzorów też będzie ;)
Cześć pl, a część z ali, więc będę się chwalić jak już (w koooooońcu) zamówienie dojdzie ;)

Btw, jestem tu jedyna planująca używanie wielorazówek, czy ktoś jeszcze jest taki "pomysłowy"? [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja rozważalam, ale stwierdziłam, że wolę mieć 10 minut dziennie więcej czasu na sen

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

(Nie)dziękuję [emoji9]

Jutro w końcu wizyta :D Niby te 4 tygodnie się ciągnęły a jednak zleciało nie wiem kiedy :p
Jak wszystko będzie ok to może jutro zamówimy wózek [emoji7] Wiem, że jest jeszcze dużo czasu ale już mnie tak kusi, żeby macać, jeździć i w ogóle, że nie wiem czy wytrzymam :D

Prawda ja mam wielkia frajde uczyc sie karoca twins narazie po domu[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przy synku używałam wielorazowek :) ale tylko dlatego że był uczulony na jednorazowe. Potem wszystko posprzedawalam, i mam nadzieję ze teraz uda sie z jednotazowymi, bo z tyloma dziećmi nie dałabym rady z tym ciągłym praniem i namaczaniem. Podpowiem ci, ze jako wklady uzywalam tych malutkich reczniczkow z ikei, bo były identyczne.
Z reczniczkami dobrze wiedzieć :)
Wkłady na pewno też jakieś będę szyła ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dokładnie tak dziewczyny tak właśnie powinno być w każdym szpitalu są od tego żeby nam pomagać i trzeba z tego korzystać :) może pomyśleli ze jestem jakaś wariatka ze przyjeżdżam do nich z zaparciami ale po moich przeżyciach to powinno być zrozumiałe. Mam nadzieje oczywiście ze więcej nie będzie żadnej potrzeby tam jechać dopiero na poród ale rzeczywiście jestem spokojniejsza to już miałam takie schizy ze mi czop odchodzi ze to tamto a teraz przynajmniej spokojnie doczekam do wizyty :) i zauważyłam że moja mała nie śpi od 22 do jakieś 4 masakra będzie ciekawie po porodzie :D

Pewnie ze dobrze zrobilas
Ja w 1 cisxy panikowalam jak glupia

Teraz troszke spokojniejsza jesli bol mam dluzej niz 12h to jade narazie ok [emoji106] [emoji110][emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry