reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A bo to pobranie to i tak czasami roznie wychodzi ale dzisiaj z dwa kubki rumianku to nawet jak są bakterie to je wykurze☺️
Jak rumiankiem ? Podmywasz się nim czy pijesz ? :oops:
Dokładnie tak dziewczyny tak właśnie powinno być w każdym szpitalu są od tego żeby nam pomagać i trzeba z tego korzystać :) może pomyśleli ze jestem jakaś wariatka ze przyjeżdżam do nich z zaparciami ale po moich przeżyciach to powinno być zrozumiałe. Mam nadzieje oczywiście ze więcej nie będzie żadnej potrzeby tam jechać dopiero na poród ale rzeczywiście jestem spokojniejsza to już miałam takie schizy ze mi czop odchodzi ze to tamto a teraz przynajmniej spokojnie doczekam do wizyty :) i zauważyłam że moja mała nie śpi od 22 do jakieś 4 masakra będzie ciekawie po porodzie :D
Może po porodzie będzie na odwrót i będzie spokojna jak aniołek :)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!
A jest jeszcze ktoś kto nie zna płci ?
Ja :(

Ja jeszcze nie znam i ostatnio stwierdziliśmy, że nie chcemy wiedzieć

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Podziwiam, u mnie wszyscy, K i ja nie możemy się doczekać z Poznania płci :)
Miłego dnia dziewczyny, jeśli Panowie zapomną to zróbcie sobie same jakąś przyjemność :)

U nas panowie w pracy jak co roku się zorganizowali i każda dostała tulipany i babeczkę :tak:
Mój nie zapomniał ale nie ma jak mi dać prezentu bo go nie ma , ale mimo wszystko sama sobie zamówiłam zestaw torebek :D
U nas co roku w pracy było fajnie, bo poza mną sami faceci ;)
Teraz nie mają żadnej, tylko w domach itd ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
I co dostawałas od takiej ekipy ?:D

Na trzecie czekamy [emoji4] mamy już dwóch synków dwulatka i roczniaka

Ale fajna różnica wieku :)

Witam dziewczyny znowu dawno mnie tu nie było. Ale dopadła nas choroba [emoji852]️ zapalenie oskrzeli, ale na szczęście powoli już odpuszcza i został delikatny katar no i kaszel... Cały dom chory . A to wszystko zasługa brata który wszystkich po kolei zarażał. Wczoraj mieliśmy wizytę i lekarz potwierdził dziewczynkę zdrową [emoji4][emoji4] . Więc odkupiłam spory worek ubranek dla córki od innej mamy noni do tego leżaczek do wanienki. Ubranka są super a w sumie kosztowało mnie to jakieś niecałe 30 zł więc okazja jak ta lala [emoji23][emoji23] i teraz z USG wyszedł nam termin na 13 lipca więc niunia ślicznie rośnie [emoji4] miłego popołudnia kochane mamusie [emoji7]

Napisane na Moto C w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że choroba już odpuszcza i że z maluszkiem wszystko ok

reklama
Do góry