reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Na trzecie czekamy [emoji4] mamy już dwóch synków dwulatka i roczniaka

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

To od 2 lat zachodzisz w ciaze;))) jak sie czujesz? Ja teraz po roku tzn zaszlam 6 mscy po cc czuje zneczenie

Jesli Po porodzie bym zaszla chyba b ciezko by bylo ufff

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Omg[emoji33] Troje dzieci rok po roku. Ja bym nie podolala[emoji6] Podziwiam!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez podziw i szacun
Ja rok po cc i czuje zneczenie wkoncu od 2016 ciaza kp ciaza teraz musze odpoczac od tych hormonow narazie po porodzie nie chce

Ja na poczatku chciałam tylko dwójkę z tak małą różnicą. Ale widocznie nie było tak ciężko skoro zdecydowaliśmy się na kolejnego maluszka [emoji6]

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Zdrsdzisz wiek[emoji848][emoji1][emoji1][emoji1]?moze ja taka reakcja bo 38[emoji13][emoji13][emoji848]

Ja zdycham dziś zatoki tak mi cisną w oczy szok...
a jutro musze rozliczyć tydzień na sklepie trochę papierkowa robota ... ale nie wiem czy dam radę idę leżeć bo mam wrażenie ze zdechnę zaraz ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dużo zdrówka :*
Ja wlasnie wczoraj przez caly dzien mialam taki bol w dole brzucha, ze chodzic nie poglam. Przez noc przeszlo.
Teraz wszystko szybko sie rozrasta i takie bole chyba sa normalne.

Mówiłam , że przejdzie :*
Ładne :)
Też ładne :) myślałam o takim , żeby dało się przerobić na łóżko. Ale jednak się rozmyślilam. Ponieważ jak wyrośnie z łóżeczka , będzie spało na łóżku w sypialni , bo my i tak przeniesiemy się do salonu:p
Myślę , że byłabym na podium hahaha
A ja po Tobie na drugim miejscu , choć.ostatnio to nie wiem czy bym Cię nie przegoniła z pierwszego :D
Ja juz po wizycie:biggrin2: Mamy zdrowa dziewczynkę :):)
Jejku aż sie popłakałam ze szczęścia, ze wszystko jest dobrze :biggrin2:
Teraz telefony do rodziców i rodzeństwa !
Oojj. Az się rozczulilam <3 gratuluję :*
Jakie ładny avatar :) Pochwal się leginsami :D

Ale one przemakają nie? Po prostu w takich pieluszkach trzeba kłaść dziecko na jakaś nieprzemakalną ceratkę?

[emoji110] Wszystko będzie ok! :)

Gratulacje! Imię już wybrane? Masz jakieś fotki?

Dziękuje :) wstawię może później lub jutro :p o ile nie zapomnę :D

Witam dziewczyny znowu dawno mnie tu nie było. Ale dopadła nas choroba [emoji852]️ zapalenie oskrzeli, ale na szczęście powoli już odpuszcza i został delikatny katar no i kaszel... Cały dom chory . A to wszystko zasługa brata który wszystkich po kolei zarażał. Wczoraj mieliśmy wizytę i lekarz potwierdził dziewczynkę zdrową [emoji4][emoji4] . Więc odkupiłam spory worek ubranek dla córki od innej mamy noni do tego leżaczek do wanienki. Ubranka są super a w sumie kosztowało mnie to jakieś niecałe 30 zł więc okazja jak ta lala [emoji23][emoji23] i teraz z USG wyszedł nam termin na 13 lipca więc niunia ślicznie rośnie [emoji4] miłego popołudnia kochane mamusie [emoji7]

Napisane na Moto C w aplikacji Forum BabyBoom
Wspolczuje choroby, ale dobrze ze juz przechodzi. Super, ze corcia zdrowa[emoji3]

Jednak jestem za leniwa na te wielorazowe i mam nadzieję, że mały nie będzie uczulony i będziemy mogli korzystać z jednorazowych.
Kto jutro razem ze mną wizytuje? :)
To tak jak ja[emoji6]Nie dla mnie wielorazowki, choc na pewno zdrowsze.

@Onaszczesliwa2018, trzymamy kciuki!

@niemamco, super, gratki!

@Margana- i reszta w sumie też- pamiętajcie że w tą niedzielę zamknięte sklepy, więc róbcie zakupy przed weekendem :tak: Zła jestem strasznie, bo chciałam mieć cały weekend na oglądanie wózków a tak tylko sobota zostaje....
O faktucznie[emoji33] Ale wymyslili z tym zamykaniem[emoji53]

Ostatnio mówiłyście o sesji brzuszkowej i opowiadałam M, że dziewczyny zapisują się już na sesję ale że ja raczej nie chce, nie widzę się w takiej roli, peszę się przed aparatem a co dopiero w jakiejś tam części rozebrana. Z naszych wcześniejszych rozmów wynikało, że M też jest średnio nastawiony do takich sesji i powiem Wam że mnie zaskoczył bo wręcz mnie namawia bo jego kolega jest chętny żeby zrobić takie zdjęcia po promocyjnej cenie bo chce poszerzyć działalność właśnie o sesje brzuszkowe :) I chyba się skuszę o ile ten kolega nie zmieni zdania :) Powiedzcie w jakim tygodniu najlepiej robić? Jak dobrze kojarzę to wspominałyście coś o 30 tygodniu.

reklama
Hejka,

Nie bylo mnie dwa dni i nie jestem w ogole w stanie Was nadrobic.
Mam nadzieje,ze czujecie sie dobrze.
We wtorek mialam wizyte w szpitalu - nic ciekawego oprocz tego,ze moglam uslyszec Niunka serduszko.
USG polowkowe w poniedzialek. Bardzo na nie czekam.

Pamietacie wtedy lowy w Lidlu w czwartek?
Ja teraz przegladam gazete u Nas i tez mamy jakies ubranka dla dzieci ( organiczna bawelna - koniecznie musze sie wybrac).
Kocham ten kraj za to,ze jest 0 % VAT na ubrania dzieciece do 11 roku zycia. Nice :-)

IMG_20180308_115008.jpg

A dzisiaj bedac w Tesco znalazlam promocje na te dwie rzeczy.
Pajacyk 3-6 miesiecy, jogginsy 12-18 mies 2 sztuki
IMG_20180308_115439.jpg

IMG_20180308_115407.jpg

Karla88 - wygladasz kwitnaco! a w tej sukience z rozami po boku co mialas ubrana sie zakochalam. PIEKNA

Wszystkiego dobrego w Dniu naszego Swieta.

Załączniki

• IMG_20180308_115008.jpg
    IMG_20180308_115008.jpg
    442,1 KB · Wyświetleń: 264
  • IMG_20180308_115439.jpg
    IMG_20180308_115439.jpg
    363,6 KB · Wyświetleń: 263
  • IMG_20180308_115407.jpg
    IMG_20180308_115407.jpg
    460,1 KB · Wyświetleń: 261
Do góry