reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam dziewczyny znowu dawno mnie tu nie było. Ale dopadła nas choroba [emoji852]️ zapalenie oskrzeli, ale na szczęście powoli już odpuszcza i został delikatny katar no i kaszel... Cały dom chory . A to wszystko zasługa brata który wszystkich po kolei zarażał. Wczoraj mieliśmy wizytę i lekarz potwierdził dziewczynkę zdrową [emoji4][emoji4] . Więc odkupiłam spory worek ubranek dla córki od innej mamy noni do tego leżaczek do wanienki. Ubranka są super a w sumie kosztowało mnie to jakieś niecałe 30 zł więc okazja jak ta lala [emoji23][emoji23] i teraz z USG wyszedł nam termin na 13 lipca więc niunia ślicznie rośnie [emoji4] miłego popołudnia kochane mamusie [emoji7]

Napisane na Moto C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A tak a propo boli mamy takiego lekarza w szpitalu, co w zeszłej ciąży jak lezalam w szpitalu podchodzi do dziewczyny i ta mówi, że ma bole a on do niej to pani nie wie, że ciąża musi bolec
U mnie też taki jest i dokładnie to samo usłyszałam jak leżałam miesiąc temu [emoji4] to jest ciąża, to ma boleć [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

A ja właśnie robię zakupy ;)
Wzięłam się za pieluszki...
Np takie:
49a15704b1eb39ff4ac8f71b3af5b4f3.jpg

Ale sporo innych wzorów też będzie ;)
Cześć pl, a część z ali, więc będę się chwalić jak już (w koooooońcu) zamówienie dojdzie ;)

Btw, jestem tu jedyna planująca używanie wielorazówek, czy ktoś jeszcze jest taki "pomysłowy"? [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja przy synku używałam wielorazowek :) ale tylko dlatego że był uczulony na jednorazowe. Potem wszystko posprzedawalam, i mam nadzieję ze teraz uda sie z jednotazowymi, bo z tyloma dziećmi nie dałabym rady z tym ciągłym praniem i namaczaniem. Podpowiem ci, ze jako wklady uzywalam tych malutkich reczniczkow z ikei, bo były identyczne.

Superowo wuzyty wasze udane ciezko was nadrabiac;//

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Ja ponad 300postow teraz :p więc jak bym odpisała na coś co już dawno się przedawniło się to nie wściekać proszę
Super, że na wizycie wszystko ok i dzieciątko chciało współpracować☺️ do mojej wizyty już też tylko 4 dni☺️
Już prawie 3 :D
Tak na 13 i już mam taki ścisk żołądka , że szok :szok:
Już bliziutko :*
Witajcie dziewczyny :* ja w nocy zaliczyłam IP położyłam się do łóżka mała wiercila się jak szalona jak zwykle po 22 i po czułam kilka razy twardnienia brzucha i zaszłam przeszywajacy ból mam taki zawsze przy zaparciach skurcze jelit nawet przed ciążą tak miałam ale się wytraszyłam ze to skurcze wzięłam nospe i magnez i zaraz poszłam się wyproznic (3 dni się nie wyproznialam nie mogłam mam straszne zaparcia) i jak się już udało to wszystko przeszło brzuszek luzniutki nie bolał ale strasznie się przestraszyłam ze to może jednak skurcze i pojechaliśmy do szpitala sprawdzić wole pojechać jeden raz za dużo niż za mało przez stratę córeczki w pierwszej ciąży zresztą ostatnio jakoś bałam się czy szyjka się nie skraca czy jest wszytko okej a do wizyty jeszcze parę dni wiec na izbie wszystko sprawdzili co prawda posiedziałam do 3 rano ale jestem przebadana i spokojna serduszko pięknie bilo szyjka długa twarda i zamknieta wody się nie sacza skurczy żadnych nie było wszytko okej i jestem w domu. Ale super szpital gdyby coś się działo gdyby brzuch zaczął boleć i bym się martwiła mam przyjechać przyjmą mnie na obserwacje i wszystko dokładnie sprawdzimy a nie to co w tamtym szpitalu było za każdym razem co pojechałam to nie ma miejsca nie ma sensu zostawac nawet jak dziecko miało 18 tętno co pod koniec ciąży to już wysokie..
to rzeczywiście biedna się strachu najadlas. Dobrze, że pojechałaś i jesteś spokojna. Też miewam tak mocne bóle, że po prostu krzyczę , takich skurczu dostaje. Ale po załatwieniu się przechodzi .. odpoczywaj i nie martw się już :*

Ja ponad 300postow teraz :p więc jak bym odpisała na coś co już dawno się przedawniło się to nie wściekać proszę

Już prawie 3 :D

Już bliziutko :*
to rzeczywiście biedna się strachu najadlas. Dobrze, że pojechałaś i jesteś spokojna. Też miewam tak mocne bóle, że po prostu krzyczę , takich skurczu dostaje. Ale po załatwieniu się przechodzi .. odpoczywaj i nie martw się już :*
No w zasadzie ja tez bo w poniedziałek ☺️

reklama
Do góry