kinga30
Fanka BB :)
Dzisiaj wizyta?Oo no to super Kinga , cieszę się bardzo .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj wizyta?Oo no to super Kinga , cieszę się bardzo .
Dzisiaj wizyta?
Trzymam kciuki, musi być dobrzeTak na 13 i już mam taki ścisk żołądka , że szok
No maly dal po sobie znac po kawce ;pNo proszę jaki relaksik mialas
Bedzie dobrze Bede trzymac kciuki o 13Tak na 13 i już mam taki ścisk żołądka , że szok
Trzymam kciuki, musi być dobrze
No maly dal po sobie znac po kawce ;p
To, że nie dogada się z nową pracodawczynią było wiadomo, choć myślałam, że dłużej potrwa...Moja była pracownica jutro otwiera swój sklep powyżej mnie okazało się ze nie dogadała się z nowa pracodawczynią już w pierwszym tyg ...
nie wiem czy płakać czy śmiać się
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No przy gorszym samopoczuciu to lepiej sobie rozkladac. Ja jeszcze do dzisiaj prysznic i włosy robię na raty. Umyje włosy pójdę poleżeć i prysznic. Narazie dobrze wczoraj mnie biodra bolały po tym siedzeniu głodna już jestem chyba pora na śniadanie mała wariuje w brzuchu, a wczoraj po glukozie nic dostała chyba cukru i poszła spać. Dopiero po 2 godzinach się rozbudziła na nowoMusi , chciałam iść się już wykapac bo mam głowę jeszcze do umycia i tak sobie pomyślałam że zrobię to na raty , ale tak mnie zaczął boleć brzuch że leżę A jak Ty dziś się czujesz ?