reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny :)

Walki z katarem ciąg dalszy, ale powoli zaczynam widzieć światełko w tunelu (i chyba nie jest to pociąg [emoji23])

Miłego dnia kobiet :D [emoji258]

Moja była pracownica jutro otwiera swój sklep powyżej mnie okazało się ze nie dogadała się z nowa pracodawczynią już w pierwszym tyg ...
nie wiem czy płakać czy śmiać się

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To, że nie dogada się z nową pracodawczynią było wiadomo, choć myślałam, że dłużej potrwa...
A co do własnego sklepu też się przekona, jak to jest....
Więc po prostu ją olej...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hej , Kinga super że cukier w normie ,a pewnie mocz każe ci powtórzyć,ja miałam na wyniku skąpe bakterie pojedyncze i powiedział że oki
@Karla88 dziś dzień kobiet ,trzeba się ogarnąć ;D umaluje się poczujesz się lepiej ,ja tak mam jak długo nie wychodzę z domu (teraz bardzo mało wychodzę o ta szyjkę ) to jak się umaluje to aż syn mówi że ładnie wyglądam, ciekawe co sądzi o mnie na codzienne ;/straszę...
Dzisiaj się umaluje bo pewnie chłopy z rodzinki mnie odwiedza z kwiatami ,mam nadzirje że nie zapomną o mnie ;D i z jestem w ciąży to trzeba czekoladki hehe

reklama
Musi , chciałam iść się już wykapac bo mam głowę jeszcze do umycia i tak sobie pomyślałam że zrobię to na raty , ale tak mnie zaczął boleć brzuch że leżę :( A jak Ty dziś się czujesz ?
No przy gorszym samopoczuciu to lepiej sobie rozkladac. Ja jeszcze do dzisiaj prysznic i włosy robię na raty. Umyje włosy pójdę poleżeć i prysznic. Narazie dobrze wczoraj mnie biodra bolały po tym siedzeniu ☺️ głodna już jestem chyba pora na śniadanie☺️ mała wariuje w brzuchu, a wczoraj po glukozie nic dostała chyba cukru i poszła spać. Dopiero po 2 godzinach się rozbudziła na nowo☺️

Do góry