reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No mój też po słodkim jest taki jakiś ospaly zawsze :) . No nie chce naraz się tyle nagimnastykowac , a włosy muszę umyć bo już strasze
Nie dziwię sie, lepiej powoli na spokojnie. Mnie na początku jak miałam to zagrożenie i ta kiepska byłam to wlosy mylą mi mama na leżąco albo moj P. Tak samo mam wannę taborecik do wanny ja siedziałam i mnie umył

reklama
Co do kataru... Chyba wystarczy zamiast komentarza..?
bcc3a21c3a7fa72842d757d88d010966.jpg

Łączę się w bólu...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Maskara, trzymaj się jakoś :*

Dziewczyny wszyściutko w porządku [emoji4][emoji4][emoji4]
43f07cc7fc6b3352c632b41840bff128.jpg
5d00c3e42496c26fcefebf540fe8a5c4.jpg

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Super [emoji7] Płeć potwierdzona? :)

...a to moja dzisiejsza nagroda na koniec dnia [emoji16]
1520458546-7eccad0375ad1ab7-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jadłabym :p Co to za lody i ten pierwszy od dołu smak?

Nie dziwię sie, lepiej powoli na spokojnie. Mnie na początku jak miałam to zagrożenie i ta kiepska byłam to wlosy mylą mi mama na leżąco albo moj P. Tak samo mam wannę taborecik do wanny ja siedziałam i mnie umył

No ja mam prysznic tutaj także głowę na stojaco będę musiała jakoś ogarnąć żeby się niezginac za bardzo mam nadzieję że się ogarnę do wizyty

Cześć dziewczyny wczoraj poszłam wcześnie spać reszta wyników była późno. Więc w osadzie moczu wyszły mi liczne bakterie jestem ciekawa czy coś mi da czy każe poprostu wiecej pić bo ostatnio przez tą jelitowke mi się wszystko pomieszało leukocyty w osadzie 5-10 czyli dużo nie jest. Co do glukozy muszę Wam powiedzieć, że glukometrem mi mocno zawyżył na czczo glukoza wyszla mi 88 a po obciążeniu 109 więc wszystko w jak najlepszym porządku [emoji5]

Dlatego pisałam, że pomiar glukometrem jest tylko orientacyjnie, żeby wiedzieć, czy można podać glukozę ;)

Ale najważniejsze, że wyniki ok [emoji106]
A co do moczu, to mam nadzieję, że to tylko po jelitówce, i jak się nawodnisz, to będzie lepiej....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja już nie śpię
Mały mnie tak kopie ze aż się obudziłam
Inhalacje wieczorne pomogły na tyle ze cała noc przespana mogłam oddychać

Poleże na chwile i wstaje zrobię sobie herbatę i może posprzątam w kuchni jak na tyle dobrze się czuje bo wczoraj leżałam cały dzień to poprostu to jest niemożliwe jak mąż z córka gospodarowali ....

Miałam dziś iść na wszystkie badania i w pon z wynikami do gina ale przez wzgląd na to jak się czuje i wygladam poczekam z tym pójdę w pon zrobić posiew krew i resztę a wizytę przesunę na środę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To dobrze :) A czego używasz do inhalatora?

Cześć dziewczyny wczoraj poszłam wcześnie spać reszta wyników była późno. Więc w osadzie moczu wyszły mi liczne bakterie jestem ciekawa czy coś mi da czy każe poprostu wiecej pić bo ostatnio przez tą jelitowke mi się wszystko pomieszało leukocyty w osadzie 5-10 czyli dużo nie jest. Co do glukozy muszę Wam powiedzieć, że glukometrem mi mocno zawyżył na czczo glukoza wyszla mi 88 a po obciążeniu 109 więc wszystko w jak najlepszym porządku ☺️
Mnie też ostatnio wyszły liczne bakterie w moczu i M mnie uświadomił, że cały czas źle sikam [EMOJI28] Nawet nie pomyślałam, że powinno się najpierw dokładnie umyć potem troszkę siknąć do wc i dopiero do pojemnika, że podobno w tej pierwszej porcji siku są bakterie które się nazbierały przez całą noc i jak sikałam do tej pory od razu do pojemnika to było to niewiarygodne :p
Jee właśnie sobie przypomniałam, że zapomniałam odebrać wczoraj wyników :p

Tak na 13 i już mam taki ścisk żołądka , że szok :szok:
Będzie dobrze [emoji110]

Dlatego pisałam, że pomiar glukometrem jest tylko orientacyjnie, żeby wiedzieć, czy można podać glukozę ;)

Ale najważniejsze, że wyniki ok [emoji106]
A co do moczu, to mam nadzieję, że to tylko po jelitówce, i jak się nawodnisz, to będzie lepiej....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ale Ci powiem, że nawet nie myślałam, że taka roznica. Cieszę się bo juz się wystraszyłam, że bedzie za wysoko

reklama
To dobrze :) A czego używasz do inhalatora?

Mnie też ostatnio wyszły liczne bakterie w moczu i M mnie uświadomił, że cały czas źle sikam [EMOJI28] Nawet nie pomyślałam, że powinno się najpierw dokładnie umyć potem troszkę siknąć do wc i dopiero do pojemnika, że podobno w tej pierwszej porcji siku są bakterie które się nazbierały przez całą noc i jak sikałam do tej pory od razu do pojemnika to było to niewiarygodne :p
Jee właśnie sobie przypomniałam, że zapomniałam odebrać wczoraj wyników :p

Będzie dobrze [emoji110]
Ja ogolnie zawsze tak robię, ale wczoraj jeszcze trochę przytrzymała i jak szłam to mi się już tak mocno chciało, że nie wiem czy nie za mało upuściłam. No nic najwyżej powtórzę ☺️

Do góry