reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jutro dopiero mam wizytę kochana :)
Trzymam kciuki, napisz koniecznie zaraz po [emoji106][emoji106][emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hej , Kinga super że cukier w normie ,a pewnie mocz każe ci powtórzyć,ja miałam na wyniku skąpe bakterie pojedyncze i powiedział że oki
@Karla88 dziś dzień kobiet ,trzeba się ogarnąć ;D umaluje się poczujesz się lepiej ,ja tak mam jak długo nie wychodzę z domu (teraz bardzo mało wychodzę o ta szyjkę ) to jak się umaluje to aż syn mówi że ładnie wyglądam, ciekawe co sądzi o mnie na codzienne ;/straszę...
Dzisiaj się umaluje bo pewnie chłopy z rodzinki mnie odwiedza z kwiatami ,mam nadzirje że nie zapomną o mnie ;D i z jestem w ciąży to trzeba czekoladki hehe
No ja muszę powiedzieć, że się dużo nie maluje bo nie lubię ale codziennie kredka, tusz i błyszczyk musi byc, muszę się porządnie ubrać nawet jak poleguje i wtedy czuję się dobrze ☺️

Pochwale się wam że od dzisiaj zaczęłam szkołe rodzenia :) były zajęcia z pierwszej pomocy dla maluszka :) mam nadzieję że nigdy nie będę musiała wiedzy wykorzystać w praktyce ale różnie w życiu bywa
Wiedza z pierwszej pomocy to coś, co zawsze warto mieć, i tak jak piszesz, oby nie trzeba było wykorzystać w praktyce..

0d1yrjjgtd95fou3.png

Gratuluję udanej wizyty :*
Wstydzioszek ten twój synek :D
Myślałam , że torba jest w cenie wózka :errr:
Nie zlosccie się na mnie o te wszystkie pytania, ale w ciazy robię się coraz bardziej ciemna z tym wszystkim :sorry:
Spokojnie, chyba wszystkie (albo prawie wszystkie ;)) bywamy w tym wszystkim zagubione...
Btw, fajny avatar ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

No przy gorszym samopoczuciu to lepiej sobie rozkladac. Ja jeszcze do dzisiaj prysznic i włosy robię na raty. Umyje włosy pójdę poleżeć i prysznic. Narazie dobrze wczoraj mnie biodra bolały po tym siedzeniu ☺️ głodna już jestem chyba pora na śniadanie☺️ mała wariuje w brzuchu, a wczoraj po glukozie nic dostała chyba cukru i poszła spać. Dopiero po 2 godzinach się rozbudziła na nowo☺️

No mój też po słodkim jest taki jakiś ospaly zawsze :) . No nie chce naraz się tyle nagimnastykowac , a włosy muszę umyć bo już strasze

reklama
Czy szybko nie się lokal ma tylko 20m niecałe wiec za dużo do roboty nie miała
Tylko ogarnac ciuchy z tego co widzę same sukienki ..
nie skomentuje tego bo karma wraca ale otworzą się jej oczy ile trzeba się napracować żeby zarobić na opłaty na towar a na samym końcu na swoją wypłatę
Ja po 3 latach chętnie bym tym rzuciła bo na swoim nie ma wolnego nie ma urlopu odpowiedzialność za pracownika za jego wypłatę żeby zawsze na czas była i czynsz co tydz nowy towar musi być jest 7 marzec a ja na towar wydałam ponad 4000 zł
A jeszcze z 2000 będę musiała wyłożyć a gdzie reszta opłat ...
i ja sklep traktuje jako dodatek do wacików bo mam etat ale gdybym miała się utrzymywać tylko z sklepu to cianko to widzę woec swój biznes to nie taki miód jak jej się wydaje ..

16udyx8di9hvrs5t.png
Ale niektórzy nie zdają sobie z tego sprawy..
Się przekona....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry