reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jutro dopiero mam wizytę kochana :)
Trzymam kciuki, napisz koniecznie zaraz po [emoji106][emoji106][emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hej , Kinga super że cukier w normie ,a pewnie mocz każe ci powtórzyć,ja miałam na wyniku skąpe bakterie pojedyncze i powiedział że oki
@Karla88 dziś dzień kobiet ,trzeba się ogarnąć ;D umaluje się poczujesz się lepiej ,ja tak mam jak długo nie wychodzę z domu (teraz bardzo mało wychodzę o ta szyjkę ) to jak się umaluje to aż syn mówi że ładnie wyglądam, ciekawe co sądzi o mnie na codzienne ;/straszę...
Dzisiaj się umaluje bo pewnie chłopy z rodzinki mnie odwiedza z kwiatami ,mam nadzirje że nie zapomną o mnie ;D i z jestem w ciąży to trzeba czekoladki hehe
No ja muszę powiedzieć, że się dużo nie maluje bo nie lubię ale codziennie kredka, tusz i błyszczyk musi byc, muszę się porządnie ubrać nawet jak poleguje i wtedy czuję się dobrze ☺️

Pochwale się wam że od dzisiaj zaczęłam szkołe rodzenia :) były zajęcia z pierwszej pomocy dla maluszka :) mam nadzieję że nigdy nie będę musiała wiedzy wykorzystać w praktyce ale różnie w życiu bywa
Wiedza z pierwszej pomocy to coś, co zawsze warto mieć, i tak jak piszesz, oby nie trzeba było wykorzystać w praktyce..

0d1yrjjgtd95fou3.png

Gratuluję udanej wizyty :*
Wstydzioszek ten twój synek :D
Myślałam , że torba jest w cenie wózka :errr:
Nie zlosccie się na mnie o te wszystkie pytania, ale w ciazy robię się coraz bardziej ciemna z tym wszystkim :sorry:
Spokojnie, chyba wszystkie (albo prawie wszystkie ;)) bywamy w tym wszystkim zagubione...
Btw, fajny avatar ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

No przy gorszym samopoczuciu to lepiej sobie rozkladac. Ja jeszcze do dzisiaj prysznic i włosy robię na raty. Umyje włosy pójdę poleżeć i prysznic. Narazie dobrze wczoraj mnie biodra bolały po tym siedzeniu ☺️ głodna już jestem chyba pora na śniadanie☺️ mała wariuje w brzuchu, a wczoraj po glukozie nic dostała chyba cukru i poszła spać. Dopiero po 2 godzinach się rozbudziła na nowo☺️

No mój też po słodkim jest taki jakiś ospaly zawsze :) . No nie chce naraz się tyle nagimnastykowac , a włosy muszę umyć bo już strasze

reklama
Czy szybko nie się lokal ma tylko 20m niecałe wiec za dużo do roboty nie miała
Tylko ogarnac ciuchy z tego co widzę same sukienki ..
nie skomentuje tego bo karma wraca ale otworzą się jej oczy ile trzeba się napracować żeby zarobić na opłaty na towar a na samym końcu na swoją wypłatę
Ja po 3 latach chętnie bym tym rzuciła bo na swoim nie ma wolnego nie ma urlopu odpowiedzialność za pracownika za jego wypłatę żeby zawsze na czas była i czynsz co tydz nowy towar musi być jest 7 marzec a ja na towar wydałam ponad 4000 zł
A jeszcze z 2000 będę musiała wyłożyć a gdzie reszta opłat ...
i ja sklep traktuje jako dodatek do wacików bo mam etat ale gdybym miała się utrzymywać tylko z sklepu to cianko to widzę woec swój biznes to nie taki miód jak jej się wydaje ..

16udyx8di9hvrs5t.png
Ale niektórzy nie zdają sobie z tego sprawy..
Się przekona....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry