reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witajcie :) ja planuje w przyszlym tygodniu porobic badania glukoze, morfologie i przeciwciala. Teraz w Pepco sa takie rzeczy fajne dla dzieci , ze az trudno sie oprzec zeby nic nie kupic. Wczoraj przymierzalam taka ladna sukienke w kwiaty bo ogolnie bardzo lubie sukienki a ta bardzo mi sie spodobala ale po przymierzeniu juz tak fajnie w niej nie wygladalam ;D Brzuch tak mi w niej bylo widac i jeszcze przez ta sukienke pepek mi wystawal ;p a kosztowala ok 50 zl :) Miłego dnia kochane :* Powodzenia na wizytach I Wszystkiego Najlepszego z okazji Naszego Święta :):*

reklama
Witajcie :) ja planuje w przyszlym tygodniu porobic badania glukoze, morfologie i przeciwciala. Teraz w Pepco sa takie rzeczy fajne dla dzieci , ze az trudno sie oprzec zeby nic nie kupic. Wczoraj przymierzalam taka ladna sukienke w kwiaty bo ogolnie bardzo lubie sukienki a ta bardzo mi sie spodobala ale po przymierzeniu juz tak fajnie w niej nie wygladalam ;D Brzuch tak mi w niej bylo widac i jeszcze przez ta sukienke pepek mi wystawal ;p a kosztowala ok 50 zl :) Miłego dnia kochane :* Powodzenia na wizytach I Wszystkiego Najlepszego z okazji Naszego Święta :):*
No tak dzisiaj Dzień Kobiet ☺️ zapomniałam ☺️ też życzę Nam wszystkim Wszystkiego Najlepszego ☺️

IMG_20180307_161033.jpg wczorajsza kawka tak na oslode Naszego Dnia Dzis ;D

Załączniki

• IMG_20180307_161033.jpg
    IMG_20180307_161033.jpg
    434,6 KB · Wyświetleń: 60
Ja już nie śpię
Mały mnie tak kopie ze aż się obudziłam
Inhalacje wieczorne pomogły na tyle ze cała noc przespana mogłam oddychać

Poleże na chwile i wstaje zrobię sobie herbatę i może posprzątam w kuchni jak na tyle dobrze się czuje bo wczoraj leżałam cały dzień to poprostu to jest niemożliwe jak mąż z córka gospodarowali ....

Miałam dziś iść na wszystkie badania i w pon z wynikami do gina ale przez wzgląd na to jak się czuje i wygladam poczekam z tym pójdę w pon zrobić posiew krew i resztę a wizytę przesunę na środę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No pewnie lepiej polez sobie ma spokojnie i to wylecz żeby całkiem Cię nie rozłożyło :)

Cześć dziewczyny wczoraj poszłam wcześnie spać reszta wyników była późno. Więc w osadzie moczu wyszły mi liczne bakterie jestem ciekawa czy coś mi da czy każe poprostu wiecej pić bo ostatnio przez tą jelitowke mi się wszystko pomieszało leukocyty w osadzie 5-10 czyli dużo nie jest. Co do glukozy muszę Wam powiedzieć, że glukometrem mi mocno zawyżył na czczo glukoza wyszla mi 88 a po obciążeniu 109 więc wszystko w jak najlepszym porządku ☺️

Oo no to super Kinga , cieszę się bardzo .

Tobie również:)

reklama
Do góry