reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witajcie :) ja planuje w przyszlym tygodniu porobic badania glukoze, morfologie i przeciwciala. Teraz w Pepco sa takie rzeczy fajne dla dzieci , ze az trudno sie oprzec zeby nic nie kupic. Wczoraj przymierzalam taka ladna sukienke w kwiaty bo ogolnie bardzo lubie sukienki a ta bardzo mi sie spodobala ale po przymierzeniu juz tak fajnie w niej nie wygladalam ;D Brzuch tak mi w niej bylo widac i jeszcze przez ta sukienke pepek mi wystawal ;p a kosztowala ok 50 zl :) Miłego dnia kochane :* Powodzenia na wizytach I Wszystkiego Najlepszego z okazji Naszego Święta :):*

reklama
Witajcie :) ja planuje w przyszlym tygodniu porobic badania glukoze, morfologie i przeciwciala. Teraz w Pepco sa takie rzeczy fajne dla dzieci , ze az trudno sie oprzec zeby nic nie kupic. Wczoraj przymierzalam taka ladna sukienke w kwiaty bo ogolnie bardzo lubie sukienki a ta bardzo mi sie spodobala ale po przymierzeniu juz tak fajnie w niej nie wygladalam ;D Brzuch tak mi w niej bylo widac i jeszcze przez ta sukienke pepek mi wystawal ;p a kosztowala ok 50 zl :) Miłego dnia kochane :* Powodzenia na wizytach I Wszystkiego Najlepszego z okazji Naszego Święta :):*
No tak dzisiaj Dzień Kobiet ☺️ zapomniałam ☺️ też życzę Nam wszystkim Wszystkiego Najlepszego ☺️

IMG_20180307_161033.jpg wczorajsza kawka tak na oslode Naszego Dnia Dzis ;D

Załączniki

• IMG_20180307_161033.jpg
    IMG_20180307_161033.jpg
    434,6 KB · Wyświetleń: 53
Ja już nie śpię
Mały mnie tak kopie ze aż się obudziłam
Inhalacje wieczorne pomogły na tyle ze cała noc przespana mogłam oddychać

Poleże na chwile i wstaje zrobię sobie herbatę i może posprzątam w kuchni jak na tyle dobrze się czuje bo wczoraj leżałam cały dzień to poprostu to jest niemożliwe jak mąż z córka gospodarowali ....

Miałam dziś iść na wszystkie badania i w pon z wynikami do gina ale przez wzgląd na to jak się czuje i wygladam poczekam z tym pójdę w pon zrobić posiew krew i resztę a wizytę przesunę na środę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No pewnie lepiej polez sobie ma spokojnie i to wylecz żeby całkiem Cię nie rozłożyło :)

Cześć dziewczyny wczoraj poszłam wcześnie spać reszta wyników była późno. Więc w osadzie moczu wyszły mi liczne bakterie jestem ciekawa czy coś mi da czy każe poprostu wiecej pić bo ostatnio przez tą jelitowke mi się wszystko pomieszało leukocyty w osadzie 5-10 czyli dużo nie jest. Co do glukozy muszę Wam powiedzieć, że glukometrem mi mocno zawyżył na czczo glukoza wyszla mi 88 a po obciążeniu 109 więc wszystko w jak najlepszym porządku ☺️

Oo no to super Kinga , cieszę się bardzo .

Tobie również:)

reklama
Do góry