reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Podobało mu się bardzo, chociaż dzisiaj akurat nawet dla mnie nie było jakoś super ciekawie, obejrzeliśmy głównie kręgosłup delikwenta, tak jak jedna z dziewczyn pisała kilka dni temu :) U mnie dzisiaj 20 +1.

Fajne te nasze starsze dzieci, myśle ze trochę nam naprawdę będą pomagać :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No napewno;)) moja tez huhuhu

reklama
Podobało mu się bardzo, chociaż dzisiaj akurat nawet dla mnie nie było jakoś super ciekawie, obejrzeliśmy głównie kręgosłup delikwenta, tak jak jedna z dziewczyn pisała kilka dni temu :) U mnie dzisiaj 20 +1.

Fajne te nasze starsze dzieci, myśle ze trochę nam naprawdę będą pomagać :)

No cos na pewno pomaga, bo sie poczuja wazni. Tylko boje sie, ze jakas zazdrosc mimo wszystko sie wkradnie[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już nie śpię
Mały mnie tak kopie ze aż się obudziłam
Inhalacje wieczorne pomogły na tyle ze cała noc przespana mogłam oddychać

Poleże na chwile i wstaje zrobię sobie herbatę i może posprzątam w kuchni jak na tyle dobrze się czuje bo wczoraj leżałam cały dzień to poprostu to jest niemożliwe jak mąż z córka gospodarowali ....

Miałam dziś iść na wszystkie badania i w pon z wynikami do gina ale przez wzgląd na to jak się czuje i wygladam poczekam z tym pójdę w pon zrobić posiew krew i resztę a wizytę przesunę na środę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny wczoraj poszłam wcześnie spać reszta wyników była późno. Więc w osadzie moczu wyszły mi liczne bakterie jestem ciekawa czy coś mi da czy każe poprostu wiecej pić bo ostatnio przez tą jelitowke mi się wszystko pomieszało leukocyty w osadzie 5-10 czyli dużo nie jest. Co do glukozy muszę Wam powiedzieć, że glukometrem mi mocno zawyżył na czczo glukoza wyszla mi 88 a po obciążeniu 109 więc wszystko w jak najlepszym porządku ☺️

Cześć dziewczyny wczoraj poszłam wcześnie spać reszta wyników była późno. Więc w osadzie moczu wyszły mi liczne bakterie jestem ciekawa czy coś mi da czy każe poprostu wiecej pić bo ostatnio przez tą jelitowke mi się wszystko pomieszało leukocyty w osadzie 5-10 czyli dużo nie jest. Co do glukozy muszę Wam powiedzieć, że glukometrem mi mocno zawyżył na czczo glukoza wyszla mi 88 a po obciążeniu 109 więc wszystko w jak najlepszym porządku [emoji5]
To super, że ok [emoji4] może kazać Ci zrobić posiew, mi ostatnio wyszło 10 erytrocytów ale bez bakterii i nic mi nie dała a w poniedziałek jak powtarzałam mocz to już było czyściutko [emoji4] na pewno tak będzie i u Ciebie [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Dzień dobry dziewczyny [emoji4]
Trzymam kciuki za wizyty.
Wczoraj po wizycie wreszcie odetchnęłam. Poczułam taki spokój [emoji4] mały pokazał co trzeba, wszystko pomierzone. Problem był tylko z buźką bo wtulił się w łożysko i to pod pępkiem więc lekarz nie miał dojścia. Ale poruszał nim trochę i coś tam dało się uchwycić [emoji4]
Sprawdził mi też szyjkę ale tylko przez brzuch więc wydaje mi się to mało wiarygodne i wyszła mu ponad 5cm. Za dwa tygodnie wizyta u mojej lekarki ale naprawdę w końcu czuję spokój [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Dzień dobry dziewczyny [emoji4]
Trzymam kciuki za wizyty.
Wczoraj po wizycie wreszcie odetchnęłam. Poczułam taki spokój [emoji4] mały pokazał co trzeba, wszystko pomierzone. Problem był tylko z buźką bo wtulił się w łożysko i to pod pępkiem więc lekarz nie miał dojścia. Ale poruszał nim trochę i coś tam dało się uchwycić [emoji4]
Sprawdził mi też szyjkę ale tylko przez brzuch więc wydaje mi się to mało wiarygodne i wyszła mu ponad 5cm. Za dwa tygodnie wizyta u mojej lekarki ale naprawdę w końcu czuję spokój [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Super, że na wizycie wszystko ok i dzieciątko chciało współpracować☺️ do mojej wizyty już też tylko 4 dni☺️

reklama
To super, że ok [emoji4] może kazać Ci zrobić posiew, mi ostatnio wyszło 10 erytrocytów ale bez bakterii i nic mi nie dała a w poniedziałek jak powtarzałam mocz to już było czyściutko [emoji4] na pewno tak będzie i u Ciebie [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
No też możliwe ☺️ oby tak bylo☺️

Do góry