reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

W pierwszej ciąży byłam bardzo zdziwiona, że tak to badanie tutaj wygląda zwłaszcza słuchając koleżanek jak to w Pl się odbywa. A teraz jakoś spokojnie do tego podchodzę, chyba wiedzą co robią...

Super, że taką dobrą opiekę tu miałaś [emoji4]

Trzymam kciuki, powodzenia

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

A ty jakie str de?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie po wizycie ok. Szyjka krótka, ale twarda. Dzidzia sobie siedzi główką do gory, dlatego tak po pęcherzu kopie. Dala sobie wszystko pomierzyc, tylko buzie zaslaniala raczkami. Ale za to ładnie nóżki rozkladala, i Pani doktor powiedziała ze to na pewno dziewczynka. Więc dalej Hanka ;) i waży 520 gram :)

Super;)

Witam w srode[emoji4] dzisiaj ma przyjechać kurier z poduszka wiec mam nadzieje ze juz sie bede wysypiac [emoji13][emoji13]

Od rana nie mam apetytu... Nie mogę patrzec na jedzenie[emoji53] mimo ze w brzuchu burczy... Raz mam napady gloduna raz tak jak dzisiaj nie moge jesc. Też tak macie??

0d1ysek2pbzt5rd6.png

Ja na odwrot wszystko bym zjadla , nakupilam dzus rzodkkewek marchewek winogron bede sie opychac byle nie frytki wciaz I paluszki[emoji85]

Pochwale się wam że od dzisiaj zaczęłam szkołe rodzenia :) były zajęcia z pierwszej pomocy dla maluszka :) mam nadzieję że nigdy nie będę musiała wiedzy wykorzystać w praktyce ale różnie w życiu bywa
Najbardziej sie przydaje pomoc przy zakrztuszeniach:)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Syn, strasznie się cieszy. Bardzo nas męczył o rodzeństwo od 4 lat prawie. Jak się udało i się dowiedział to stwierdził, że „jest najszczęśliwszym człowiekiem na świecie i w kosmosie!” :-) i planuje jeszcze jedno dziecko po tym ;-) W sklepie mi pokazywał jakie fajne można kupić dostawki jak siostra pójdzie do przedszkola i nowy dzidziuś będzie jeździł jej wózkiem! Nawet się zdeklarował, że kupi z kieszonkowego taką dostawkę... Szkoda tylko, że nie zdaje sobie sprawy, że mama przed 40 ;-) dla niego wiecznie młoda ;-)

A kiedy trzecie ;))? Tak z ciekawosci... ja moze za trzy lata wtedy 41 ale narazie naeet nie mysle o ciazy bo mam dojsc ciezko mi ;)) ale I tsk jrstem przeszczesliwa

reklama
Do góry