G
gosc12
Gość
Pycha co to za firma , że tyle smaków w jednym pudełku ?...a to moja dzisiejsza nagroda na koniec dnia [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pycha co to za firma , że tyle smaków w jednym pudełku ?...a to moja dzisiejsza nagroda na koniec dnia [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oby po porodzie sie jej nie odwidzialo[emoji3]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Była mało praktyczna ? Wydawało mi się, że taka zwykła wystarczy. Dużo nie trzeba w nią chować jak się idzie na spacerTo chyba roznie bywa. Ja mialam w zestawie, ale pozniej sobie kupilam lepsza.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Szybko się uwinęła z otwarciem sklepu... Może już wcześniej planowała?Moja była pracownica jutro otwiera swój sklep powyżej mnie okazało się ze nie dogadała się z nowa pracodawczynią już w pierwszym tyg ...
nie wiem czy płakać czy śmiać się
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Może po urodzeniu będzie bardziej chętny do pozowania?Na wizycie dziecię w brzuchu spało, miało nas w d..., którą się też odwróciło, więc nici z 4D tym razem.. mam 1 zdjęcie jak się i tak zasłonił rączką Ale wszystko jest ogólnie w porządku, waga 370g, Franek utrzymuje że nawet popatrzyli sobie w oczy
Haha, no dobre[emoji3]Spiszcie umowę
Zalezy co kto lubi. Ja lubie miec przegrudki i wszystko ladnie poukladane, a tu byla tylko jedna komora.Była mało praktyczna ? Wydawało mi się, że taka zwykła wystarczy. Dużo nie trzeba w nią chować jak się idzie na spacer
Szybko się uwinęła z otwarciem sklepu... Może już wcześniej planowała?
Może po urodzeniu będzie bardziej chętny do pozowania?
Czytam w łóżku z telefonu
A u mnie na czczo w ogole nie pobierają, krew pobierają tylko raz po godzinie od wypicia...i przed badaniem mogę zjeść śniadanie. Ciekawe dlaczego są takie różnice w zaleceniach, ja glukozę robię w De.
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Na 13ta , leki dalej to co w szpitalu nawet mi ładnie panie zapakowaly tak jak miałam w szpitalu żebym niemusiala wczoraj po aptekach chodzić i do wizyty mam tak ładnie popakowane na każdy dzień przekochane kobietki Zobacz załącznik 841586