reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

...a to moja dzisiejsza nagroda na koniec dnia [emoji16]
1520458546-7eccad0375ad1ab7-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pycha :D co to za firma , że tyle smaków w jednym pudełku ?:p

reklama
Moja była pracownica jutro otwiera swój sklep powyżej mnie okazało się ze nie dogadała się z nowa pracodawczynią już w pierwszym tyg ...
nie wiem czy płakać czy śmiać się

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Szybko się uwinęła z otwarciem sklepu... Może już wcześniej planowała?

Na wizycie dziecię w brzuchu spało, miało nas w d..., którą się też odwróciło, więc nici z 4D tym razem.. mam 1 zdjęcie jak się i tak zasłonił rączką ;) Ale wszystko jest ogólnie w porządku, waga 370g, Franek utrzymuje że nawet popatrzyli sobie w oczy :-D:-D
Może po urodzeniu będzie bardziej chętny do pozowania?

Szybko się uwinęła z otwarciem sklepu... Może już wcześniej planowała?

Może po urodzeniu będzie bardziej chętny do pozowania?

Czy szybko nie się lokal ma tylko 20m niecałe wiec za dużo do roboty nie miała
Tylko ogarnac ciuchy z tego co widzę same sukienki ..
nie skomentuje tego bo karma wraca ale otworzą się jej oczy ile trzeba się napracować żeby zarobić na opłaty na towar a na samym końcu na swoją wypłatę
Ja po 3 latach chętnie bym tym rzuciła bo na swoim nie ma wolnego nie ma urlopu odpowiedzialność za pracownika za jego wypłatę żeby zawsze na czas była i czynsz co tydz nowy towar musi być jest 7 marzec a ja na towar wydałam ponad 4000 zł
A jeszcze z 2000 będę musiała wyłożyć a gdzie reszta opłat ...
i ja sklep traktuje jako dodatek do wacików bo mam etat ale gdybym miała się utrzymywać tylko z sklepu to cianko to widzę woec swój biznes to nie taki miód jak jej się wydaje ..

16udyx8di9hvrs5t.png

A u mnie na czczo w ogole nie pobierają, krew pobierają tylko raz po godzinie od wypicia...i przed badaniem mogę zjeść śniadanie. Ciekawe dlaczego są takie różnice w zaleceniach, ja glukozę robię w De.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tak 19/3 badane

reklama
Na 13ta , leki dalej to co w szpitalu nawet mi ładnie panie zapakowaly tak jak miałam w szpitalu żebym niemusiala wczoraj po aptekach chodzić :)i do wizyty mam tak ładnie popakowane na każdy dzień przekochane kobietki :) Zobacz załącznik 841586

To oni ci dali ? Po ang [emoji13]to super

Do góry