reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oj to niegrzeczny synek[emoji6] Ale najwazniejsze, ze wszystko dobrze! A Frankowi sie podobalo? Ktory to dokladnie tydzien u Ciebie?

Co do mojej mlodej to pomoc jest juz sprecyzowana, a nawet zadania podzielone[emoji23] Przy kapieli ja bede wsadzac do wanny a ona bedzie myc. Potem ona bedzie wycierac a ja smarowac[emoji3]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Podobało mu się bardzo, chociaż dzisiaj akurat nawet dla mnie nie było jakoś super ciekawie, obejrzeliśmy głównie kręgosłup delikwenta, tak jak jedna z dziewczyn pisała kilka dni temu :) U mnie dzisiaj 20 +1.

Fajne te nasze starsze dzieci, myśle ze trochę nam naprawdę będą pomagać :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pochwale się wam że od dzisiaj zaczęłam szkołe rodzenia :) były zajęcia z pierwszej pomocy dla maluszka :) mam nadzieję że nigdy nie będę musiała wiedzy wykorzystać w praktyce ale różnie w życiu bywa
O super! Chociaz gdzies sobie wyjdziesz, cos nowego porobisz[emoji5] Sama bylas czy z M?

A ja mam dzisiaj gorszy dzień.
Dziecko się rozchorowało (tydzień po poprzedniej chorobie) i nie poszło do żłobka, cały dzień marudzące i na rękach, a ja mam tyle pracy, że nie wiem, w co ręce włożyć, chyba nie będę już wcale spać, jak on się na dłużej rozchoruje.
Na dodatek zepsuła się pralka, no i brzuch zaczął mi twardnieć, w poprzedniej ciąży też na tym etapie się zaczęło. Ech, a jak już z ryczącym niemowlęciem próbowałam dodzwonić się do serwisu AGD, to jeszcze kot postanowił zrzygać się na środek przedpokoju... nie lubię marudzić, ale mam dziś dość, i wcale nie mam siły siąść do pracy, a nie mogę już sobie pozwolić na odpuszczenie, bo terminy gonią.
Współczuję. Niestety często tak się zdarza, że wszystko wali się naraz. Trzymam kciuki za lepsze jutro.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pochwale się wam że od dzisiaj zaczęłam szkołe rodzenia :) były zajęcia z pierwszej pomocy dla maluszka :) mam nadzieję że nigdy nie będę musiała wiedzy wykorzystać w praktyce ale różnie w życiu bywa
A wiedza taka jest bardzo przydatna. Oby nam nigdy sie nie przydala, ale wiedziec trzeba jak sie zachowac.

...a to moja dzisiejsza nagroda na koniec dnia [emoji16]
1520458546-7eccad0375ad1ab7-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję udanej wizyty :*
Wstydzioszek ten twój synek :D
Myślałam , że torba jest w cenie wózka :errr:
Nie zlosccie się na mnie o te wszystkie pytania, ale w ciazy robię się coraz bardziej ciemna z tym wszystkim :sorry:
To chyba roznie bywa. Ja mialam w zestawie, ale pozniej sobie kupilam lepsza.

reklama
Do góry