reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Już jestem :)

Na wizycie dziecię w brzuchu spało, miało nas w d..., którą się też odwróciło, więc nici z 4D tym razem.. mam 1 zdjęcie jak się i tak zasłonił rączką ;) Ale wszystko jest ogólnie w porządku, waga 370g, Franek utrzymuje że nawet popatrzyli sobie w oczy :-D:-D

@Sabinaaa81, śliczne zakupy, ja uwielbiam newbie i z lullalove też zamówiłam różne gadżety.. :) Szczególnie rozbraja mnie ta szmatka z węzełkiem do tulenia <3

Jaki kochany! :) Mój mówi że może wstawać w nocy! I NIGDY nie będzie się na brata denerwował... taaaaa.. :D No ale on też jest mega szczęśliwy że doczekał się rodzeństwa :tak:

Hahahaha jaka sprecyzowana oferta pomocy :D

Klaudia, upewnij się, bo możliwe że w środku nie ma takiego normalnego wypełnienia, że to się pierze razem... normalnie by chyba było napisane: poszewki.

Śliczna jest! Ja mam jazdę na tą: Link do: Childhome - Torba Podróżna Mommy Bag Różowa / torby / AKCESORIA DLA RODZICÓW - Mamissima - zabawki, akcesoria dla dzieci i rodziców.

Cena jeszcze gorsza ale przynajmniej większa :-D

To też sprawdź przy wyborze wózka, bo wcale te torby nie są tanie a często dużo bardziej funkcjonalne są z firm, które się w torbach specjalizują..

No to już widzę jak będzie jak dziecko na Tobie zaśnie:-D:-D No i piękną martwą naturę stworzyłaś z chusteczek :D

@ani_anita, przewalony dzień, ale może to taka data..? @klaudiaa975 narzekała też że rano było słabo, ja dzisiaj miałam upiorny ból głowy i też ogólnie średnie samopoczucie... jutro będzie lepiej... :yes: Ale poza tym to co dopiero ma powiedzieć Twój facet, skoro NAWET na jogę nie dotarł???:-D:-D:-D
Oj to niegrzeczny synek[emoji6] Ale najwazniejsze, ze wszystko dobrze! A Frankowi sie podobalo? Ktory to dokladnie tydzien u Ciebie?

Co do mojej mlodej to pomoc jest juz sprecyzowana, a nawet zadania podzielone[emoji23] Przy kapieli ja bede wsadzac do wanny a ona bedzie myc. Potem ona bedzie wycierac a ja smarowac[emoji3]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja była pracownica jutro otwiera swój sklep powyżej mnie okazało się ze nie dogadała się z nowa pracodawczynią już w pierwszym tyg ...
nie wiem czy płakać czy śmiać się

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Na wizycie dziecię w brzuchu spało, miało nas w d..., którą się też odwróciło, więc nici z 4D tym razem.. mam 1 zdjęcie jak się i tak zasłonił rączką ;) Ale wszystko jest ogólnie w porządku, waga 370g, Franek utrzymuje że nawet popatrzyli sobie w oczy :-D:-D

@Sabinaaa81, śliczne zakupy, ja uwielbiam newbie i z lullalove też zamówiłam różne gadżety.. :) Szczególnie rozbraja mnie ta szmatka z węzełkiem do tulenia <3

Jaki kochany! :) Mój mówi że może wstawać w nocy! I NIGDY nie będzie się na brata denerwował... taaaaa.. :D No ale on też jest mega szczęśliwy że doczekał się rodzeństwa :tak:

Hahahaha jaka sprecyzowana oferta pomocy :D

Klaudia, upewnij się, bo możliwe że w środku nie ma takiego normalnego wypełnienia, że to się pierze razem... normalnie by chyba było napisane: poszewki.

Śliczna jest! Ja mam jazdę na tą: Link do: Childhome - Torba Podróżna Mommy Bag Różowa / torby / AKCESORIA DLA RODZICÓW - Mamissima - zabawki, akcesoria dla dzieci i rodziców.

Cena jeszcze gorsza ale przynajmniej większa :-D

To też sprawdź przy wyborze wózka, bo wcale te torby nie są tanie a często dużo bardziej funkcjonalne są z firm, które się w torbach specjalizują..

No to już widzę jak będzie jak dziecko na Tobie zaśnie:-D:-D No i piękną martwą naturę stworzyłaś z chusteczek :D

@ani_anita, przewalony dzień, ale może to taka data..? @klaudiaa975 narzekała też że rano było słabo, ja dzisiaj miałam upiorny ból głowy i też ogólnie średnie samopoczucie... jutro będzie lepiej... :yes: Ale poza tym to co dopiero ma powiedzieć Twój facet, skoro NAWET na jogę nie dotarł???:-D:-D:-D

Super że z dzidzia wszystko dobrze :***

Gratuluję udanej wizyty :*
Wstydzioszek ten twój synek :D
Myślałam , że torba jest w cenie wózka :errr:
Nie zlosccie się na mnie o te wszystkie pytania, ale w ciazy robię się coraz bardziej ciemna z tym wszystkim :sorry:

Oj to niegrzeczny synek[emoji6] Ale najwazniejsze, ze wszystko dobrze! A Frankowi sie podobalo? Ktory to dokladnie tydzien u Ciebie?

Co do mojej mlodej to pomoc jest juz sprecyzowana, a nawet zadania podzielone[emoji23] Przy kapieli ja bede wsadzac do wanny a ona bedzie myc. Potem ona bedzie wycierac a ja smarowac[emoji3]

No proszę jaka pomocnice będziesz miała:) super

Moja była pracownica jutro otwiera swój sklep powyżej mnie okazało się ze nie dogadała się z nowa pracodawczynią już w pierwszym tyg ...
nie wiem czy płakać czy śmiać się

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to bylo do przewidzenia. Ale ten sklep nad Toba...porazka.

reklama
Dziękuję, kochana. Też bym sobie poszła na jogę, a co :) Foch był dlatego, że wczoraj mówiłam, że ma wolny wieczór, a dzisiaj "zmieniam zdanie" i proszę, żeby wrócił.
Ja ogólnie staram się nie narzekać, bo on ma od roku na głowie utrzymanie całej rodziny, przez to, że ZUS się na mnie wypiął, ja dopiero teraz wracam do pracy na parę miesięcy, ale nie wiadomo, czy dostanę macierzyński, czy znów będzie sprawa w sądzie. No i to jest bardzo stresujące. I w sumie do niedawna było tak, że on ma 100% pracy na głowie, a ja 100% dziecka, i skoro wracam do pracy, to powinno się to zmienić, ale potrzebujemy chyba jeszcze trochę czasu na wdrożenie się.
Poradzicie sobie na pewno , z drugim już pójdzie lżej :)

Do góry