reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
A...moja lodowka bedzie naprawiona jutro o 12.00[emoji3] Tak jak podejzewalismy, to elektronika. 270zl pojdzie znowu dodatkowo, no ale dobrze, ze sie w ogole udalo naprawic.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Uff super wiadomość że da się naprawić
ani_anita
Akurat tyle, żeby wrzucić prosty obiadTeż dostanę taki bujaczek od siostry, ale sama planuje jeszcze taki co sam buja i ma melodyjki ( ale tak jak piszesz do 15minut)
ani_anita
Uff... dobrze, że da się naprawić.A...moja lodowka bedzie naprawiona jutro o 12.00[emoji3] Tak jak podejzewalismy, to elektronika. 270zl pojdzie znowu dodatkowo, no ale dobrze, ze sie w ogole udalo naprawic.
G
gosc12
Gość
Mój K już się nakręcił na taki w kształcie kaczuszki sam buja i gra melodyjkaTeż dostanę taki bujaczek od siostry, ale sama planuje jeszcze taki co sam buja i ma melodyjki ( ale tak jak piszesz do 15minut)
SzczęśliwaCiężarna
Ja też już wiem jaki kupię [emoji16]Mój K już się nakręcił na taki w kształcie kaczuszki sam buja i gra melodyjka
G
gosc12
Gość
Co u Ciebie ? Jak po wizycie ? Bo chyba przeoczyłam..Suuuuuper bardzo się cieszę:*
Onaszczesliwa2018
Co u Ciebie ? Jak po wizycie ? Bo chyba przeoczyłam..
Jutro dopiero mam wizytę kochana
Już jestem
Na wizycie dziecię w brzuchu spało, miało nas w d..., którą się też odwróciło, więc nici z 4D tym razem.. mam 1 zdjęcie jak się i tak zasłonił rączką Ale wszystko jest ogólnie w porządku, waga 370g, Franek utrzymuje że nawet popatrzyli sobie w oczy
@Sabinaaa81, śliczne zakupy, ja uwielbiam newbie i z lullalove też zamówiłam różne gadżety.. Szczególnie rozbraja mnie ta szmatka z węzełkiem do tulenia <3
Jaki kochany! Mój mówi że może wstawać w nocy! I NIGDY nie będzie się na brata denerwował... taaaaa.. No ale on też jest mega szczęśliwy że doczekał się rodzeństwa
Hahahaha jaka sprecyzowana oferta pomocy
Klaudia, upewnij się, bo możliwe że w środku nie ma takiego normalnego wypełnienia, że to się pierze razem... normalnie by chyba było napisane: poszewki.
Śliczna jest! Ja mam jazdę na tą: Link do: Childhome - Torba Podróżna Mommy Bag Różowa / torby / AKCESORIA DLA RODZICÓW - Mamissima - zabawki, akcesoria dla dzieci i rodziców.
Cena jeszcze gorsza ale przynajmniej większa
To też sprawdź przy wyborze wózka, bo wcale te torby nie są tanie a często dużo bardziej funkcjonalne są z firm, które się w torbach specjalizują..
No to już widzę jak będzie jak dziecko na Tobie zaśnie No i piękną martwą naturę stworzyłaś z chusteczek
@ani_anita, przewalony dzień, ale może to taka data..? @klaudiaa975 narzekała też że rano było słabo, ja dzisiaj miałam upiorny ból głowy i też ogólnie średnie samopoczucie... jutro będzie lepiej... Ale poza tym to co dopiero ma powiedzieć Twój facet, skoro NAWET na jogę nie dotarł???
Na wizycie dziecię w brzuchu spało, miało nas w d..., którą się też odwróciło, więc nici z 4D tym razem.. mam 1 zdjęcie jak się i tak zasłonił rączką Ale wszystko jest ogólnie w porządku, waga 370g, Franek utrzymuje że nawet popatrzyli sobie w oczy
@Sabinaaa81, śliczne zakupy, ja uwielbiam newbie i z lullalove też zamówiłam różne gadżety.. Szczególnie rozbraja mnie ta szmatka z węzełkiem do tulenia <3
Powiedział, że mam kupić laktator to on będzie karmił siostrę z butelki w weekend jak nie ma szkoły a ja wtedy mogę odpocząć, hahaha... ;-)
Jaki kochany! Mój mówi że może wstawać w nocy! I NIGDY nie będzie się na brata denerwował... taaaaa.. No ale on też jest mega szczęśliwy że doczekał się rodzeństwa
Wow, super brat[emoji3] Ale pomyslal o Tobie[emoji3]
Moja mloda tez niby chce bardzo pomagac, ale na karmienie piersia nie bedzie chciala patrzec[emoji23]
A pieluchy bedzie zmieniac, ale nie te z kupa[emoji23]
Hahahaha jaka sprecyzowana oferta pomocy
Ale kołderka i poduszka jest w środku a te koniki to poszewki nie ? I jak bym chciała później kupić komplet ( obicia + poszewki ) to się tak da ? Bo baldachim będzie biały raczej więc nie będę kupować kilkunastu, tylko z dwa starcza.
Klaudia, upewnij się, bo możliwe że w środku nie ma takiego normalnego wypełnienia, że to się pierze razem... normalnie by chyba było napisane: poszewki.
Ja choruje na torebkę z la milou i do szpitala i później na wszystkie rzeczy dla dziecka jak gdzieś pójdę bo jest dość pojemna
Śliczna jest! Ja mam jazdę na tą: Link do: Childhome - Torba Podróżna Mommy Bag Różowa / torby / AKCESORIA DLA RODZICÓW - Mamissima - zabawki, akcesoria dla dzieci i rodziców.
Cena jeszcze gorsza ale przynajmniej większa
Ja kupuję nowy wózek więc torba będzie w komplecie
To też sprawdź przy wyborze wózka, bo wcale te torby nie są tanie a często dużo bardziej funkcjonalne są z firm, które się w torbach specjalizują..
A tak w ogóle, to ja nie jestem normalna...
Czuję się ogólnie trochę lepiej, ale katar nadal męczy... Powinnam znowu zrobić inhalacje, ale... Czekam aż się burasiątko obudzi...[emoji23]
Tak słodko śpi koło mnie, a boi się inhalatora....
No to już widzę jak będzie jak dziecko na Tobie zaśnie No i piękną martwą naturę stworzyłaś z chusteczek
@ani_anita, przewalony dzień, ale może to taka data..? @klaudiaa975 narzekała też że rano było słabo, ja dzisiaj miałam upiorny ból głowy i też ogólnie średnie samopoczucie... jutro będzie lepiej... Ale poza tym to co dopiero ma powiedzieć Twój facet, skoro NAWET na jogę nie dotarł???
reklama
ani_anita
Dziękuję, kochana. Też bym sobie poszła na jogę, a co Foch był dlatego, że wczoraj mówiłam, że ma wolny wieczór, a dzisiaj "zmieniam zdanie" i proszę, żeby wrócił.To nie jest ciekawie, gdybym była bliżej to bym Ci chętnie pomogła :*
Facet egoista cały dzień się męczysz, z dzieckiem w ciąży , z problemami a on by chciał na jogę iść :/ właśnie to mnie drażni w facetach , "bo oni pracują" ale mają weekendy, wieczory, noce a kobieta już tego nie ma ..
Ja ogólnie staram się nie narzekać, bo on ma od roku na głowie utrzymanie całej rodziny, przez to, że ZUS się na mnie wypiął, ja dopiero teraz wracam do pracy na parę miesięcy, ale nie wiadomo, czy dostanę macierzyński, czy znów będzie sprawa w sądzie. No i to jest bardzo stresujące. I w sumie do niedawna było tak, że on ma 100% pracy na głowie, a ja 100% dziecka, i skoro wracam do pracy, to powinno się to zmienić, ale potrzebujemy chyba jeszcze trochę czasu na wdrożenie się.
Podziel się: