reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Biedna.. przydał by Ci się ktoś do pomocy. Może siostra ? Mama ? Facet ? Koleżanka ? Nie ma kto cię trochę odciążyć ?
No niestety, jestem z tym w gruncie rzeczy sama, siostra zagranicą, mama niesprawna, tato pracuje, a koleżanki na chwilę mogą wpaść, ale to niewielka pomoc. Facet wrócił prosto po pracy, żeby chociaż uśpić młodego, ale nie omieszkał mi wypomnieć, że nie może pójść na jogę :/

reklama
swego czasu, gdy bure były młodsze, wchodziły na szafę... No i leżą sobie dwa koty ma szafie, gdy jednego wzięło na....
No i po co on ma schodzić? Jeszcze brat zająłby lepszą miejscówkę...
Ale też nie nażyga tam, gdzie leży, no bo jak to tak... Co więc zrobiło moje mądre kociątko..?
Modelowy żyg z szafy na środek pokoju.... [emoji33][emoji23][emoji38]

0d1yrjjgtd95fou3.png
[emoji23][emoji23][emoji23] Wtedy to musialo nie byc smieszne [emoji6]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję ciężkiego dnia i choroby młodego... :(
Ale kot mnie rozwalił [emoji23]
(sory, ale przypomniały mi się niektóre wyczyny moich, jeden kiedyś przekroczył wszelkie granice, a ja nie wiedziałam, czy się wkurzać na kota, płakać czy się śmiać......)
A bardziej serio - ponarzekaj, jutro będzie lepiej... A ma kto w razie czego pomóc, i zająć się na trochę chorym..?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Muszę się chyba rozejrzeć za opiekunką na takie awaryjne okazje, bo naprawdę nie mogę sobie pozwolić na nie pracowanie. Ale płacenie za żłobek i opiekunkę, bo dziecko chore trochę mnie na razie przerasta.

Kot rzygający z góry... to musi być coś ::D

No niestety, jestem z tym w gruncie rzeczy sama, siostra zagranicą, mama niesprawna, tato pracuje, a koleżanki na chwilę mogą wpaść, ale to niewielka pomoc. Facet wrócił prosto po pracy, żeby chociaż uśpić młodego, ale nie omieszkał mi wypomnieć, że nie może pójść na jogę :/
To nie jest ciekawie, gdybym była bliżej to bym Ci chętnie pomogła :*
Facet egoista :( cały dzień się męczysz, z dzieckiem w ciąży , z problemami a on by chciał na jogę iść :/ właśnie to mnie drażni w facetach , "bo oni pracują" ale mają weekendy, wieczory, noce a kobieta już tego nie ma ..

Ja mam taki Link do: Leżaczek Bujaczek Fotelik Dla Dzieci LEW 3w1

Ma sztywne oparcie, duze odchylenie i mozna go zablokowac przed bujaniem. Mysle, ze kazdy bedzie dobry, ktory spolnia te trzy warunki. Poza tym mloda tez nie spedzala w nim duzo czasu, ale racze wiecej niz 20 min dziennie[emoji6] No i zaczelam uzywac po 3 miesiacu dopiero.

Generalnie to najwiecej czasu spedzala na macie takiej Link do: MATA EDUKACYJNA INTERAKTYWNA LAS TROPIKALNY KURIER

Dla mnie to byla rewelacja, tu sie nauczyla siegac po zabawki na plecach i na brzuchu, przewracac na boki i na brzuszek.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Też dostanę taki bujaczek od siostry, ale sama planuje jeszcze taki co sam buja i ma melodyjki ( ale tak jak piszesz do 15minut)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry