reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny wszyściutko w porządku [emoji4][emoji4][emoji4]
43f07cc7fc6b3352c632b41840bff128.jpg
5d00c3e42496c26fcefebf540fe8a5c4.jpg

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Gratulacje piękne zdj płeć potwierdzona ?

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
swego czasu, gdy bure były młodsze, wchodziły na szafę... No i leżą sobie dwa koty ma szafie, gdy jednego wzięło na....
No i po co on ma schodzić? Jeszcze brat zająłby lepszą miejscówkę...
Ale też nie nażyga tam, gdzie leży, no bo jak to tak... Co więc zrobiło moje mądre kociątko..?
Modelowy żyg z szafy na środek pokoju.... [emoji33][emoji23][emoji38]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Myślałam , że na co innego go wzięło :D

Ja mam psa i tez rzyga hobbystycznie ..
wpierdziela sucha karmę nie gryząc jakby go ktoś poganiał po 5 min obojętnie czy byłby na lozku na podłodze czy w legowisku wyrzyga cała karmę ale jest ekonomiczny bo je ja drugi raz już gryząc [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hahaha masakra :D ostatnio odwiedziła mnie szwagierka ze szczeniakiem, poszła zapalić i krzyczy z balkonu , że Daisy zrobiła kupę żebym nie weszła więc idę sobie po papier wracam, nie ma kupy :o
A sika ze śmiechu a mój Skubi się oblizuje ze smakiem ... :shocked2:

reklama
A jaki bujaczek byś polecała?
Ja mam taki Link do: Leżaczek Bujaczek Fotelik Dla Dzieci LEW 3w1

Ma sztywne oparcie, duze odchylenie i mozna go zablokowac przed bujaniem. Mysle, ze kazdy bedzie dobry, ktory spolnia te trzy warunki. Poza tym mloda tez nie spedzala w nim duzo czasu, ale racze wiecej niz 20 min dziennie[emoji6] No i zaczelam uzywac po 3 miesiacu dopiero.

Generalnie to najwiecej czasu spedzala na macie takiej Link do: MATA EDUKACYJNA INTERAKTYWNA LAS TROPIKALNY KURIER

Dla mnie to byla rewelacja, tu sie nauczyla siegac po zabawki na plecach i na brzuchu, przewracac na boki i na brzuszek.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry