reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny wszyściutko w porządku [emoji4][emoji4][emoji4]
43f07cc7fc6b3352c632b41840bff128.jpg
5d00c3e42496c26fcefebf540fe8a5c4.jpg

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Gratulacje piękne zdj płeć potwierdzona ?

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
swego czasu, gdy bure były młodsze, wchodziły na szafę... No i leżą sobie dwa koty ma szafie, gdy jednego wzięło na....
No i po co on ma schodzić? Jeszcze brat zająłby lepszą miejscówkę...
Ale też nie nażyga tam, gdzie leży, no bo jak to tak... Co więc zrobiło moje mądre kociątko..?
Modelowy żyg z szafy na środek pokoju.... [emoji33][emoji23][emoji38]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Myślałam , że na co innego go wzięło :D

Ja mam psa i tez rzyga hobbystycznie ..
wpierdziela sucha karmę nie gryząc jakby go ktoś poganiał po 5 min obojętnie czy byłby na lozku na podłodze czy w legowisku wyrzyga cała karmę ale jest ekonomiczny bo je ja drugi raz już gryząc [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hahaha masakra :D ostatnio odwiedziła mnie szwagierka ze szczeniakiem, poszła zapalić i krzyczy z balkonu , że Daisy zrobiła kupę żebym nie weszła więc idę sobie po papier wracam, nie ma kupy :o
A sika ze śmiechu a mój Skubi się oblizuje ze smakiem ... :shocked2:

reklama
A jaki bujaczek byś polecała?
Ja mam taki Link do: Leżaczek Bujaczek Fotelik Dla Dzieci LEW 3w1

Ma sztywne oparcie, duze odchylenie i mozna go zablokowac przed bujaniem. Mysle, ze kazdy bedzie dobry, ktory spolnia te trzy warunki. Poza tym mloda tez nie spedzala w nim duzo czasu, ale racze wiecej niz 20 min dziennie[emoji6] No i zaczelam uzywac po 3 miesiacu dopiero.

Generalnie to najwiecej czasu spedzala na macie takiej Link do: MATA EDUKACYJNA INTERAKTYWNA LAS TROPIKALNY KURIER

Dla mnie to byla rewelacja, tu sie nauczyla siegac po zabawki na plecach i na brzuchu, przewracac na boki i na brzuszek.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry