reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A więc moje kochane tak...moja szyjka wydłużyla się do 2.7 leki , leżenie plackiem i w czwartek kontrola u mojej lekarki zadzwoniła nawet do niej ta że szpitala i poinstruowala co i jak i w jakby niedaj Bóg w czwartek coś się pogorszyło to muszę wrócić do szpitala . A po za tym pielęgniarki pytaly czy ma kto po mnie przyjechać to mówię że kumpela może po 15 , a mój koło 18 bo jeszcze by musiał dojechać a One mi że zamowia mi taxi i że on mi wniesie torbę do domu nawet a ja nie muszę za nic płacić , ale byłam w szoku i dałam mu na dobra kawę . Już jestem w domku i sobie leżymy ż synusiem :) ale w domku jakby armagedon mały przeszedł:D ale cóż jak sobie narobił takiego bałaganu to będzie musial mój posprzątać ż drugiej strony w domu tylko jadł i spal przez ostatnie dni bo od rana do wieczora w pracy a później u mnie także spodziewałam się takiego "porządku " :D . Ale dziwne bo niewkurza mnie ten nieporzadek :D jednak człowiek się zmienia hahaha :D jestem przeszczesliwa , ze zdążyliśmy w czasie zareagować , że wszystko u Synusia dobrze i że wszystko idzie w dobrym kierunku reszta to żaden problem :) A i moja mamcia w sobotę przyleci niestety tylko do następnej niedzieli będzie , ale nie będę sama chociaż tydzień :))
Super, że już w domku [emoji4] odpoczywaj jak najwięcej

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :)

Wczoraj usnęłam w trakcie nadrabiania was....
Trochę mi lepiej, zwłaszcza oskrzela puściły :D a już naprawdę bardzo się bałam (z moją "przeszłością zdrowotną" mogło być kiepsko....)
Katar itd nadal męczy, ale to już spokojnie przejdzie... ;)
Leżę w łóżku, a O gotuje sobie makaron do pracy ;)
Nie bardzo właśnie. Nie mam cierpliwości i tej zręczności. Co innego gdybym mogła kliknąć na tło i żeby się zmieniło :D a tak to będę prosić kogoś niech mi robi na ładnych czystym tle zdjęcia :)
Przy jednokolorowym "idealnym" tle robi się to prosto, dlatego wiele scen kręci się na niebieskim tle ;)
Ale skomplikowane tło to tak naprawdę parę godzin, żeby mieć fajny, naturalny efekt...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Cześć dziewczyny :)

Wczoraj usnęłam w trakcie nadrabiania was....
Trochę mi lepiej, zwłaszcza oskrzela puściły :D a już naprawdę bardzo się bałam (z moją "przeszłością zdrowotną" mogło być kiepsko....)
Katar itd nadal męczy, ale to już spokojnie przejdzie... ;)
Leżę w łóżku, a O gotuje sobie makaron do pracy ;)
Przy jednokolorowym "idealnym" tle robi się to prosto, dlatego wiele scen kręci się na niebieskim tle ;)
Ale skomplikowane tło to tak naprawdę parę godzin, żeby mieć fajny, naturalny efekt...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dobrze, że już lepiej

Skurcze mogo powodowac skracanie szyjki. Natomiast bez skurczow szyjka tez moze sie skracac zupelnie bezobjawowo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
To mam nadzieję, że moja pod tym względem będzie dzielna i będzie dobrze się trzymać.... Z tą nadżerką nie ma opcji pessara itd, nie mówiąc już o samym zmierzeniu, które jest delikatnie mówiąc problematyczne...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry