reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ojej, wspolczuje. Przy zatokach klima nie jest fajna, wiem cos o tym. Kuruj sie kochana i oby Ci przeszlo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dzięki [emoji5]
Intensywnie się kuruję...
A ta klima tam jest koszmarna - centralna, na biurowiec........

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
75E nie dołuj .. mam nadzieje ze już koniec z rozrastaniem a po ciazy jakoś wróci do poprzedniego stanu
Z przyjaciółka mamy układ bo ona ur rok temu i ma miseczkę A No ja jak widać A jak arbuzy wiec jak skończę karmić to idziemy razem na zabieg ona powiększyć a ja podnieść i żeby nie zwisały jak murzyńskiej matce

16udyx8di9hvrs5t.png

Hahahahahah dobre porównanie A=arbuz ;) u mnie tez cycek w tym stylu :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Jola92 kiedys rozmawialysmy o materacach z pianki wysokoelastycznej. Ta gestosc musi byc min. 20 kg/m3 [emoji3]
Meterace tej firmy Hevea maja od 20 do 50 kg/m3 w zaleznosci od rodzaju i modelu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Zależy jakie mieszkanie wcześniej mieliśmy kawalerkę 35m i placilismy 290 euro , teraz mamy to mieszkanie ogromne ale wszystko nowe , okna , kafle , rury całkowitą renowacja budynku była do tego duży balkon w sumie to prawie jak taras i płacimy 660 euro . Wszystko zależy co i gdzie :)

Hah my za 65m 900 prawie[emoji85]dokl my centrum I dlateho

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem , że to dla Ciebie na pewno ciężki temat . Jak nie masz ochoty to nieodpowiadaj zrozumie oczywiscie . Jaka krótka miałaś ta szyjke jak się dowiedziałaś że się skraca ? Próbowali coś działać dostałaś leki czy już nie mogli nic zrobić?

Dwa tygodnie walki od 21 do 23 tygodnia, szew ratunkowy na 1 cm szyjki i 1 cm rozwarcia z wpukleniem pecherza. Trzymal 3 dni. Potem skurcze, tokoliza a ostatecznie calkowite odejscie wod plodowych. I tu mozliwosci lekarzy sie wyczerpaly...

Do góry