Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Karla88 fajniitka sukienka
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładnie wyglądasz a z tyłu synuś w łóżku
Dwa tygodnie walki od 21 do 23 tygodnia, szew ratunkowy na 1 cm szyjki i 1 cm rozwarcia z wpukleniem pecherza. Trzymal 3 dni. Potem skurcze, tokoliza a ostatecznie calkowite odejscie wod plodowych. I tu mozliwosci lekarzy sie wyczerpaly...
U mnie B - jak Bańka mydlana albo Balonik hahaHahahahahah dobre porównanie A=arbuz u mnie tez cycek w tym stylu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam Cię kiedyś pytać o materac ale mi z głowy wyleciało. Pierw myslalam , żeby kupić ten najlepszy, najgrubszy z kokosa. Ale w jednym sklepie Pani mi doradziła właśnie ten wysokokaloryczny. Drogi był ale podobno najlepszy. I jakoś tak tłumaczyła , że ugina się pod wpływem ciała czy coś takiego . No i tak się zastanawiam czy tak ma być, bo sądziłam , że materac ma być sztywny , całkiem sztywny dla takiego małego dziecka. Czy się mylę ?@Jola92 kiedys rozmawialysmy o materacach z pianki wysokoelastycznej. Ta gestosc musi byc min. 20 kg/m3 [emoji3]
Meterace tej firmy Hevea maja od 20 do 50 kg/m3 w zaleznosci od rodzaju i modelu.
Aniołek[*]8.08.2017
Ja też już się uzależniłam od tych dwóch miesięcy ciekawe jak by mi tak forum znikło,lub by mnie zablokowali .. co ja bym wtedy robiła ?Aga jest chyba uzalezniona tak jak ja[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Najlepsze sa wlasnie z pianki wysokoelastycznej, termoelastycznej lub lateksowej. One sa twarde, ale dostosowuja sie do ciala. Wazna jest gestesc takiego materaca, musi byc min. 20kg/m3.Miałam Cię kiedyś pytać o materac ale mi z głowy wyleciało. Pierw myslalam , żeby kupić ten najlepszy, najgrubszy z kokosa. Ale w jednym sklepie Pani mi doradziła właśnie ten wysokokaloryczny. Drogi był ale podobno najlepszy. I jakoś tak tłumaczyła , że ugina się pod wpływem ciała czy coś takiego . No i tak się zastanawiam czy tak ma być, bo sądziłam , że materac ma być sztywny , całkiem sztywny dla takiego małego dziecka. Czy się mylę ?
No moja noga niestety nigdy już w pełni sprawna nie bedzie. Chociaż jest naprawde dobrze w tej chwili i zwyrodnienie mi się zatrzymalo to nadal kolano jest przynajmniej 30 lat starsze niż ja no i zgięcie bo to mam ograniczone do 90 stopni. A wlaswłasciwie zrobione tak żebym mogla zginac bo lekarze byli przekonani, że noga bedzie sztywna zupełnie. Wiec to, że moge chodzić normalnie, już jest dobre, a ja akurat nie typ sportowcaJa po jednej
I gdybym słuchała ortopedy, to lista tego, czego nie mogę była dłuuuuga....
Ale potem wróciłam do zespołu, przebiegłam maraton, skończyłam runmageddon, i zaczęłam myśleć o triatlonie.... [emoji23]
Ale fakt, że rahabilitacja, żeby było jak jest, to parę lat regularnych ćwiczeń...