reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Teraz chyba usg plus pappa płatne tak mi się zdaje

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ostatnia edycja:
reklama
A ja mam niemały problem ale natury innego kalibru a mianowicie problemów z moją córką. I to dość konkretnie się zaczyna skoro nauczycielka napisała do mnie przez e dziennik.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Ja to jak za troje czaly czas małe ilości bo chce coś innego a co twoja córcia przeskrobala???

uwo9yx8dax5wct20.png
No a mnie jakaś mała biegunka chwycila ale mdli już odrobinę mniej. Troche sobie zaszkodzilam tą mieszanką ktora dzisiaj zjadlam. Za dużo wszystkiego.
A co do młodej....Nie przeskrobala. Wychodzi z niej ta cala sprawa sądowa. Ona ma bujną wyobraźnię. Na lekcjach nie słucha tylko buja w obłokach oraz rysuje sobie po rękach pisakami, śpiewa sama do siebie na lekcjach, na przerwach siedzi sama z boku bo nie ma żadnej koleżanki a dzisiaj na rozmowie ze mną przyznała że chciałaby mieć chociaż jedną koleżankę bo wiekszość dziewczyn siedzi razem na przerwie tylko ona sama z boku i moze jeszcze ze dwie inne dziewczyny ktore rownież są nieśmiale. Dostalam uwagę do e dziennika że Laura pisze pisakami po rękach i śpiewa pod nosem na lekcjach. Ona taka wrażliwa i samotna w tej szkole jest :-( mam nadzieję że dzieci się z niej nie naśmiewają teraz dopiero wychodzi z niej ta cała sądowa wojna i te całe przeboje co mieliśmy rok temu :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

USG jest obligatoryjne dla każdej. Przy nieprawidłowościach lekarz może skierować na pappa. Ja w poprzedniej ciąży miałam nt podwyższone i gin skierował mnie na pappa na nfz ( chodziłam prywatnie). A teraz taki program u nas w części województwa że każda przyszła matka jest objęta darmowymi USG i pappa

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aż mi się łezka zakrecila a to takie niesprawiedliwe szkoła powinna docenić ze skoro śpiewa pod nosem to ma talent muzyczny czuję muzykę i zeczy kture są wokul są nie istotne może Laura ma duszę artysty. Artyści są zamknięci w sobie i wyrażają swoją uczucia tworząc coś z niczego

uwo9yx8dax5wct20.png

Do góry