reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Powodzenia mamusie :) ja idę jutro... O dziwo nie martwi się tylko jestem pełna nadziei :) noc u mnę straszna... Od obiadu h 17 do 2w nocy wymiotowalam...

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Powodzenia mamusie :) ja idę jutro... O dziwo nie martwi się tylko jestem pełna nadziei :) noc u mnę straszna... Od obiadu h 17 do 2w nocy wymiotowalam...

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
Kurcze biedna :( współczuję. O której masz wizytę? Ja o 15:30. Niby nie mam takiego wielkiego stresu czy w ogóle jest groszek bo jednak na tej poprzedniej wizycie było widać pęcherzyk i chyba serduszko, jednak i tak martwię się czy jest ok, mnie to chyba tak ogólnie wizyty u wszelakich lekarzy stresują.

Ja mam układ z ginekologiem, że pójdę mi dzień a ja w ten dzień dzwonie, mowie od której mi pasuje i on podemnie ustala godZinę :) myślę, że też kolo 15h :) a układ mam bo długo się staralam o ciaze, już miały mieć badanie droznosci jajowodow po miesiączce a miesiączka nie przyszla[emoji16] ciąża to mój cud bo lekarz stwierdził cykl bezowuacyjny a tu taka niespodzianka [emoji16]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Ja mam układ z ginekologiem, że podaje mi dzień a ja w ten dzień dzwonie, mowie od której mi pasuje i on podemnie ustala godZinę :) myślę, że też kolo 15h :) a układ mam bo długo się staralam o ciaze, już miały mieć badanie droznosci jajowodow po miesiączce a miesiączka nie przyszla[emoji16] ciąża to mój cud bo lekarz stwierdził cykl bezowuacyjny a tu taka niespodzianka [emoji16]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Ja mam układ z ginekologiem, że pójdę mi dzień a ja w ten dzień dzwonie, mowie od której mi pasuje i on podemnie ustala godZinę :) myślę, że też kolo 15h :) a układ mam bo długo się staralam o ciaze, już miały mieć badanie droznosci jajowodow po miesiączce a miesiączka nie przyszla[emoji16] ciąża to mój cud bo lekarz stwierdził cykl bezowuacyjny a tu taka niespodzianka [emoji16]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
Super [emoji7] Jednak cuda się zdarzają :)

Przez ta ciążę zaczęłam w to właśnie wierzyć [emoji4] jutro idę zobaczyć czy jest serduszko :) bo na pierwsza wizytę poszłam się upewnić, że test nie ściemnia [emoji16] a było jeszcze za wczesnie

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

reklama
Do góry