reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Powodzenia mamusie :) ja idę jutro... O dziwo nie martwi się tylko jestem pełna nadziei :) noc u mnę straszna... Od obiadu h 17 do 2w nocy wymiotowalam...

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Powodzenia mamusie :) ja idę jutro... O dziwo nie martwi się tylko jestem pełna nadziei :) noc u mnę straszna... Od obiadu h 17 do 2w nocy wymiotowalam...

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
Kurcze biedna :( współczuję. O której masz wizytę? Ja o 15:30. Niby nie mam takiego wielkiego stresu czy w ogóle jest groszek bo jednak na tej poprzedniej wizycie było widać pęcherzyk i chyba serduszko, jednak i tak martwię się czy jest ok, mnie to chyba tak ogólnie wizyty u wszelakich lekarzy stresują.

Ja mam układ z ginekologiem, że pójdę mi dzień a ja w ten dzień dzwonie, mowie od której mi pasuje i on podemnie ustala godZinę :) myślę, że też kolo 15h :) a układ mam bo długo się staralam o ciaze, już miały mieć badanie droznosci jajowodow po miesiączce a miesiączka nie przyszla[emoji16] ciąża to mój cud bo lekarz stwierdził cykl bezowuacyjny a tu taka niespodzianka [emoji16]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Ja mam układ z ginekologiem, że podaje mi dzień a ja w ten dzień dzwonie, mowie od której mi pasuje i on podemnie ustala godZinę :) myślę, że też kolo 15h :) a układ mam bo długo się staralam o ciaze, już miały mieć badanie droznosci jajowodow po miesiączce a miesiączka nie przyszla[emoji16] ciąża to mój cud bo lekarz stwierdził cykl bezowuacyjny a tu taka niespodzianka [emoji16]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Ja mam układ z ginekologiem, że pójdę mi dzień a ja w ten dzień dzwonie, mowie od której mi pasuje i on podemnie ustala godZinę :) myślę, że też kolo 15h :) a układ mam bo długo się staralam o ciaze, już miały mieć badanie droznosci jajowodow po miesiączce a miesiączka nie przyszla[emoji16] ciąża to mój cud bo lekarz stwierdził cykl bezowuacyjny a tu taka niespodzianka [emoji16]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png
Super [emoji7] Jednak cuda się zdarzają :)

Przez ta ciążę zaczęłam w to właśnie wierzyć [emoji4] jutro idę zobaczyć czy jest serduszko :) bo na pierwsza wizytę poszłam się upewnić, że test nie ściemnia [emoji16] a było jeszcze za wczesnie

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

reklama
Do góry