reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Powodzenia mamusie ja idę jutro... O dziwo nie martwi się tylko jestem pełna nadziei noc u mnę straszna... Od obiadu h 17 do 2w nocy wymiotowalam...
olaaa7
Kurcze biedna współczuję. O której masz wizytę? Ja o 15:30. Niby nie mam takiego wielkiego stresu czy w ogóle jest groszek bo jednak na tej poprzedniej wizycie było widać pęcherzyk i chyba serduszko, jednak i tak martwię się czy jest ok, mnie to chyba tak ogólnie wizyty u wszelakich lekarzy stresują.Powodzenia mamusie ja idę jutro... O dziwo nie martwi się tylko jestem pełna nadziei noc u mnę straszna... Od obiadu h 17 do 2w nocy wymiotowalam...
SzczęśliwaCiężarna
Ja mam układ z ginekologiem, że pójdę mi dzień a ja w ten dzień dzwonie, mowie od której mi pasuje i on podemnie ustala godZinę myślę, że też kolo 15h a układ mam bo długo się staralam o ciaze, już miały mieć badanie droznosci jajowodow po miesiączce a miesiączka nie przyszla[emoji16] ciąża to mój cud bo lekarz stwierdził cykl bezowuacyjny a tu taka niespodzianka [emoji16]
SzczęśliwaCiężarna
Ja mam układ z ginekologiem, że podaje mi dzień a ja w ten dzień dzwonie, mowie od której mi pasuje i on podemnie ustala godZinę myślę, że też kolo 15h a układ mam bo długo się staralam o ciaze, już miały mieć badanie droznosci jajowodow po miesiączce a miesiączka nie przyszla[emoji16] ciąża to mój cud bo lekarz stwierdził cykl bezowuacyjny a tu taka niespodzianka [emoji16]
olaaa7
Super [emoji7] Jednak cuda się zdarzająJa mam układ z ginekologiem, że pójdę mi dzień a ja w ten dzień dzwonie, mowie od której mi pasuje i on podemnie ustala godZinę myślę, że też kolo 15h a układ mam bo długo się staralam o ciaze, już miały mieć badanie droznosci jajowodow po miesiączce a miesiączka nie przyszla[emoji16] ciąża to mój cud bo lekarz stwierdził cykl bezowuacyjny a tu taka niespodzianka [emoji16]
SzczęśliwaCiężarna
Przez ta ciążę zaczęłam w to właśnie wierzyć [emoji4] jutro idę zobaczyć czy jest serduszko bo na pierwsza wizytę poszłam się upewnić, że test nie ściemnia [emoji16] a było jeszcze za wczesnie
SzczęśliwaCiężarna
Na pewno Olu będzie wszystko dobrze serduszko będzie pięknie biło i wszystko będzie w normie u Twojej fasolki
olaaa7
Dziękuję kochana za słowa wsparcia Ty jutro też zobaczysz dzidzię i usłyszysz serduszko i wszystko będzie dobrzeNa pewno Olu będzie wszystko dobrze serduszko będzie pięknie biło i wszystko będzie w normie u Twojej fasolki
reklama
zaczarowanaKicia
Brrr co za mróz
Podziel się: