reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
U nas czasami zależy jak się stanie i nieraz wyglądam na wyższą. Przejmowałam się tym na początku ale teraz już mamy gdzieś :p
Ja wyglądam na wyższą bo mój ma inną budowe ma krótsze nogi☺️ ale ja Ci powiem że nigdy nie lubiłam jak chłopak był dużo wyższy i bym musiała głowę do góry podnosić ☺️ tak dziwnie mialam, każdy był zawsze rowny że mną ☺️

Kupiłam dziś coś dla synka :)

1520360091-59deae5b01d16776-aaaaaa.jpeg
1520360104-27bb247f5f3dc407-aaaaaa.jpeg
1520360110-16aa7a541d484390-aaaaaa.jpeg
1520360114-f59870057079b31d-aaaaaa.jpeg
1520360119-0f17f146c60c1126-aaaaaa.jpeg
I spodnie w h&m na rozmiar 68 ale były za 10zl więc co mi tam, będą na jesień :)
1520360159-32db7ea45f0502c7-aaaaaa.jpeg

p19u3e3keaa8816p.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mamy ten sam komplet z H&M :D

Dlatego jeszcze ja dwa zdania i kończymy głupi temat .
Moja koleżanka była w szoku że ja rok dochodziłam po stracie dziecka. I dziwi się , że cieszę się z tej ciazy. Ona to by usunęła od razu a w ogóle to chciałaby usunąć sobie narzady bo nie kochała by dziecka i wolałaby się zabić niz być w ciazy. No są i takie przypadki. Ale ona akurat miała bardzo bardzo ciężko w życiu i w domu. Mimo wszytko ciezko mi ją zrozumiec bo ja od.zawsze wiedziałam , że będę miała dzieci. Kocham nad życie i swoje bym oddała żeby je ratować.

Ona też nie miała.latwego dzieciństwa i chyba tylko dlatego staram się może nie zrozumieć bo nigdy tego nie zrozumie , ale "dzieki "temu jeszcze jest moja koleżanka . Chociaż jak ktoś nie chce dzieci to jest tyle środków antykoncepcyjnych i sposobów że na prawdę nie trzeba do aborcji dopuszczać ...I w ciążę się niezajdzie ... Ale koniec już tematu :)każdego sumienie , życie i decyzja .

W przyszły piątek jedziemy na polowkowe . Z tego względu , że badanie jest ok 17 to chcemy jechać rano , pochodzić po galerii, spędzić miło czas ale też chcielibyśmy znaleźć ładne miejsce i porobić sobie zdjęcia z brzuszkiem, takie dla nas do albumu. Tylko zastanawiam się jak się ubrać. Bo do lekarza to raczej wygodnie, w spodniach, legginsach. Ale chciałam żeby ładnie wyszły te zdjęcia , no a przecież sukienki nie będę zakładała :/

* Zrobi mi kilka samej. Bo on nie cierpliwy i raczej długo zdjęć robić nie będzie chciał. Więc muszę pomyśleć wcześniej jakie te zdjęcia zrobić. Macie pomysł na amatorskie zdjęcia dla par z " patyka do selfie " :D
Ja nie mam pomysłu na zdjęcie, ale mam taki pomysl byś przebrała się w toalecie :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry