reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
U nas czasami zależy jak się stanie i nieraz wyglądam na wyższą. Przejmowałam się tym na początku ale teraz już mamy gdzieś :p
Ja wyglądam na wyższą bo mój ma inną budowe ma krótsze nogi☺️ ale ja Ci powiem że nigdy nie lubiłam jak chłopak był dużo wyższy i bym musiała głowę do góry podnosić ☺️ tak dziwnie mialam, każdy był zawsze rowny że mną ☺️

Kupiłam dziś coś dla synka :)

1520360091-59deae5b01d16776-aaaaaa.jpeg
1520360104-27bb247f5f3dc407-aaaaaa.jpeg
1520360110-16aa7a541d484390-aaaaaa.jpeg
1520360114-f59870057079b31d-aaaaaa.jpeg
1520360119-0f17f146c60c1126-aaaaaa.jpeg
I spodnie w h&m na rozmiar 68 ale były za 10zl więc co mi tam, będą na jesień :)
1520360159-32db7ea45f0502c7-aaaaaa.jpeg

p19u3e3keaa8816p.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mamy ten sam komplet z H&M :D

Dlatego jeszcze ja dwa zdania i kończymy głupi temat .
Moja koleżanka była w szoku że ja rok dochodziłam po stracie dziecka. I dziwi się , że cieszę się z tej ciazy. Ona to by usunęła od razu a w ogóle to chciałaby usunąć sobie narzady bo nie kochała by dziecka i wolałaby się zabić niz być w ciazy. No są i takie przypadki. Ale ona akurat miała bardzo bardzo ciężko w życiu i w domu. Mimo wszytko ciezko mi ją zrozumiec bo ja od.zawsze wiedziałam , że będę miała dzieci. Kocham nad życie i swoje bym oddała żeby je ratować.

Ona też nie miała.latwego dzieciństwa i chyba tylko dlatego staram się może nie zrozumieć bo nigdy tego nie zrozumie , ale "dzieki "temu jeszcze jest moja koleżanka . Chociaż jak ktoś nie chce dzieci to jest tyle środków antykoncepcyjnych i sposobów że na prawdę nie trzeba do aborcji dopuszczać ...I w ciążę się niezajdzie ... Ale koniec już tematu :)każdego sumienie , życie i decyzja .

W przyszły piątek jedziemy na polowkowe . Z tego względu , że badanie jest ok 17 to chcemy jechać rano , pochodzić po galerii, spędzić miło czas ale też chcielibyśmy znaleźć ładne miejsce i porobić sobie zdjęcia z brzuszkiem, takie dla nas do albumu. Tylko zastanawiam się jak się ubrać. Bo do lekarza to raczej wygodnie, w spodniach, legginsach. Ale chciałam żeby ładnie wyszły te zdjęcia , no a przecież sukienki nie będę zakładała :/

* Zrobi mi kilka samej. Bo on nie cierpliwy i raczej długo zdjęć robić nie będzie chciał. Więc muszę pomyśleć wcześniej jakie te zdjęcia zrobić. Macie pomysł na amatorskie zdjęcia dla par z " patyka do selfie " :D
Ja nie mam pomysłu na zdjęcie, ale mam taki pomysl byś przebrała się w toalecie :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry