reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja usunęła 2 ciąże i niepotrafila zrozumieć dlaczego tak ciężko dochodziłam do siebie po śmierci pierwszego dzieciątka.. Bo Ona była w bardziej zaawansowanych i robiła to na "zyczenie "że tak powiem .. Ale to też temat nie na otwarte forum i zresztą zawsze rozmowy na ten temat kosztują mnie bardzo wiele emocji . Albo hasła że jakby wiedziała że tak srak czy owak będzie to w życiu by dziecka nie miała bo to tylko problem.. po za tym że ciało ciąży ciało staje się inne już nigdy nuejest takie jak było przed , a dziecko później się "odplaca " i wiele takich różnych.. Nie no nie mogę się denerwować :)
Dlatego jeszcze ja dwa zdania i kończymy głupi temat .
Moja koleżanka była w szoku że ja rok dochodziłam po stracie dziecka. I dziwi się , że cieszę się z tej ciazy. Ona to by usunęła od razu a w ogóle to chciałaby usunąć sobie narzady bo nie kochała by dziecka i wolałaby się zabić niz być w ciazy. No są i takie przypadki. Ale ona akurat miała bardzo bardzo ciężko w życiu i w domu. Mimo wszytko ciezko mi ją zrozumiec bo ja od.zawsze wiedziałam , że będę miała dzieci. Kocham nad życie i swoje bym oddała żeby je ratować.

reklama
Dziewczyny... Macie jakieś sprawdzone sposoby żeby wzmocnić paznokcie???? Moje są w tragicznym stanie ciągle :/ a w poprzedniej ciąży miałam ładne i twarde :/

p19u3e3keaa8816p.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Regenerum, ale nie wiem jak w ciąży

0d1yrjjgtd95fou3.png

Właśnie tak liczę ze teraz powinna ważyć 500 g jestem w 22 tygodniu i 3 dniu :) niech rosną te maluszki rosną ale właśnie czuje się jest większa bo juz tak mocna ja czuję i wyraźnie ze musiała nabrać ciałka :)
Moje według aplikacji powinno ważyć ok 300g. A według was ? Ile wasze ważyło w 19+3 ?:)
Rośnie córeczka :****

reklama
Do góry