reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak przeczytałam 660euro i pomyślałam , że dużo , prawie 3 tysiące. Ale zapomniałam , że mieszkając tam się nie przelicza. Bo zarabia się tam no 2tys a życie jest tańsze a tu 2 tys i wszytko tak drogie , że się odechciewa. :/

No i tam zarabiasz w € i wydajesz w € ;)

@onaszczesliwa 2018 a jaki jest powód tych zakazów montowania anten i dekoderów??? Przecież w PL każda kablówka to dekoder... tam jest Inaczej z dostępem do TV?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ta rozpinana z przodu na guziki lepiej od tej z sercem. A ta z niebieskim z przodu jest obcisła wiec tak fajnie wygląda , sexi :D heheh
A przypomnij mi jaka to strona? [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

@Onaszczesliwa2018 a mama niech robi większe porcje tych obiadków i niech Ci w razie możliwości pomrozi to będziesz miała na początek coś więcej niż kanapki jak już pojedzie ;-)
Ja planuję robić tak od kwietnia, aby na pierwsze tygodnie zanim się ogarnę po CC mieć ułatwienie, bo mój P potrafi zrobić tylko jajecznicę i jedną sałatkę z kurczakiem ;-)

Ja mam dokładnie taki sam plan, żeby w zamrażarce mieć kilkadziesiąt porcji obiadowych na pierwszy okres po porodzie, żeby nie jeść co dzień makaronu (jedyne, co potrafi ugotować O...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

No i tam zarabiasz w € i wydajesz w € ;)

@onaszczesliwa 2018 a jaki jest powód tych zakazów montowania anten i dekoderów??? Przecież w PL każda kablówka to dekoder... tam jest Inaczej z dostępem do TV?

Ja mieszkalam w Hamburgu i bylo tak ze nasz blok miał ta samą "kablowke". Trzeba bylo miec tylko.dekoder dvbt i gniazdo z tv bylo juz gotowe w scianie. Nie wolno bylo montować samodzielnie zadnej innej bez zgody.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co podobno szyjka jak się skraca to Ona niedaje żadnych znaków u mnie to nasz mały Anioł Stróż chyba czuwał że to wyszło i trafiliśmy w czasie do szpitala . Na prawdę w to wierzę
Tak się zastanawiam, bo szyjka nie daje objawów, ale może jakieś inne objawy mogą sugerować "zagrożenie"? Skurcze, bóle itd?
Czy szyjka może zacząć się skracać itd bez absolutnie żadnych innych powiązanych objawów? Bólu, skurczy itd?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Biedna.. ale ty mi się kojrzysz z jedzeniem więc jaka dieta ?:o

Współczuję.. mialam gastroskopię i nigdy więcej się nie zgodzę..

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt !!! :***

Ja wróciłam na obiad ze spaceru i znowu chodzić nie mogę :( czyli za dużo się ruszać nie mogę w takim razie. Wczoraj się małe nie odzywało to chociaż dzisiaj zapukało dwa razy i jestem spokojniejsza.
Zrobiłam zdjęcie bo aż sama jestem w szoku, dzisiaj to i ja zauważyłam , że jednak brzuch urósł [emoji14]
* Macie jakiś pomysl jak zmienić tło na zdjęciach ? Żeby było czyste ? Zobacz załącznik 841504
Nooo, zdecydowanie urósł [emoji106]
Jak K wróci, to będzie w sporym szoku ;)

Co do wycinania - z jednolitego tła w miarę prosto, ale żeby z takiego wyciąć, to jest trochę zabawy w Photoshopie /Gimpie...

0d1yrjjgtd95fou3.png

No my nie planowalismy raczej drugiego i nie chcielismy tyle tego gromadzic[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No to tak jak ja, wiedziałam co prawda ze chciałabym 2 dziecko ale wiedziałam tez ze za kilka ładnych lat, wiec oddałam lub sprzedałam na Allegro. Ale u mnie zaskoczenie w druga stronę- okazało się ze w piwnicy miałam odłożony karton takich „super” rzeczy i teraz idealnie się przydadzą choć to nie są śpiochy, raczej markowa kurteczka, prezenty na specjalne okazje itp :)

@klaudiaa975 czemu nie możesz być w sukience...? Sprawdzi się u gina i na zdjęciach...

reklama
Do góry