reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Skracała jej się i miała leżeć odpoczywać brać lekarstwa a ona normalnie wszystko robiła nosiła jakby wogole nie zdawała sobie sprawy z tego jak to poważne No i w konsekwencji w nocy zaczęły się skurcze i urodziła

16udyx8di9hvrs5t.png

No ja wczoraj też od kumpeli usłyszałam, że ja to jestem cierpliwa bo Ona by nielezala.. No ale cóż. Ludzie i ludzie :)

reklama
Wróciłam do domu, ale... Kiepsko jest...
Miejsce do przyłożenia się było, nawet wygodne, ale klima mnie zabiła :(
Zapchane zatoki, katar, a najgorsze, że poszło mi już trochę na oskrzela... Dzisiaj kuruję się metodami domowymi, o oby do jutra było lepiej.....
Na szczęście nie mam gorączki, tylko zatoki, katar i trochę te oskrzela... Ech...

A poza tym naprodukowałyście tyle, że chyba do północy będę się odkopywać [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

O jejku :((oby szybko Ci przeszło . Wskakuj do łóżka i się grzej :*

Wróciłam do domu, ale... Kiepsko jest...
Miejsce do przyłożenia się było, nawet wygodne, ale klima mnie zabiła :(
Zapchane zatoki, katar, a najgorsze, że poszło mi już trochę na oskrzela... Dzisiaj kuruję się metodami domowymi, o oby do jutra było lepiej.....
Na szczęście nie mam gorączki, tylko zatoki, katar i trochę te oskrzela... Ech...

A poza tym naprodukowałyście tyle, że chyba do północy będę się odkopywać [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Biedna.. wracaj do zdrowia :*

Od 15 jest spokojnie na forum więc masz troche szczęścia :)

No ja wczoraj też od kumpeli usłyszałam, że ja to jestem cierpliwa bo Ona by nielezala.. No ale cóż. Ludzie i ludzie :)
To jak ona taka nie cierpliwa.. to za przeproszeniem.. lepiej niech w ciążę nie zachodzi. Bo jej się przytrafi leżenie od początku do końca i tylko dziecko ucierpi..
Albo inaczej by gadała gdyby chodziło o jej , gdyby poczuła coś do dziecka jak kobieta w ciazy

To jak ona taka nie cierpliwa.. to za przeproszeniem.. lepiej niech w ciążę nie zachodzi. Bo jej się przytrafi leżenie od początku do końca i tylko dziecko ucierpi..
Albo inaczej by gadała gdyby chodziło o jej , gdyby poczuła coś do dziecka jak kobieta w ciazy

Ma już jedna większa corke.. miała komplikacje tabletki na podtrzymanie miała to tylko jedna wziela i zaprzestala bo każda jej koleżanka która brała to ma chore dziecko , dzięki Bogu mała utrzymała się i jest zdrowa .. . Nie będę nawet się denerwować bo po co :) chociaż czym więcej rozmawiamy o różnych takich tematach to jestem coraz bardziej zniesmaczona choć należę do osób tolerancyjnych.. Ale są sytuacje których niepotrafie i nawet nie chce zrozumiec.

Ja w zeszłym w tenisówkach całe lato przechodziłam. Tenisówki, balerinki to też moje ulubione. Ja w ogole lubię płaskie buty, nie umiem chodzić na obcasach, nie lubię i nie mogę bo w zasadzie to najważniejsze [emoji5]
Ja teoretycznie mogę, ale nie lubię, więc prawie zawsze w całkiem płaskich ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry