ani_anita
Fanka BB :)
Mój synek złośliwie nacisnął na moczowód i nie chciał odpuścić. Po tej przyjemności poród to była pestkaOooo też miałaś tą wątpliwą przyjemność kolki nerkowej? Eh...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój synek złośliwie nacisnął na moczowód i nie chciał odpuścić. Po tej przyjemności poród to była pestkaOooo też miałaś tą wątpliwą przyjemność kolki nerkowej? Eh...
Ta moja była przez ciążę, mój Wojtuś tak mnie załatwił. Boli naprawdę ostro, no i w ciąży nie mogłam brać zbyt silnych leków przeciwbólowych :/@ani_anita to współczuję przeżyć :/ moja mama ma guza nerki i taka kołka też ja łapie czasem. Przykro patrzeć na taki ból..
Mój synek złośliwie nacisnął na moczowód i nie chciał odpuścić. Po tej przyjemności poród to była pestka
Ja teżNo coś ty ja tam wole niech leci jak już bym miala maj to bym była zadowolona
Czemu ? Nie byla byś spokojniejsza ?
Ale chyba źle napisałam. Ktg to moje serce a mi chodzi , żeby słyszeć dziecka serduszko
Zona mojego kuzyna w zeszłym roku miala termin na 16 lipca a urodziła 27 majaJa też
Najlepiej jechać samemu i się porozglądać, pojeździć wózkiem po sklepie. :-) Wózków ogólnie jest teraz taki wybór, że szok a jak dojdzie co do czego to okazuje się, że pod uwagę bierze się tylko 2-3 bo w innych coś nie pasuje ;-) My już byliśmy dwa razy oglądać. Składaliśmy, rozkładaliśmy, zmienialiśmy gondole na spacerówkę i odwrotnie, i wyszło na to, że to P. bardziej się czepia niż ja ;-) Ja chyba jakaś bardziej ugodowa jestem :-) On musi mieć wszystko idealnie ;-) (to co z tego, że tym wózkiem to ja będę jeździć a nie on, hahaha)@Sabinaaa81 no właśnie muszę pooglądać i porównać.. Jeszcze stokke na nowym stelażu mi się podoba, ale koleżanka która teraz ogarnia sklep dla dzieci mówi że jakość słaba.. tak samo dubatti.. Więc chyba zostaniemy przy cybexie jeśli na żywo też będzie mi wszystko grało. Ona poleca właśnie jeszcze bugaboo, ale z kolei mojemu M. bardzo się nie podoba wizualnie, więc odpada....
Mam prawie wszystko bo dla córeczki rok temu kupiliśmy która tego nie doczekała ale np kosmetyki i ciuszki letnie musze kupić bo Oliwia miała być zimowa no i dla siebie mam tylko 2 koszule szlafrok i wkladki laktacyjneI masz już większość wyprawki ?
To nie grzeczny był..Ta moja była przez ciążę, mój Wojtuś tak mnie załatwił. Boli naprawdę ostro, no i w ciąży nie mogłam brać zbyt silnych leków przeciwbólowych :/