reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Sabinaaa81 no właśnie muszę pooglądać i porównać.. Jeszcze stokke na nowym stelażu mi się podoba, ale koleżanka która teraz ogarnia sklep dla dzieci mówi że jakość słaba.. tak samo dubatti.. Więc chyba zostaniemy przy cybexie jeśli na żywo też będzie mi wszystko grało. Ona poleca właśnie jeszcze bugaboo, ale z kolei mojemu M. bardzo się nie podoba wizualnie, więc odpada....

@Sabinaaa81 no właśnie muszę pooglądać i porównać.. Jeszcze stokke na nowym stelażu mi się podoba, ale koleżanka która teraz ogarnia sklep dla dzieci mówi że jakość słaba.. tak samo dubatti.. Więc chyba zostaniemy przy cybexie jeśli na żywo też będzie mi wszystko grało. Ona poleca właśnie jeszcze bugaboo, ale z kolei mojemu M. bardzo się nie podoba wizualnie, więc odpada....
Najlepiej jechać samemu i się porozglądać, pojeździć wózkiem po sklepie. :-) Wózków ogólnie jest teraz taki wybór, że szok a jak dojdzie co do czego to okazuje się, że pod uwagę bierze się tylko 2-3 bo w innych coś nie pasuje ;-) My już byliśmy dwa razy oglądać. Składaliśmy, rozkładaliśmy, zmienialiśmy gondole na spacerówkę i odwrotnie, i wyszło na to, że to P. bardziej się czepia niż ja ;-) Ja chyba jakaś bardziej ugodowa jestem :-) On musi mieć wszystko idealnie ;-) (to co z tego, że tym wózkiem to ja będę jeździć a nie on, hahaha)

reklama
Do góry