reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To szkoda.. dobre by to było rozwiązanie. A jak byście sobie kupili PS4 i puszczali przez internet polskie seriale przez iple np ? My tak z K puszczamy sobie filmy , bo nie wiem czy można przez coś innego jeszcze :)

Jest wiele programów które można zainstalować tutaj, ale jak to wykrywają to taka kara , że z podziwu nie można wyjść . Także wolę nie ryzykować :)

reklama
Na tym etapie moze sie juz vzasem brzudzek napinac. Ja odczuwam takie wyrazne skurcze, dosc nieprzyjemne i sa to te skurcze cwiczace macice. Jak w pierwszej ciazy mialam przedwczesne skurcze to wygladalo to zupelnie inaczej, wiec jestem spokojna.
Mysle, ze skoro na zewnatrz tego nie czujesz to jest ok. Poza tym wieczorami moze sie juz brzuszek napinac ze zmeczenia. Jest lepiej jak polezysz?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja tez mam skurcze tak jakby ktoś mi szpilke w macice wbijal... Nie wiem czy tak ma byc?

0d1ysek2w9if3k12.png

Miałam identycznie! Ja się literalnie prawie zes... z bólu i masz rację, nawet mój poród bez znieczulenia nie był od tego gorszy... Leżałaś w szpitalu?
Tak, leżałam, chcieli mnie przetrzymać do terminu i wywoływać, ale w końcu odpuściło, zdążyłam wrócić do domu, posiedzieć dwa dni i wrócić z akcją porodową :) A Ty?

Teraz wychodzą nowe kolekcje wozkow, i są dużo droższe, a praktycznie niczym się nie różnią od tych z kolekcji 2017. A gdybym chciała taki kupić to w sklepach jeszcze znajdę ?

Najlepiej jechać samemu i się porozglądać, pojeździć wózkiem po sklepie. :-) Wózków ogólnie jest teraz taki wybór, że szok a jak dojdzie co do czego to okazuje się, że pod uwagę bierze się tylko 2-3 bo w innych coś nie pasuje ;-) My już byliśmy dwa razy oglądać. Składaliśmy, rozkładaliśmy, zmienialiśmy gondole na spacerówkę i odwrotnie, i wyszło na to, że to P. bardziej się czepia niż ja ;-) Ja chyba jakaś bardziej ugodowa jestem :-) On musi mieć wszystko idealnie ;-) (to co z tego, że tym wózkiem to ja będę jeździć a nie on, hahaha)
Dba o Ciebie :D

Widze wozki wybieracie ;) u mnie maz sie zdaje na mnie co do wszystkich dzieciecych akcesoriow...mowi, ze 'jest kasa na wszystko co potrzeba i mam wybierac'. No to go uswiadomilam w cenach wozkow :p i zeby uwazal co mowi ;) Jak mu wytlumaczylam to jak przy wyborze auta to zalapal, a jak mu kilka modeli pokazalam to nawet niektore odrzucil, bo brzydkie ;)
Marzy mi sie zobaczyc wozki na zywo i poprobowac, ale nie wiem czy sie odwaze jechac ponad godzine w jedna strone do Trojmiasta do sklepow...strasze mojego, ze wysle go z tesciowa zeby wybrali cos, co spelni oczekiwania ;)

Tak, leżałam, chcieli mnie przetrzymać do terminu i wywoływać, ale w końcu odpuściło, zdążyłam wrócić do domu, posiedzieć dwa dni i wrócić z akcją porodową :) A Ty?

Prawie tydzień, ale mnie złapało w takim momencie jak teraz, w połowie ciąży. Cały czas mam w tyle głowy, żeby to się nie powtórzyło...

reklama
Mam prawie wszystko bo dla córeczki rok temu kupiliśmy która tego nie doczekała ale np kosmetyki i ciuszki letnie musze kupić bo Oliwia miała być zimowa no i dla siebie mam tylko 2 koszule szlafrok i wkladki laktacyjne
To dobrze , masz teraz prawie wszystko z głowy. Ja bym chyba wszystko wydała albo sprzedała gdyby coś było nie tak podczas tej ciazy. Za bardzo te rzeczy by mi przypominały o stracie. Ale w sumie ubranka nic nie winne i dobrze , że teraz się przydaly po siostrzyczce która nad Wami czuwa :*

Do góry