reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mam pytanie do mam czy któraś miała wozek ALLIVIO mam okazję kupić w kolorze szarym w dobrej cenie Ale jak taki wózek się sprawdza? czy jest ciężki ?

3jgxskjo51j6485i.png

Mam pytanie do mam czy któraś miała wozek ALLIVIO mam okazję kupić w kolorze szarym w dobrej cenie Ale jak taki wózek się sprawdza? czy jest ciężki ?

3jgxskjo51j6485i.png
Ja sie troche napalilam na ten wózek, bo tanio wychodzi nowy, ale mi przeszło jak przeczytałam opinie na internecie. Podobno łożyska w wózku sie dość często psują.

reklama

3jgxskjo51j6485i.png
Niestety, nie miałam okazji oglądać. U nas stanęło na Bugaboo lub Cybexie. Mąż wybiera wózek a ja imię i powiedział, że mam się nie wyrącać... a uparty jest strasznie.

Do góry