reklama
ani_anita
Fanka BB :)
Ja z tych nie martwiących sie na zapas. KTG i jedno i drugie sprawdza, tętno i akcję skurczową. Nienawidzę szczerze KTG odkąd lezalam w szpitalu w poprzedniej ciąży z kolką nerkową. Od leżenia plackiem scisnięta pasami bolało jeszcze bardziej. Ale dla innych pewnie neutralne badanie.Czemu ? Nie byla byś spokojniejsza ?
Ale chyba źle napisałam. Ktg to moje serce a mi chodzi , żeby słyszeć dziecka serduszko
Przy porodzie położna musiała mi peloty od KTG rekami trzymać, bo nie dałam sie zapiąć
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
G
gosc12
Gość
I masz już większość wyprawki ?U mnie 7 tygodni i 3 dni xd
Niestety, nie miałam okazji oglądać. U nas stanęło na Bugaboo lub Cybexie. Mąż wybiera wózek a ja imię i powiedział, że mam się nie wyrącać... a uparty jest strasznie.
Też myślę o cybexie... w tym miesiącu mamy w końcu pojechać i pooglądać wózki. Podoba mi się jeszcze Joolz ale nie wiem jakie opinie...
ani_anita
14.07A Ty masz na kiedy termin ?
Ja z tych nie martwiących sie na zapas. KTG i jedno i drugie sprawdza, tętno i akcję skurczową. Nienawidzę szczerze KTG odkąd lezalam w szpitalu w poprzedniej ciąży z kolką nerkową. Od leżenia plackiem scisnięta pasami bolało jeszcze bardziej. Ale dla innych pewnie neutralne badanie.
Przy porodzie położna musiała mi peloty od KTG rekami trzymać, bo nie dałam sie zapiąć
Oooo też miałaś tą wątpliwą przyjemność kolki nerkowej? Eh...
ani_anita
Dobry podział Bugaboo są spoko, acz mogłyby być soldniejsze za ta cenę. I gondola jest nisko, wysokiej osobie może być niewygodnie.Niestety, nie miałam okazji oglądać. U nas stanęło na Bugaboo lub Cybexie. Mąż wybiera wózek a ja imię i powiedział, że mam się nie wyrącać... a uparty jest strasznie.
Sabinaaa81
My Joolz też braliśmy pod uwagę. I fajnie wyglądał, ale trochę mnie razi ta metalowa rama na zewnątrz przy gondoli, bo my chcemy wózek na czarnym stelażu oraz płytka budka. Ale z tego co słyszałam to reszta w tym wózku jest w porządku. :-)Też myślę o cybexie... w tym miesiącu mamy w końcu pojechać i pooglądać wózki. Podoba mi się jeszcze Joolz ale nie wiem jakie opinie...
G
gosc12
Gość
@ani_anita to współczuję przeżyć :/ moja mama ma guza nerki i taka kołka też ja łapie czasem. Przykro patrzeć na taki ból..
reklama
Sabinaaa81
Ja nie mam nawet 160 ;-) Mąż 180 więc niech się on martwi ;-)Dobry podział Bugaboo są spoko, acz mogłyby być soldniejsze za ta cenę. I gondola jest nisko, wysokiej osobie może być niewygodnie.
Podziel się: