reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Pocieszę Cię mam tera taki sam, ale mam lenia i wolę sobie poleżeć [emoji16] wstalam po 6 więc mam prawo hihi

f2w39n7303c24ozn.png
Ale ja nie mam bałaganu :angry: hahahah.
Rano moje łóżko jest po prostu zawsze w stanie " wszystko pod ręką " :laugh2:a za 15 minut wstaje, ściele i jest czysciutko :D

Dobrze mieć podobny gust [emoji16] ja z moim często się zgadzamy w kwestii mebli, imion, dekoracji wnętrz

f2w39n7303c24ozn.png

My też:) oczywiacie jak wszyscy mamy lepsze i gorsze dni i momenty , ale ogólnie myślę że jest dobrze :) tfu tfu oczywiscie żeby niezapeszyc bo ostatnio zauważyłam że niemoge za dużo chwalić

Hahaha jak ja bym wam wstawila zdjęcie mojego mieszkania po paru dniach mojej nieobecności to byście dopiero się dowiedziały co to bałagan hahaha :D uwierzcie że u was to porzadunio jak ta lala :D
U nas będzie Fabianek taki mieliśmy układ że jak chłopczyk to mój wybiera a jak dziewczynka to ja . A że jest synuś to będzie Mały Fabi :)
Ładnie :) wezmę pod uwagę :D zaraz zapisze w kalendarzyk :D

reklama
Do góry