reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry :) Zaczynam dziś 6 miesiąc :szok::D 21 kwietnia o 11 bierzemy ślub :) Niestety nie było już żadnego wolnego terminu wcześniej a na 21szy była ostatnia wolna godzina :) I odpadły nam te zaproszenia, które pokazywałam bo wysyłka jest możliwa jedynie kurierem za 17zł a mija się to z celem przy zakupie 9 sztuk, więc zdecydowaliśmy się kupić takie do samodzielnego wypisania z zaznaczoną naszą datą ślubu :)
Zobacz załącznik 841474
Kto dziś ma wizytę?

Jee też lubię te batoniki Milky Way :p

Słodkie [emoji7]
Super gratuluje ślubu będzie juz cieplutko fajna data :)

Cholestaze miałam w obu poprzednich ciążach. Teraz to czekam aż mnie zaczną swędzieć dłonie i stopy. Oby jak najpóźniej.
I trzymam kciuki by było wszystko pozamykane nieskrocone i wyjście do domu

Musiałaś brać jakieś lekarstwa ? Bo ja to taka trochę zielona w tym temacie, poczytałam wujka Google , ale wiesz jak to wujek Google tylko mi stracha narobił

@olaaa7 @_agnieszka_ ja również 6mc :)

p19u3e3keaa8816p.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Zapomniałam wrzucić brzuszek z 22 tc :)
Zobacz załącznik 841476
Jaka chudzinka jesteś :) ale widać , że rosniecie :)
Znalazłam piękną restaurację bardzo blisko naszego domu i urzędu, w samym sercu Parku Śląskiego [emoji173]
Trzymajcie kciuki, żeby mieli wolny termin. Zobacz załącznik 841478
Ślicznie *.*
To na szczęście nie jestem w tym osamotniona, jak widzę na paskach u innych dziewczyn że już 22-23 tydzień to aż zazdroszczę :p
Ja też , a dopiero 19+3
Ja nadal pamiętam moją, ale nie napiszę więcej, bo jest chcę was straszyć.... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
I tak pamiętam :p utkwiła mi w głowie twoja walka z glukoza.. dobrze, że ja w ciąży jem słodycze bo inaczej bym nie przetrwała. Przed ciążą batonik był dla mnie wyzwaniem

Załączniki

• Unknown2.jpg
    Unknown2.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 276
  • Striped-Dress-and-Brown-Boots.jpg
    Striped-Dress-and-Brown-Boots.jpg
    69,8 KB · Wyświetleń: 267
  • How-To-Wear-Ankle-Boots-27.jpg
    How-To-Wear-Ankle-Boots-27.jpg
    202,9 KB · Wyświetleń: 273
  • DSC_36981.jpg
    DSC_36981.jpg
    146,4 KB · Wyświetleń: 265
Dzień Dobry :) dzisiaj obudziłam się pełna dobrego nastawienia :) jeszcze nie wiem jaka pogoda ale mama mówi,że ciepło więc to mnie cieszy :D w południe zbieram się i na spacer po mieście :)

Gratuluję 6miesiaca i wyznaczonej daty ślubu !:* Przez Ciebie i mi się zachciało ślubu :D a byłam przeciwna :p

Będzie dobrze, pisz odrazu jak się coś dowiesz :*

Trzymam kciuki za wizyty i połówkowe !! :)

Czyli z tym ślubem Oli zadziałało to na Ciebie tak jak na mnie :) ale my musimy poczekać na Dzidziusia i dopiero potem będziemy myśleć , A że najwcześniej do Polski pojedziemy w grudniu więc pewnie wtedy dopiero zrobimy termin itd to może w przyszłym roku koło wakacji weźmiemy :)

reklama
Do góry