reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień Dobry :) dzisiaj obudziłam się pełna dobrego nastawienia :) jeszcze nie wiem jaka pogoda ale mama mówi,że ciepło więc to mnie cieszy :D w południe zbieram się i na spacer po mieście :)

Gratuluję 6miesiaca i wyznaczonej daty ślubu !:* Przez Ciebie i mi się zachciało ślubu :D a byłam przeciwna :p

Będzie dobrze, pisz odrazu jak się coś dowiesz :*

Trzymam kciuki za wizyty i połówkowe !! :)
Dziękuję :* To jesteś drugą osobą jeśli dobrze kojarzę której przeze mnie zachciało się ślubu :D :p

Super gratuluje ślubu będzie juz cieplutko fajna data :)
Nio liczę, że pogoda dopisze :) Dziękuję :*

Jaka chudzinka jesteś :) ale widać , że rosniecie :)

Ślicznie *.*

Ja też , a dopiero 19+3

I tak pamiętam :p utkwiła mi w głowie twoja walka z glukoza.. dobrze, że ja w ciąży jem słodycze bo inaczej bym nie przetrwała. Przed ciążą batonik był dla mnie wyzwaniem
Haha ja i chudzinka :p No coś Ty! Nie chce nawet wiedzieć ile ważę ale pewnie podchodzę już pod 80 kg :szok:

reklama
@olaaa7 @_agnieszka_ ja również 6mc :)

p19u3e3keaa8816p.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja też:)

Dziękuję :* To jesteś drugą osobą jeśli dobrze kojarzę której przeze mnie zachciało się ślubu :D :p

Nio liczę, że pogoda dopisze :) Dziękuję :*

Haha ja i chudzinka :p No coś Ty! Nie chce nawet wiedzieć ile ważę ale pewnie podchodzę już pod 80 kg :szok:

Dobrze kojarzysz bo ja osoba na NIE stwierdziłam , że jednak fajni by było wziąść ten ślub :)

reklama
Do góry