reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień Dobry :) dzisiaj obudziłam się pełna dobrego nastawienia :) jeszcze nie wiem jaka pogoda ale mama mówi,że ciepło więc to mnie cieszy :D w południe zbieram się i na spacer po mieście :)

Gratuluję 6miesiaca i wyznaczonej daty ślubu !:* Przez Ciebie i mi się zachciało ślubu :D a byłam przeciwna :p

Będzie dobrze, pisz odrazu jak się coś dowiesz :*

Trzymam kciuki za wizyty i połówkowe !! :)
Dziękuję :* To jesteś drugą osobą jeśli dobrze kojarzę której przeze mnie zachciało się ślubu :D :p

Super gratuluje ślubu będzie juz cieplutko fajna data :)
Nio liczę, że pogoda dopisze :) Dziękuję :*

Jaka chudzinka jesteś :) ale widać , że rosniecie :)

Ślicznie *.*

Ja też , a dopiero 19+3

I tak pamiętam :p utkwiła mi w głowie twoja walka z glukoza.. dobrze, że ja w ciąży jem słodycze bo inaczej bym nie przetrwała. Przed ciążą batonik był dla mnie wyzwaniem
Haha ja i chudzinka :p No coś Ty! Nie chce nawet wiedzieć ile ważę ale pewnie podchodzę już pod 80 kg :szok:

reklama
@olaaa7 @_agnieszka_ ja również 6mc :)

p19u3e3keaa8816p.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja też:)

Dziękuję :* To jesteś drugą osobą jeśli dobrze kojarzę której przeze mnie zachciało się ślubu :D :p

Nio liczę, że pogoda dopisze :) Dziękuję :*

Haha ja i chudzinka :p No coś Ty! Nie chce nawet wiedzieć ile ważę ale pewnie podchodzę już pod 80 kg :szok:

Dobrze kojarzysz bo ja osoba na NIE stwierdziłam , że jednak fajni by było wziąść ten ślub :)

reklama
Do góry