reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Była lekarka , wszystkie posiewy itd są czysciutkie , jedyne czego jeszcze nie mają to wyniku z cholestazy ale to dosla do mojej lekarki jakby okazało się że dziś mogę do domu , potem zrobia mi KTG i USG i jak będzie wszystko dalej zamknięte nieskrocone to mnie wypisza i zostanę przy lekach i leżeniu a w czwartek mam wizytę u mojej gin
Trzymam kciuki [emoji110]

reklama
Była lekarka , wszystkie posiewy itd są czysciutkie , jedyne czego jeszcze nie mają to wyniku z cholestazy ale to dosla do mojej lekarki jakby okazało się że dziś mogę do domu , potem zrobia mi KTG i USG i jak będzie wszystko dalej zamknięte nieskrocone to mnie wypisza i zostanę przy lekach i leżeniu a w czwartek mam wizytę u mojej gin

w domu najlepiej sie odpoczywa !! najwazniejsze ze nic zlego siee nie dzieje

W poczekalni na ławce zwinięta w kłębek... Wygodnie oczywiście nie było, ale próba podniesienia głowy powodowała, że robiło mi się bardziej niedobrze... A potem jeszcze trzeba było wejść do gabinetu na kolejne dwa kłucia...

0d1yrjjgtd95fou3.png
A czemu aż dwa kłucia jeszcze po wypiciu glukozy?

To super, ja wlasnie mialam akcję ból w biodrach, w brzuchu jak na miesiączkę, aż mdlosci teraz powoli przechodzi.

Dzień dobry :)

@olaaa7, fajne zaproszenia i super miejsce :) Nie będziecie nawet musieli szukać żadnego miejsca żeby zrobić ładne zdjęcia... więc też trzymam kciuki za termin!

W oczekiwaniu na wizytę poleguję w pracy u O - wizyta na 10, więc inaczej logistycznie nie do ogarnięcia... Tylko że tu jest koszmarna klima :/

0d1yrjjgtd95fou3.png

To i tak nieźle że masz miejsce do przyłożenia się :)

Przykro mi z powodu Twojego kaszlu :( Oby szybko minął i syrop z cebuli pomógł. Mnie strasznie odrzuca od syropu z cebuli, raz próbowałam ale to było coś strasznego.

A jedno z moich wspomnień z dzieciństwa to właśnie syrop z cebuli i pamięta jako PYSZNY :o Jakże się zdziwiłam jak spróbowałam go w dorosłym życiu... a co do tej sukienki którą wrzuciła Marika- to moim zdaniem (pomimo że pytanie do Mariki ;)) w lecie super i koturny i płaskie japonki a w okresie przejściowym fajne botki :tak:

Pewnie od wczoraj nic się nie zmieniło :) Nikt nie musi wiedzieć że fotka spóźniona o jeden dzień :D

Hahahaha :D @_agnieszka_ dokładnie, możesz liczyć na nas, że nikomu nie powiemy :D

Dziewczyny a jak u Was z podejściem do szczepionek? Będziecie szczepić?

Dopiero co wyszłyśmy z rozmów o becikowym, leczeniu raka i zarażaniu dzieci w żłobkach a teraz szczepionki... :D Może pogadajmy o tym za jakiś czas...? ;)

@Onaszczesliwa2018, super wieści!!!

Dzień dobry :)

@olaaa7, fajne zaproszenia i super miejsce :) Nie będziecie nawet musieli szukać żadnego miejsca żeby zrobić ładne zdjęcia... więc też trzymam kciuki za termin!

To i tak nieźle że masz miejsce do przyłożenia się :)

A jedno z moich wspomnień z dzieciństwa to właśnie syrop z cebuli i pamięta jako PYSZNY :o Jakże się zdziwiłam jak spróbowałam go w dorosłym życiu... a co do tej sukienki którą wrzuciła Marika- to moim zdaniem (pomimo że pytanie do Mariki ;)) w lecie super i koturny i płaskie japonki a w okresie przejściowym fajne botki :tak:

Hahahaha :D @_agnieszka_ dokładnie, możesz liczyć na nas, że nikomu nie powiemy :D

Dopiero co wyszłyśmy z rozmów o becikowym, leczeniu raka i zarażaniu dzieci w żłobkach a teraz szczepionki... :D Może pogadajmy o tym za jakiś czas...? ;)

@Onaszczesliwa2018, super wieści!!!
Właśnie jeśli chodzi o tej fajne botki to nie mam w ogóle pomysłu jakie by to mogły być.

reklama
Cześć dziewczyny, mam nadzieje, że u was wszystko okej ;) nie było mnie chwilę i mam sporo zaległości, może wieczorem dam radę, tylko nie produkujcie za dużo :) buziaczki :*

Do góry