reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Była lekarka , wszystkie posiewy itd są czysciutkie , jedyne czego jeszcze nie mają to wyniku z cholestazy ale to dosla do mojej lekarki jakby okazało się że dziś mogę do domu , potem zrobia mi KTG i USG i jak będzie wszystko dalej zamknięte nieskrocone to mnie wypisza i zostanę przy lekach i leżeniu a w czwartek mam wizytę u mojej gin
Powodzenia ;*

Była lekarka , wszystkie posiewy itd są czysciutkie , jedyne czego jeszcze nie mają to wyniku z cholestazy ale to dosla do mojej lekarki jakby okazało się że dziś mogę do domu , potem zrobia mi KTG i USG i jak będzie wszystko dalej zamknięte nieskrocone to mnie wypisza i zostanę przy lekach i leżeniu a w czwartek mam wizytę u mojej gin
Cholestaze miałam w obu poprzednich ciążach. Teraz to czekam aż mnie zaczną swędzieć dłonie i stopy. Oby jak najpóźniej.
I trzymam kciuki by było wszystko pozamykane nieskrocone i wyjście do domu

Dzień dobry :) tradycyjnie godzina 10 - otworzyłam oczy [emoji14]

p19u3e3keaa8816p.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Witam w niedziele! Ja od rana walczylam z krwotokiem z nosa... Lecialo jak z kranu az zatamowac sie nie dalo. Nie wiem czym to jest spowodowane[emoji53][emoji53][emoji53] az musialalm sie położyć tak sie w glowie kręciło. Po niedzieli pojde zrobic morfologie bo ost raz mialam w grudniu i boje sie o anemie. Codziennie sie pojawia krew ale dzisiaj to już przegiecie.Wam tez sie to zdarza??

0d1ysek2tzj8m0q3.png

Ja codziennie rano mam zatkany nos. Może Krew mi bardzo nie leci ale delikatnie cieknie i robią mi się takie skrzepy.. ;/

Dzień Dobry :) dzisiaj obudziłam się pełna dobrego nastawienia :) jeszcze nie wiem jaka pogoda ale mama mówi,że ciepło więc to mnie cieszy :D w południe zbieram się i na spacer po mieście :)

Dzień dobry :) Zaczynam dziś 6 miesiąc :szok::D 21 kwietnia o 11 bierzemy ślub :) Niestety nie było już żadnego wolnego terminu wcześniej a na 21szy była ostatnia wolna godzina :) I odpadły nam te zaproszenia, które pokazywałam bo wysyłka jest możliwa jedynie kurierem za 17zł a mija się to z celem przy zakupie 9 sztuk, więc zdecydowaliśmy się kupić takie do samodzielnego wypisania z zaznaczoną naszą datą ślubu :)
Zobacz załącznik 841474
Kto dziś ma wizytę?

Jee też lubię te batoniki Milky Way :p

Słodkie [emoji7]

Gratuluję 6miesiaca i wyznaczonej daty ślubu !:* Przez Ciebie i mi się zachciało ślubu :D a byłam przeciwna :p
Nie lekarka powiedziała że nie mają wszystkich wyników i poczeka na te wyniki i później razem z tym zbada też szyjke I podejmą decyzję co dalej bo podobno za często tam zaglądać przy takich akcjach z szyjka nie jest wskazane także mam nadzieję , że dziś splynie na mnie morze samych dobrych informacji :*

Będzie dobrze, pisz odrazu jak się coś dowiesz :*

Trzymam kciuki za wizyty i połówkowe !! :)

reklama
Dzień dobry!
To ja tez dziś wskakuje w 6 miesiąc ;)

Trzymam kciuki za wizyty!

Byłam dziś w Lidlu (mamy tylko jedno jedyne na Podhalu), kupilam sobie biustonosze do karmienia, bluzki do karmienia, rajstopy ciążowe, i sukienkę :) u nas jeszcze dużo tych rzeczy.

Dla dziecka nic nie kupowalam, bo w nocy mi się snilo usg, i ze wyszedł jednak chlopak.
Byle do jutrzejszej wizyty :) by sie nie okazalo, ze zamiast Hanki jest Ignas ;)

Do góry