reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Była lekarka , wszystkie posiewy itd są czysciutkie , jedyne czego jeszcze nie mają to wyniku z cholestazy ale to dosla do mojej lekarki jakby okazało się że dziś mogę do domu , potem zrobia mi KTG i USG i jak będzie wszystko dalej zamknięte nieskrocone to mnie wypisza i zostanę przy lekach i leżeniu a w czwartek mam wizytę u mojej gin
Powodzenia ;*

Była lekarka , wszystkie posiewy itd są czysciutkie , jedyne czego jeszcze nie mają to wyniku z cholestazy ale to dosla do mojej lekarki jakby okazało się że dziś mogę do domu , potem zrobia mi KTG i USG i jak będzie wszystko dalej zamknięte nieskrocone to mnie wypisza i zostanę przy lekach i leżeniu a w czwartek mam wizytę u mojej gin
Cholestaze miałam w obu poprzednich ciążach. Teraz to czekam aż mnie zaczną swędzieć dłonie i stopy. Oby jak najpóźniej.
I trzymam kciuki by było wszystko pozamykane nieskrocone i wyjście do domu

Dzień dobry :) tradycyjnie godzina 10 - otworzyłam oczy [emoji14]

p19u3e3keaa8816p.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Witam w niedziele! Ja od rana walczylam z krwotokiem z nosa... Lecialo jak z kranu az zatamowac sie nie dalo. Nie wiem czym to jest spowodowane[emoji53][emoji53][emoji53] az musialalm sie położyć tak sie w glowie kręciło. Po niedzieli pojde zrobic morfologie bo ost raz mialam w grudniu i boje sie o anemie. Codziennie sie pojawia krew ale dzisiaj to już przegiecie.Wam tez sie to zdarza??

0d1ysek2tzj8m0q3.png

Ja codziennie rano mam zatkany nos. Może Krew mi bardzo nie leci ale delikatnie cieknie i robią mi się takie skrzepy.. ;/

Dzień Dobry :) dzisiaj obudziłam się pełna dobrego nastawienia :) jeszcze nie wiem jaka pogoda ale mama mówi,że ciepło więc to mnie cieszy :D w południe zbieram się i na spacer po mieście :)

Dzień dobry :) Zaczynam dziś 6 miesiąc :szok::D 21 kwietnia o 11 bierzemy ślub :) Niestety nie było już żadnego wolnego terminu wcześniej a na 21szy była ostatnia wolna godzina :) I odpadły nam te zaproszenia, które pokazywałam bo wysyłka jest możliwa jedynie kurierem za 17zł a mija się to z celem przy zakupie 9 sztuk, więc zdecydowaliśmy się kupić takie do samodzielnego wypisania z zaznaczoną naszą datą ślubu :)
Zobacz załącznik 841474
Kto dziś ma wizytę?

Jee też lubię te batoniki Milky Way :p

Słodkie [emoji7]

Gratuluję 6miesiaca i wyznaczonej daty ślubu !:* Przez Ciebie i mi się zachciało ślubu :D a byłam przeciwna :p
Nie lekarka powiedziała że nie mają wszystkich wyników i poczeka na te wyniki i później razem z tym zbada też szyjke I podejmą decyzję co dalej bo podobno za często tam zaglądać przy takich akcjach z szyjka nie jest wskazane także mam nadzieję , że dziś splynie na mnie morze samych dobrych informacji :*

Będzie dobrze, pisz odrazu jak się coś dowiesz :*

Trzymam kciuki za wizyty i połówkowe !! :)

reklama
Dzień dobry!
To ja tez dziś wskakuje w 6 miesiąc ;)

Trzymam kciuki za wizyty!

Byłam dziś w Lidlu (mamy tylko jedno jedyne na Podhalu), kupilam sobie biustonosze do karmienia, bluzki do karmienia, rajstopy ciążowe, i sukienkę :) u nas jeszcze dużo tych rzeczy.

Dla dziecka nic nie kupowalam, bo w nocy mi się snilo usg, i ze wyszedł jednak chlopak.
Byle do jutrzejszej wizyty :) by sie nie okazalo, ze zamiast Hanki jest Ignas ;)

Do góry