reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Musiałaś brać jakieś lekarstwa ? Bo ja to taka trochę zielona w tym temacie, poczytałam wujka Google , ale wiesz jak to wujek Google tylko mi stracha narobił
W pierwszej jakieś tabletki dostałam ale zabij mnie nie pamiętam. W drugiej tylko dieta, ale cholestaza się zaczela pojawiac w 35tc. Więc dość późno. A Googla nie czytaj bo osiwiejesz. Ja badam alat i aspat. Jak mocno przekraczają normę to robię poziom kwasów żółciowych ale na wynik kwasów prawie tydzień czekałam ostatnio. I wyniki konsultuje z ginekologiem. Zapobiec się nie da cholestazie. Jak ma wyjść to wyjdzie.
I staram się nie myśleć o tym co ona może zrobić bo to nic mi nie da

reklama
Była lekarka , wszystkie posiewy itd są czysciutkie , jedyne czego jeszcze nie mają to wyniku z cholestazy ale to dosla do mojej lekarki jakby okazało się że dziś mogę do domu , potem zrobia mi KTG i USG i jak będzie wszystko dalej zamknięte nieskrocone to mnie wypisza i zostanę przy lekach i leżeniu a w czwartek mam wizytę u mojej gin
Ja czułam , że Będzie wszystko dobrze :)

Cześć dziewczyny, mam nadzieje, że u was wszystko okej ;) nie było mnie chwilę i mam sporo zaległości, może wieczorem dam radę, tylko nie produkujcie za dużo :) buziaczki :*
Po prostu nas olewasz :-( :(
Dzień dobry :) tradycyjnie godzina 10 - otworzyłam oczy [emoji14]

p19u3e3keaa8816p.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Budzimy się w takim razie o tej samej porze :p ja dzisiaj 9:57 :D i tak codziennie :D

W pierwszej jakieś tabletki dostałam ale zabij mnie nie pamiętam. W drugiej tylko dieta, ale cholestaza się zaczela pojawiac w 35tc. Więc dość późno. A Googla nie czytaj bo osiwiejesz. Ja badam alat i aspat. Jak mocno przekraczają normę to robię poziom kwasów żółciowych ale na wynik kwasów prawie tydzień czekałam ostatnio. I wyniki konsultuje z ginekologiem. Zapobiec się nie da cholestazie. Jak ma wyjść to wyjdzie.
I staram się nie myśleć o tym co ona może zrobić bo to nic mi nie da

A dieta tzn ograniczenie tłustych rzeczy tak czy jak? Chociaż ja i tak malutko jem bo mój synuś wybredny i mało co mu podchodzi :D bo to choroba watroby nie ?

reklama
A dieta tzn ograniczenie tłustych rzeczy tak czy jak? Chociaż ja i tak malutko jem bo mój synuś wybredny i mało co mu podchodzi :D bo to choroba watroby nie ?
No dieta wątrobowa zalecana. W szpitalu też mi taką dali jak leżałam przed porodem z tą cholestaza. Ale pytałam ginka czy stosowanie jej zapobiegawczo coś da to mówi że nie. Ale nie konsultowałam tego z kimś innym.

Do góry