reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nawet mi nie mówcie o tej glukozie, nigdy nie byłam a już się boję bo pewnie teraz na wizycie mnie wyśle :szok:
Ja to raczej zawsze byłam przyzwyczajona do słodkiego i ta glukoza na mnie wrazenia nie zrobiła ale każdy raz jest inny a teraz jem dużo mniej słodkiego niż w poprzednich ciazach

reklama
Jejku jak ladnie i w środku i na zewnątrz, trzymam kciuki zeby mieli wolny termin
Znając moje szczęście to pewnie d**a z tego wyjdzie :p Ale nadzieję mam :D Super by było, 21go to już będzie ładna wiosna :)

Najgorsze jest to siedzenie w przychodni ponad 2 h :x
No masakra, co tam robić tyle czasu :p I jeszcze to kłucie dodatkowe, to będzie straszny dzień :p

Dzień dobry. U nas rozpoczęty 24 tydzień. Jak pomyślę ze w sumie bedzie cesarka gdzies kolo 38+3/4 to mi jakos wesoło sie robi że już tak jakoś z górki. W sumie to wytrzymać w moim przypadku tak do 5 czerwca a potem niech sie dzieje co ma byc. Wizyta w przyszły czwartek a w poniedzialek krzywa cukrzycowa. Ech....

@olaaa7 gratuluję terminu. Miejsce piekne. Kciuki zaciśnięte

@Margana jak się czujesz??

@Karla88 mi syrop z cebuli też pomogl. I moze ja dziwna jestem ale nie odrzuca mnie od niego.

@Onaszczesliwa2018 bedzie dobrze. Przesylam Ci wirtualne pozytywne fluidy.

Lecę kawkę zrobić. A potem trzeba się ogarnąć, corke ze szkoły odebrać. Dobrze ze juz chociaz cieplej. Po ostatnich mrozach to doslownie jak na Majorce[emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to raczej zawsze byłam przyzwyczajona do słodkiego i ta glukoza na mnie wrazenia nie zrobiła ale każdy raz jest inny a teraz jem dużo mniej słodkiego niż w poprzednich ciazach
Ja w sumie też jem sporo słodkiego, więc mam nadzieję, że jakoś to przeżyje :p

@Marika92 bardzo ładna ta sukienka, ja to zawsze się zastanawiam jakie buty do takiej sukienki najlepiej pasują, pomóż :D

Znając moje szczęście to pewnie d**a z tego wyjdzie :p Ale nadzieję mam :D Super by było, 21go to już będzie ładna wiosna :)

No masakra, co tam robić tyle czasu :p I jeszcze to kłucie dodatkowe, to będzie straszny dzień :p
Jeszcze gdyby pozwoliły leżeć na kozetce to zniosłabym to dużo lepiej, bo mi od nadmiaru cukru było tak niedobrze i słabo, a musiałam siedzieć, jeszcze na tak niewygodnych krzesłach ;/

Zapomniałam wrzucić brzuszek z 22 tc :)
Zobacz załącznik 841476
Ja zapomniałam zdjęcie zrobić :(
Zrobię dzisiaj wieczorem... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry