reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Glukoza dla mnie to coś okropnego, tak mi się wymiotować po tym chciało, fuj... Mam nadzieję, że u Ciebie lepiej to przebiegnie :)
Ja też ☺️ dwa razy poszło gladko ale i tak miałam iść w czwartek, a stwierdziłam, że pojde jutro w razie jak bym musiała powtorzyc

Nawet mi nie mówcie o tej glukozie, nigdy nie byłam a już się boję bo pewnie teraz na wizycie mnie wyśle :szok:

Ja też na szarym końcu, z terminem na 30 lipiec ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png
To na szczęście nie jestem w tym osamotniona, jak widzę na paskach u innych dziewczyn że już 22-23 tydzień to aż zazdroszczę :p

reklama
Witam z rana. Dziś wizyta na 17. Niby się nie stresuję, ale miałam tak porąbane sny dzisiaj, że szok [emoji33]. Najpierw śniło mi sie, że poszłam jednak na USG z mężem a lekarz w gabinecie postawił mu piwo i razem pili, a mi też nalał pół kufla i kazał wypić bo to nie zaszkodzi. Potem dla odmiany śniło mi się że mój mąż zaginął i ciężko mi było rano ochłonąć.
Miłego dnia :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Do góry