reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Przykro mi z powodu Twojego kaszlu :( Oby szybko minął i syrop z cebuli pomógł. Mnie strasznie odrzuca od syropu z cebuli, raz próbowałam ale to było coś strasznego.
Ja kiedyś próbowałam i też mnie odrzuciło, ale zrobiłam z innego przepisu, i był całkiem niezły (ok 1kg umytej cebuli, ze skorkami, tylko bez "ogonków" itd, pokroić, zalać 3l wody, gotować aż wody zostanie litr z kawałkiem... Można dodać jabłko bez ogryzka, wtedy jest lepszy i ładniej pachnie, i oczywiście pić z miodem - ja rozcieńczałam niewielką ilością gorącej wody, tak, żeby miód się rozpuscił, czyli ok 1/4 szklanki tego wywaru, 1/4 szklanki gorącej wody i łyżeczka miodu - naprawdę dało się to wypić, pomogło, i można stosować w ciąży ;))

Poza tym - też coś pokasłuję :( chyba na wszelki wypadek dzisiaj zrobię.....

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dzień dobry ja już w pracy zamiast kawy melisa zaparzona

Po syropie z cebuli jest mi o wiele lepiej kaszel się zrobił wykrztuśny ale z tego boli mnie brzuch ...

Ola gratulacje terminu [emoji4] szybko minie

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dobrze, że juz z kaszlem lepiej ją za to od rana problem z wypróżnieniem i też mnie brzuch rozbolał:/ niestety jelito drażliwe nic przyjemnego raz w jedną, raz w drugą stronę ☺️

reklama
Do góry