reklama
G
gosc12
Gość
A ja w skarpetkach spaceruje wiec u mnie bieda :/Aaaa i jednorazowe kapcioszki hehe więc ful wypas
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
niemamco
Fanka BB :)
Na drugim 17 tydzień. Wtedy K wyjechał i dzisiaj wysłałam mu to w swetrze to pisze , że się napatrzeć nie może , że tak urósł heh. A ja tam nie widzę różnicy Zobacz załącznik 841449
Widać widać, piękny brzuszek juz masz
Margana
Fanka BB :)
Na pewno tym razem będzie wszystko dobrze [emoji106] musi...Bo ja miałam obumarcie w 37 tygodniu ciąży i teraz chcą wcześniej rozwiązać ciążę oczywiście będę pod kontrolą może być i wcześniej ale wierzę że tym razem będzie wszystko dobrze
Mocno kopać to dopiero zacznieNa obiad zrobiłam dziś co kocham najbardziej czyli cokolwiek włoskiego Makaron + sos z kurczaka, szpinaku ricotty i suszonych pomidorów Zobacz załącznik 841441
W nagrodę synu skopał mnie tak mocno że prawie popuściłam, serio. Leżeliśmy i patrzyslimy jak brzuch raz mi sie wypukla z lewej a potem z prawej i tak w kółko, az w koncu dostałam takiego kopniaka w pęcherz że ledwo zdążyłam dobiec do łazienki
Ja też mam jutro wizytę (w sumie patrząc na zegarek, to już dzisiaj...), ale to zwykła wizyta parę dni po prenatalnych, więcJa mam jutro wizytę i już rozkminiam co będzie lepsze przed chalwa czy mleczko w tubce
Oczywiście i tak się stresuję, jak tam moja szyjka itd, ale usg to tylko dodatkowo
Eee, chyba nie rozumiem [emoji15]W Na wspólnej. - cukrzyca ciążowa, leżenie do końca ciąży, skracajaca szyjka ...
Jakie śliczneMatko jak was nadrobic.....masakra.
Mi dzien minal blyskawicznie goscie itd.
Zakupy dla dzieciarni no i dla maluszka
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: