reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry :) Zaczynam dziś 6 miesiąc :szok::D 21 kwietnia o 11 bierzemy ślub :) Niestety nie było już żadnego wolnego terminu wcześniej a na 21szy była ostatnia wolna godzina :) I odpadły nam te zaproszenia, które pokazywałam bo wysyłka jest możliwa jedynie kurierem za 17zł a mija się to z celem przy zakupie 9 sztuk, więc zdecydowaliśmy się kupić takie do samodzielnego wypisania z zaznaczoną naszą datą ślubu :)
148519e04f04a00e6cb34a206f28.jpg

Kto dziś ma wizytę?

Poszłam kupic sobie coś na wieczór, ale nie wiedziałam na co mam ochotę.
I tak wyszło, że na nie zdrowe :D Zobacz załącznik 841416
Jee też lubię te batoniki Milky Way :p

Matko jak was nadrobic.....masakra.

Mi dzien minal blyskawicznie goscie itd.
Zakupy dla dzieciarni no i dla maluszka
1520278837-f4fb43017f09c9c8-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Słodkie [emoji7]

Załączniki

• 148519e04f04a00e6cb34a206f28.jpg
    148519e04f04a00e6cb34a206f28.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 274
Ostatnia edycja:
reklama
@Onaszczesliwa2018 i co nie badali Cie dzis?!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Nie lekarka powiedziała że nie mają wszystkich wyników i poczeka na te wyniki i później razem z tym zbada też szyjke I podejmą decyzję co dalej bo podobno za często tam zaglądać przy takich akcjach z szyjka nie jest wskazane także mam nadzieję , że dziś splynie na mnie morze samych dobrych informacji :*

Cześć dziewczyny [emoji4] kciuki za wizyty [emoji110] puściłam męża do pracy i idę dalej spać [emoji2]
Wczoraj podczas kontroli wszystko ok, szyjka długa i ładnie trzyma [emoji4] a bóle na tym etapie są podobno normalne, dziecko rośnie, rozciąga się wszystko. Ale zawsze lepiej sprawdzić niż się zamartwiać [emoji4] narobiłyście mi smaka i leciałam wczoraj po chipsy [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Super że wszystko dobrze :*

Dzień dobry :) Zaczynam dziś 6 miesiąc :szok::D 21 kwietnia o 11 bierzemy ślub :) Niestety nie było już żadnego wolnego terminu wcześniej a na 21szy była ostatnia wolna godzina :) I odpadły nam te zaproszenia, które pokazywałam bo wysyłka jest możliwa jedynie kurierem za 17zł a mija się to z celem przy zakupie 9 sztuk, więc zdecydowaliśmy się kupić takie do samodzielnego wypisania z zaznaczoną naszą datą ślubu :)
Zobacz załącznik 841474
Kto dziś ma wizytę?

Jee też lubię te batoniki Milky Way [emoji14]

Słodkie [emoji7]
Ja też dzisiaj, zaczynam 6 miesiąc :) jak ten czas leci :O

Co do milky way - sama robię [emoji23]
Ogólnie bardzo lubię kokos ;) choć moja wersja nie jest niskokaloryczna, to przynajmniej bez cukru ;)

Jeśli chodzi o datę ślubu - szkoda, że nie miałaś większego wyboru, ale 21 będzie już pewnie cieplej, i na pewno wszystko się uda [emoji106]
Zaproszenia też fajne :)

W oczekiwaniu na wizytę poleguję w pracy u O - wizyta na 10, więc inaczej logistycznie nie do ogarnięcia... Tylko że tu jest koszmarna klima :/

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hej,
Ola no to już niedługo wielki dzień :) dla Was a później znowu w lipcu najważniejszy ;)
Ona szczęśliwa będą same dobre wieści trzymam kciuki
Dziewczyny super że wizyty udane
I kciuki za dzisiejsze wizyty !!!
Niby niedługo tym bardziej, że planowaliśmy sierpień/wrzesień ale z drugiej strony jak pomyślę ile to jeszcze czasu to nie wiem jak dotrwam :D Już termin naszego ostatniego prenatalnego wydaje mi się bardzo odległy bo to 7 maja, więc ślub niewiele wcześniej :) Już nie mogę się doczekać [emoji4]

Nie lekarka powiedziała że nie mają wszystkich wyników i poczeka na te wyniki i później razem z tym zbada też szyjke I podejmą decyzję co dalej bo podobno za często tam zaglądać przy takich akcjach z szyjka nie jest wskazane także mam nadzieję , że dziś splynie na mnie morze samych dobrych informacji :*
Trzymam mocno kciuki [emoji106][emoji106][emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja też dzisiaj, zaczynam 6 miesiąc :) jak ten czas leci :O

Co do milky way - sama robię [emoji23]
Ogólnie bardzo lubię kokos ;) choć moja wersja nie jest niskokaloryczna, to przynajmniej bez cukru ;)

Jeśli chodzi o datę ślubu - szkoda, że nie miałaś większego wyboru, ale 21 będzie już pewnie cieplej, i na pewno wszystko się uda [emoji106]
Zaproszenia też fajne :)

W oczekiwaniu na wizytę poleguję w pracy u O - wizyta na 10, więc inaczej logistycznie nie do ogarnięcia... Tylko że tu jest koszmarna klima :/

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja z Milky Way lubię tylko crispy rolls :) Kokos uwielbiam, więc jak będziesz miała kiedyś czas to byłabym wdzięczna za wrzucenie przepisu :) No z tą datą to szkoda, ale cóż, w sumie nie ma to dla nas jakiegoś znaczenia ważne, że już załatwione :)

reklama
Cześć dziewczyny [emoji4] kciuki za wizyty [emoji110] puściłam męża do pracy i idę dalej spać [emoji2]
Wczoraj podczas kontroli wszystko ok, szyjka długa i ładnie trzyma [emoji4] a bóle na tym etapie są podobno normalne, dziecko rośnie, rozciąga się wszystko. Ale zawsze lepiej sprawdzić niż się zamartwiać [emoji4] narobiłyście mi smaka i leciałam wczoraj po chipsy [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Super , ze wszystko wporzadku ;) ja zawsze twistosy wkladalam do kanapek xd

Do góry