reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Codziennie biorę : witaminy femibion, Wit.C, magnez+potas. I dzisiaj wzięłam nospe. Ale boli ciagle, może Apap wziąć ? Nie wiem kurcze, czy lepiej się nie faszerować i leżeć w bez ruchu ?
Ponoc bol gorszy dla dziecka niz dozwolony lek. Moze to zadne skurcze tylko bole i wlasnie apap pomoze. Sprobuj.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Kurcze, jakoś nie pomyślałam że niektóre gabinety tego nie mają, bo tak jak piszesz, jak zapomnisz że dzisiaj wizyta to świecisz tyłkiem ;) Takie półprzezroczyste kiecki są...

Zobacz załącznik 841457
Fajne, przynajmniej się nie krepujesz jak przechodzisz z fotela na USG. Niby tyle dup co się lekarz przez tyle lat naogladal to już dla niego każda taka sama ale i tak tak głupio . Dlatego myślę jak się ubrać na polowkowe , żebym nie musiała dużej części garderoby kłaść prawie na twarz żeby brzuch odsłonić :D

Spódnice jednorazowe ? Pierwsze słyszę, to moje miasto zacofane. Ja jak się ubiorę nie odpowiednio, czyli normalny sweter do pasa i spodnie to na fotel spaceruje z gołym tyłkiem :oops:
U mojego lekarza tez nie ma, ale kiedys bylam w takim gabinecie gdzie byly spodnice i ochraniacze na nogi[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ponoc bol gorszy dla dziecka niz dozwolony lek. Moze to zadne skurcze tylko bole i wlasnie apap pomoze. Sprobuj.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Wypiłam melisę i jak narazie się wyciszyło, już może będzie dobrze. Ale wrazie bólu wezmę Apap, może nawet nie ten zwykły tylko 250mg ten dziecięcy

Wypiłam melisę i jak narazie się wyciszyło, już może będzie dobrze. Ale wrazie bólu wezmę Apap, może nawet nie ten zwykły tylko 250mg ten dziecięcy
Klaudia dawka dziecieca nie zadziala na doroslego. Juz Ci to pisalam. Juz lepiej nic nie brac niz pol dawki. Tak samo jak dziecku trzeba podawac odpowiednia dawke do wagi, bo inaczej nie zadziala.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

U mnie w kibice na wizytach też są te spódniczki :) dużo lepiej niż latanie z gołym zadkiem

p19u3e3ki14olwdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry