reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Aga jak zwykle nadrabia w srodku nocy[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Tak, ale usnęłam w trakcie... [emoji15]
A za chwilę muszę się zbierać (na 10 mam wizytę)..... Nie ma to jak logistyka [emoji23]

A tak w ogóle, to cześć dziewczyny :)
I kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji106] [emoji106] [emoji106] kto dzisiaj?

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Witam mamusie ;) ja juz nie spie . internet nadal tylko w tel ;( powodzenia na wizytach ;* ja swoja dopiero mam 22 marca

Ścierasz ziemniaki jak na placki- ja w robocie trę, ręcznie bym na babkę nie dała rady bo to jednak dużo więcej. Plus cała cebula- też starta. Mniej więcej pół szklanki oleju (ja daję rzepakowy), 2 stołowe łyżki mąki, sól, pieprz. wszystko wylewasz na blachę i pieczesz. A! Dla mięsożerców można dodać podsmażony boczek, kiełbasę, kulki z mięsa... są różne warianty. Ja najbardziej lubię taką zwykłą i do tego kapusta kiszona :tak:

1520283685-84e1501c929ba530-aaaaaa.jpeg

(1/3 już zjedzona :) normalnie daje się np. do keksówki, wtedy jest grubsza, ale ja wole taka cienka)

A nie masz u lekarza takich spódnic jednorazowych?

Jak dla mnie to 2 x większy w stosunku do pierwszego zdjęcia..! Naprawdę rośnie :yes:
Dzięki :D
Przetestuję przy najbliższej okazji :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

U mojego lekarza tez nie ma, ale kiedys bylam w takim gabinecie gdzie byly spodnice i ochraniacze na nogi[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
U mojej lekarki właśnie jest łazienka w gabinecie w której się rozbieram, jednorazowe spódniczki i pantofelki także nie muszę się rozbierać przy niej i nie świecę gołym tyłkiem podczas przejścia na fotel [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Cześć dziewczyny [emoji4] kciuki za wizyty [emoji110] puściłam męża do pracy i idę dalej spać [emoji2]
Wczoraj podczas kontroli wszystko ok, szyjka długa i ładnie trzyma [emoji4] a bóle na tym etapie są podobno normalne, dziecko rośnie, rozciąga się wszystko. Ale zawsze lepiej sprawdzić niż się zamartwiać [emoji4] narobiłyście mi smaka i leciałam wczoraj po chipsy [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Cześć dziewczyny [emoji4] kciuki za wizyty [emoji110] puściłam męża do pracy i idę dalej spać [emoji2]
Wczoraj podczas kontroli wszystko ok, szyjka długa i ładnie trzyma [emoji4] a bóle na tym etapie są podobno normalne, dziecko rośnie, rozciąga się wszystko. Ale zawsze lepiej sprawdzić niż się zamartwiać [emoji4] narobiłyście mi smaka i leciałam wczoraj po chipsy [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Super, że wszystko dobrze

reklama

oar8qqmza8t91ycr.png

Super, że wszystko dobrze, że szyjka długa itd :D [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry