reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Aga jak zwykle nadrabia w srodku nocy[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Tak, ale usnęłam w trakcie... [emoji15]
A za chwilę muszę się zbierać (na 10 mam wizytę)..... Nie ma to jak logistyka [emoji23]

A tak w ogóle, to cześć dziewczyny :)
I kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji106] [emoji106] [emoji106] kto dzisiaj?

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Witam mamusie ;) ja juz nie spie . internet nadal tylko w tel ;( powodzenia na wizytach ;* ja swoja dopiero mam 22 marca

Ścierasz ziemniaki jak na placki- ja w robocie trę, ręcznie bym na babkę nie dała rady bo to jednak dużo więcej. Plus cała cebula- też starta. Mniej więcej pół szklanki oleju (ja daję rzepakowy), 2 stołowe łyżki mąki, sól, pieprz. wszystko wylewasz na blachę i pieczesz. A! Dla mięsożerców można dodać podsmażony boczek, kiełbasę, kulki z mięsa... są różne warianty. Ja najbardziej lubię taką zwykłą i do tego kapusta kiszona :tak:

1520283685-84e1501c929ba530-aaaaaa.jpeg

(1/3 już zjedzona :) normalnie daje się np. do keksówki, wtedy jest grubsza, ale ja wole taka cienka)

A nie masz u lekarza takich spódnic jednorazowych?

Jak dla mnie to 2 x większy w stosunku do pierwszego zdjęcia..! Naprawdę rośnie :yes:
Dzięki :D
Przetestuję przy najbliższej okazji :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

U mojego lekarza tez nie ma, ale kiedys bylam w takim gabinecie gdzie byly spodnice i ochraniacze na nogi[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
U mojej lekarki właśnie jest łazienka w gabinecie w której się rozbieram, jednorazowe spódniczki i pantofelki także nie muszę się rozbierać przy niej i nie świecę gołym tyłkiem podczas przejścia na fotel [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Cześć dziewczyny [emoji4] kciuki za wizyty [emoji110] puściłam męża do pracy i idę dalej spać [emoji2]
Wczoraj podczas kontroli wszystko ok, szyjka długa i ładnie trzyma [emoji4] a bóle na tym etapie są podobno normalne, dziecko rośnie, rozciąga się wszystko. Ale zawsze lepiej sprawdzić niż się zamartwiać [emoji4] narobiłyście mi smaka i leciałam wczoraj po chipsy [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Cześć dziewczyny [emoji4] kciuki za wizyty [emoji110] puściłam męża do pracy i idę dalej spać [emoji2]
Wczoraj podczas kontroli wszystko ok, szyjka długa i ładnie trzyma [emoji4] a bóle na tym etapie są podobno normalne, dziecko rośnie, rozciąga się wszystko. Ale zawsze lepiej sprawdzić niż się zamartwiać [emoji4] narobiłyście mi smaka i leciałam wczoraj po chipsy [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Super, że wszystko dobrze

reklama

oar8qqmza8t91ycr.png

Super, że wszystko dobrze, że szyjka długa itd :D [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry