reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
3 mam kciuki za badanie :) żeby było bez zmian lub by była dluzsza

f2w39n7303c24ozn.png

No mam nadzieję że się tam dzielnie trzyma i jest Oki :)

Nie wiem jak to z moim będzie :D przyleci z Norwegii w ostatnim tygodniu czerwca bo wcześniej nie może i zostanie na cały lipiec.. Może wstrzeli się że akurat będę rodziła :D byle nie wcześniej aaaaa :D nie chce tam iść sama :D

p19u3e3ki14olwdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja tez nie chce byc sama[emoji12]to ostatnia ciaza sadze mam dojsc tych 9 mscy ,’wilalabym od razu 4 dzueci
No to wiec ze ostatnia to chcemy byc razem ..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

stokrotki smakują jak szczaw - można zrobić coś rosołopodobnego tylko wzbogaconego, a można zrobić szczawiową, dodać trochę stokrotek do środka i oczywiście trochę kwiatów na górę już na talerzu - w wersji zielonej efekt wizualny jeszcze lepszy, a stokrotki są bardzo smaczne ;)
(tylko ciężko o miejsce, żeby nazbierać - nie przy drodze, gdzieś, gdzie nie ma psów, itd)
To takie polne stokrotki? Myslalam, ze o takie jadalne chodzi.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja z takich dziwnych nawykow to niczego nie dopijam.
Moj mlodszy Syn je frytki z burakami tylko!!!:-)
A sesja ciazowa u mnie obowiazkowo.
Piekna pamiatka na cale zycie ( z chlopcami robilam zawsze w 32 tyg)
Tutaj zdjecie z Mlodszym

Zobacz załącznik 841379

Ja ostatnio w 34tc ;) teraz tez jakos tak bedzue ten tydz
Sliczne
U mnie tez obowiazkowo no mam nadz ze sud uda w sumie mam bebenek hak 7 msc juz bym mogla isc[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Margana @Marika92 tak mi jakoś od początku nie pasuje, ale że nie znalazłam tu nikogo lepszego to nie zmieniłam. Jak coś mnie niepokoi czy są te ważniejsze badania, to konsultuje się prywatnie u dobrego lekarza w Pl

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry