reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój powinien mieć miesiąc temu, ale ja zaszczepię dopiero jak minie ten sezon chorobowy, pewnie koło kwietnia a może dopiero w maju.

Moj był przy pierwszym porodzie, przy drugim byłam sama i było mi o wiele lepiej. On mnie rozpraszał, ogólnie przeszkadzał mi tam. Szczerze to przydał mi się tylko do przynoszenia wody. Teraz też on zostanie z dziećmi, a ja pójdę zrobię swoje i będę spokojna, że chłopcy mają opiekę.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja 1 raz z moim teraz bo rok temu emergency cc nie zdazyl byc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zapomniałabym o mojej sąsiadce! U niej położna wymacali w 9 mies. na wizycie, że mały jest ułożony pośladkowo i miała dodatkowe USG aby to potwierdzić, bo było wymagane przy skierowaniu do CC, z powodu złego ułożenia płodu.
To, ze polozenie dziecka mozna ocenic chwytami to wiem. Ale z ta waga to bym sie nie spodziewala[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja sobie nie wyobrazam byc tam sama. Nie bylam w stanie sama nawet sie na bok przekrecic, pomagal mi, ptzytrzymywal sondy od ktg jak nie zbieraly. Wolal polozna jak juz nie moglam powstrzymac parcia.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ufff ale przezycue[emoji15][emoji12][emoji12]musi byc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z takich dziwnych nawykow to niczego nie dopijam.
Moj mlodszy Syn je frytki z burakami tylko!!!:-)
A sesja ciazowa u mnie obowiazkowo.
Piekna pamiatka na cale zycie ( z chlopcami robilam zawsze w 32 tyg)
Tutaj zdjecie z Mlodszym

Emilia_8592_mini.jpg

Załączniki

• Emilia_8592_mini.jpg
    Emilia_8592_mini.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 293
@Marika92, wyglądają super..! Myślałam że masz doświadczenie :) Ja np. też nigdy nie robiłam gołąbków sama...:unsure: Zawsze mama albo raczej babcia.. A przez Was nabrałam na nie ochoty...

Hahahahhaa to moja mama mnie próbowała pocieszyć, gdy pokazywałam jej prawie zapłakana dyplom uzyskania tytułu licencjata. "Mamo, ale zobacz jak ja tu wyglądam, włosy mi sie nastroszyły, buzia spuchnieta i przez to że sie uśmiechnęłam wyszły za małe oczy. I jak ja mam się tym komukolwiek pochwalić skoro jak otworzy okładkę to zobaczy to zdjecie" a moja mama walnęła coś w stylu "Jolcia, przestań, wyszłaś tu całkiem normalnie, przeciesz masz taką twarz na co dzień" Twierdzi że miała dobre zamiary i że lepiej to zabrzmi :D

Hahahaa to musiało to brzmieć identycznie jak komentarze M. :-D:-D Samopoczucie: + 1000 do zjebistości :-D:-D

@joanna4258, jak tak czujesz, to lepiej faktycznie idź jeszcze do kogoś, będziesz spokojniejsza.

Nie wiem jak to z moim będzie :D przyleci z Norwegii w ostatnim tygodniu czerwca bo wcześniej nie może i zostanie na cały lipiec.. Może wstrzeli się że akurat będę rodziła :D byle nie wcześniej aaaaa :D nie chce tam iść sama :D

p19u3e3ki14olwdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Tez bym chciała zeby maz przy mnie byl. Kazdy mi mowi że wtedy nawet lekarze maja inne podejscie jeśli nie jesteśmy same

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry